Vyhledávání
Kdy pro Vás začíná sezóna?
7.3.2012 | TarzanCZ | 28.957 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím, Docela by mě zajímalo, kdy pro Vás začíná rybářská sezóna? Rybaříte od určitého data či určitého měsíce a nebo u Vás rozhoduje o začátku sezóny počasí a venkovní teplota? Nebo rybaříte celoročně od ledna do prosince? :-) Díky za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. března 2017 ve 20:46 ® Sintrix
-
Rybářská sezóna pro mě začíná dnem, kdy si pořídím povolenku. Většinou v dubnu. Jednou i v květnu.
reagovatNe že bych měl něco proti rybaření od začátku roku, ale jsem tak nějak línej.
Do té doby vážu nové mouchy a strýkry, opravuji a čistím výbavu. A tak podobně.
- Pondělí 6. března 2017 v 19:54 ® patast reakce na …
-
každá místní organizace má cenu brigád jinak
reagovat - Pondělí 6. března 2017 v 19:52 ® patast
-
taky mám sezonu celý rok jedny papíry odevzdám a nové hned kupuji
reagovat - Pondělí 6. března 2017 v 18:18 @ adamiskos
-
Dobrý den chci se zeptat jak je to s brigádama? slyšel jsem že se musí odpracovat 10hodin a když ne tak 1 hodina stojí 70,– je to tak? a od 15let?
reagovat - Neděle 1. dubna 2012 v 19:42 ® javasaki
-
kdybych měl více času tak pro mě nikdy nekončí.
reagovat - Sobota 31. března 2012 ve 12:33 ® kerob
-
nikdy nekonci…
reagovat - Sobota 31. března 2012 ve 12:31 ® kamos007
-
unás se chytá až od 1.4. takže zítra pro mě začíná sezóna
reagovat - Sobota 31. března 2012 v 7:42 @ Anonym..
-
1. Nejde o to kdy vy chodíte na ryby, ale kdy začíná sezóna rybolovu oficiálně. 2. Rybolov začal daleko dřív než před 25 lety.
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 0:06 ®
-
Před 25ti lety začala..
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 20:31 ® Zedtu
-
Jak roztajou ledy du na ně. Už aby to bylo nemůžu se dočkat.
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 17:17 ® Mrakoš
-
Čekám až to někde v okolí rozmrzne. A zatím čekám marně.
reagovat - Neděle 11. března 2012 ve 13:23 ® paolomaldini
-
Pro me osobne nikdy nekonci. Dirky → plavana → polzena → privlac/polozena → dirky a tak porad dokola.
reagovat - Pátek 9. března 2012 ve 21:47 ® Bucho
-
od 1.5. Tim datem jsou u nas odhajene jezera. Ale pred tim si parkrat zajdu na soukromy revir.
reagovat - Pátek 9. března 2012 ve 20:20 ® chosebaits
-
Pro mě nikdy nekončí a nikdy nezačíná.Práce a lov ryb se dá provozovat téměř furt.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 ve 22:40 ® ladamaj
-
Od útlého dětství a končit bude až přestanu dýchat
reagovat.Takže rybařím celoročně co mě počasí dovolí a sem spokojen stále u vody i když třeba nechytám a sem na procházce se svíma pejsánkama.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 16:32 ® FInnnp
-
U mné sezoná začala v osmi letech a stále trvá a doufám,že ještě dlouho potrvá.JSEM VE FORMĚ.....Ty,ale asi chceš slyšet něco jiného.U mne je to štěstí,že mám kousek od domu dobře zarybněný revír který je velmi mělký max.hloubka je tak 80 cm a velikost 3 ha.Mám vyskoušeno,že stačí dva slunečné dny s teplotou kolem 14 stupnů na slunci tudíž o mnoho větší a už se dají spolehlivě lovit Líni.Někdy to je už v březnu.Jak voda vystoupí na 8 až 10 stupnů tak už lovím i ůhoře.To pro mne představuje takové zahájení opravdové sezony.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 15:36 ® morcák
-
Ta nekončí nikdy … když je led tak dírky a když není tak normální svazovky jen vyměnit papíry
