Vyhledávání
kvalitní prut na přívlač
4.3.2012 | pajaj | 32.473 zobrazení | 126 odpovědí
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního prutu na přívlač, chytám hlavně menší řeky, občas přehrada ze břehu, vláčím spíše gumy, případně menší woblery, moje představa by byla prut kolem 2,7m zátěž cca 10–40g. Po různých diskuzích apod. jsem si vybral 4 pruty: Shimano Technium CX 2,7m, 10–30g, Team Dragon 2,6m 7–21g, Sportex Black pearl new 2,7 15–30g, Daiwa Exceler spin 2,7m 10–40g. Všechyn pruty se mi na internetu líbí, ale obávám se, že je všechny nebudu schopen osahat. Poradí mi hlavně někdo, kdo má osobní zkušenost s těmito pruty. P.S. doposud jsem měl Mivardi imperium 2,4 m, 17–40g- vcelku spokojenost, ale chtěl bych se posunout dále. Předem díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. března 2012 ve 22:16 ® osprey reakce na …
-
pajaj> Tož já by sém asi vzal tojtok Sportex. Je to také betálné bičiště, lehké, rychlé a dosť toho snese. Aj garancyju dávajó na ten blank.
Že sem ale socka, chytám s tym Dragonem. Tož dá sa to, prut je to lehky jak pírko a rychlý jak anglicky chrt, ale pry prd vydržá. Nevim, može to byť prauda, bo ho mám jen 4 nebo 5 rokůch a nic přes metr sem naňho zatím nechytil.
Vyber si sám, co se ti líbí, kolego, ono je to celkem jedno
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 17:23 ® pajaj reakce na …
-
No dobře, tak jsem se špatně vyjádřil, aeldíval jsem se kolik stojí ten Morethan a to fakt cenově nedám, můj strop vidím tak kolem 3000–3500 Kč. I tak si myslím, že ty pruty co jsem napsal nesjou žádný šmejdy, spíš mě zajímalo, jestli má někdo přímou zkušenost. Ale i tak díky za radu.
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 15:55 ® Robur reakce na …
-
hraji> onehdá jsi radil zrzku, jak si to mám vysvětlit?!
reagovat - Neděle 4. března 2012 ve 12:54 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> ale on jich chce „za korunu kornout“
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:24 ® hraji
-
Píšu to do každé podobné diskuze, výběr prutu a hodnocení jeho vlastností je vysoce subjektivní záležitost. Pruty které jsi vybral určitě nejsou špatné, ale do špičky mají daleko. Tak jak bys asi nechtěl, aby ti cizí chlap radil, že si máš najít prsatou macatou černovlásku, když ty si myslíš, že se ti líbí subtilní blondýnky, je nesmysl, aby ti někdo radil v tom, jaký prut se ti bude líbit. Stejně je to nepřetržitá cesta vpřed. Pokud se budeš skutečně věnovat přívlači, nezůstaneš u jednoho prutu a nezůstaneš asi ani u této úrovně prutů. Zapoj vlastní hlavu a důvěřuj sobě.
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:01 ® troutkiller
-
To co si popsal je spíš nižší střední než kvalitní put
reagovatPokud chceš opravdu kvalitní prut tak třeba Lonská Daiwa Morethan,Sportex Ti-Boron,Shimano Lesath a Dragon na ten radši zapomen!Lonskej Morethan nebo Lesath se dá v akci sehnat za super peníze a užitná hodnota je pořát na top urovni!Nehledě na to že třeba ten Morethan ti pokreje víc prutu o rozdílné gramáži,místo dvou klacku taháš jen jeden a zachytáš parádně