Chytej.cz

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | 4.184 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. března 2005 ve 23:44 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Neznáte stránky Milfy????

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 23:43 ® brach
brach

Surfové třídílné pruty MILFA beach 420 jsem koupil v Zicu v roce 2000. Od té doby je používám na velké stojáky – nejkapr cca 15 kg. Házím s nimi tak do 150-ti m. Jsou poměrně tvrdé, přesto s nimi jsem spokojen.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 18:52 ® Chose
Chose

kupoval ho v těch rušenejch rp. za polovic…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:45 ® karelc

Zakoupil jsem si kdysi teleskop a naviják, tenkrát za cca. 1200,– Naviják odešel během 14dní, teleskop byl taky naprd, uvolňovaly se očka, divně v něm hrkalo .....

Od té doby se na Milfu ani nepodívám.

reagovat
Středa 23. března 2005 v 18:23 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Chose:kde??????­??????

reagovat
Středa 23. března 2005 v 18:22 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

chose:Milfa je výhradní dovozce YAD pro Cr......

reagovat
Středa 23. března 2005 v 18:02 ® Chose
Chose

nevím. nebyl jsem. myslíš YAD? kámoš dneska kupoval fídra YAD

reagovat
Středa 23. března 2005 v 18:01 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Viděli jste ty jejich nový pruty na výstavě?Děla jako prase!!!!!!

reagovat
Středa 23. března 2005 v 17:47 ® Chose
Chose

Denyg-od YAD mám winklepicker a musím říct,že mě nezklamal. je to třímetrovej kousek a vytáhnul sem na něj 72cm amura. ohnutej byl sice až k navijáku,ale zdolal sem ho s ním. A i provedení mi přijde sqělý. ale každej svoji značku vychvaluje a jinej na to třeba nadává,ale mě sednul a parádně se mi s ním chytá. Tt

reagovat
Sobota 19. března 2005 ve 20:23 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tak nakoupili jste neco od teto firmy?Myslím na veletrhu!

reagovat
Středa 16. března 2005 v 17:23 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ebobo:Mě se tam líbí jejich ceny. je to směšný. Ale nemůžu si na p. fafílka stěžovat(už jen z toho důvodu,že je to známý),mám od nich woblera,na kterýho jsem pokaždý něco chytil. Vaškovky-nejlepší třpytky,Hammer-taky v pohodě rotačky,wirek-nemám zkušenosti,raději sáhnu po Vaškovkách,Yad woblery-fakt super,nástrahy od Stormu-suuuper a romber-neznám...... Toť něco z jeho vláčkařského zboží!

reagovat
Středa 16. března 2005 v 17:14 ® Ebobo
Ebobo

denyg:Od Milfy jsem si asi v roce 2002 na výstavě Rybaření v Brně koupil prut a naviják. Prut stál 300kč-dělenej,uhlíko­vej,2.10m,5–25g,mám ho ještě teď a jsem s ním zatím spokojenej. Nic extra to není,ale zase taky ne žádná sračka. A ten naviják stál nějak podobně cca 500kč,převod si nepamatuju ale má plastovou cívku,zadní brzdu-která je skoro na nic. A navíc mi asi po 2 sezónách odešel překlapěč-musím ho zaklapovat ručně. Typy si nepamatuju. S touto sestavou jsem zdolal štiku(70cm),sum­ce(81cm). atd.,takže bych to shrnul,že od milfy pořídíš levně,ale nemůžeš od některých typů čekat zázraky.

reagovat
Středa 16. března 2005 v 7:59 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jaryn:Jo,Milfa je p. Fafílek. On už tu Milfu nedělá,on teďka dováží jiný značky. A co říkáte na značky YAD nebo WESTLINE???

reagovat
Středa 16. března 2005 v 7:08 ® Forest

Milfa je v těžkém útlumu bo došli penízka a majitel bral zboží bez zaplacení faktur a proto si mohl dovolit různé akce-naviják +teleskop=500 Kč. Kvalita zboží je opravdu jen průměrná, spíše horší. V Číně se opravdu vyrábí většina, ale i Asiati mají různé jakosti a kvality výroby.

reagovat
Středa 16. března 2005 ve 2:23 ® Láďa_vydra

Jaryn..... ale dneska se vyrábí 90% prutů a navyjáků v číně

reagovat
Úterý 15. března 2005 ve 23:09 ® jaryn

Milfa je tuším Fafílek. To není značka. Když máš peníze zajeď si do Číny. Ukážou ti různé navijáky a pruty. Ty si určíš barvu a logo, změní ti kličku a máš navijáky a pruty Denyg. Ty se ovšem prodávají v podobné verzi, ale v jiných barvách třeba pod názvem Jiris. Je to zboží jehož cena odpovídá kvalitě. Když jsi fanda do vláčení a chceš si párkrát sednout třeba na kapra budou za tu cenu určitě dobré.

reagovat
Úterý 15. března 2005 ve 22:08 ® ywan

kedysi sa to predávalo vo veľkom, niekto bol s nimi spokojný, niekto nie. Napr. môj brat – po niekoľkých náhodoch zaseklo dielec tak, že to už nešlo zložiť, reklamácia a good bye Milfa

reagovat