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 15:21 @ Sam Aritán
-
Jaké „začíná“? Vždyť ona nekončí. Na Silvestra vyměníš papíry a jede se dál.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:41 ® Bahňák
-
No já začínám taky tak v březnu až v dubnu v závislosti na počasí a končím zpravidla v listopadu. A zastávám názor že „ryby se maj nechat přes zejmu odpočinout“. Teď už mě ale svrběj dlaně. Po večerech alespoň lisuju rohlíkáče.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:27 ® Bigpista
-
Letos mám za sebou dvě vycházky. Jak píše noba, taky celkem úspěšné. Pokud se tedy dá za úspěch pokládat šťastný návrat domů
reagovatVíc se na ryby dostanu od druhé poloviny března.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 10:33 ® Dany73
-
Když se trochu zazelená, „holá“ zimní příroda u vody na mne působí smutně.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 9:34 ® TarzanCZ
-
Díky za odpovědi
reagovatJá začínám na jaře když je venku víc jak 15°C, takže někdy na přelomu března a dubna
- Čtvrtek 8. března 2012 v 9:03 ® Dawee
-
Začátek sezóny neřeším, chytám celoročně a když není počasí tak mám ještě rybářský kroužek který vedu a dál pomáhám s činností mo.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 8:36 ® nnnap
-
tak já letos koupím jenom pololetní permicu, nabucham kapry do igelitky jak to pude, žádný procítěný sraní s pouštěním jak loni a zbytek roku strávím nějakým inteligentnějším způsobem. Blbca nebudu dělat nikomu.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 0:54 ® noba
-
já už mám letos 3 vycházky a všechny celkem úspěšné takže pohoda
reagovata řídím se hlavně počasím
- Středa 7. března 2012 ve 21:17 ® kingkubik
-
chytam v podstate od prvniho ledna pokud pocasi dovoli ale musim se priznat ze jsem byl asi teprve jen 4× a v podstate se ani nikde chytat neda bud je vse zamrzly nebo je vse rozvodneny…ale doufam ze uz se konecne tento vikend na ryby dostanu…jinak kontroloval jsem vcera rybnik u pritelkyne a po lede se da stale chodit:(jinak chytam az do silvestra pokud neni mene jak –8stupnu
reagovat - Středa 7. března 2012 v 19:29 ® regulus
-
Naposledy jsem na rybách už několikátej rok 31.12., udělali jsme si z toho takovou tradici, povolenku kupuju hned první týden po Novým roce a většinou během prvních 14 dnů v lednu na ryby zajdu, je to závislý na průtoku (chytatelnosti) řek, protože stojáky jsou většinou zamrzlý, takže když se dá chytat tak jednou za týden, 14 dní na ryby zajdu, sice jen třeba na dvě hodiny s plavačkou. Takže se dá říct, že chytám nonstop. Během roku pak jak je čas.
reagovat - Středa 7. března 2012 v 17:12 ® MP-E65mm
-
Nikam se nehoním, musím mít na to chuť, když je chuť jde vše stranou. Zima nezima, čas nečas atd. Povolenku ještě ani nemám a nějak mě to netrápí, až zjistím, že bych ji měl mít, tak je to otázka jedné hodiny
reagovat - Středa 7. března 2012 v 17:01 ® kety.vydra
-
S pořízením povolenky
reagovatAle je pravda,že s blížícím se datem jejího pořízení jsem čím dál nervóznější a doma se mnou není k vydržení
- Středa 7. března 2012 ve 13:51 ® Fryw
-
Já jsem dost línej a nemám rád když je mi zima, tak začínám sezonu v půlce března nebo na přelomu března a dubna (občas jdu k vodě i dřív, ale nijak pravidelně, abych to mohl nazvat začátkem sezony). No a v listopadu už pomalu přestávám k vodě chodit. Řídím se heslem – snesu každej stupeň tepla, žádnej zimy.
reagovat