Chytej.cz

Nádobíčko levně, ale ve velkém necteno

3.3.2012 | sava | 21.425 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Petrův zdar pánové, chci se zeptat na Váš názor ohledně drobného rybářského vybavení. Dotaz zní? Byli by jste ochotni koupit drobné rybářské vybavení ( obratlíky, karabiny háčky, gumičky apod.) ve větším balení cca 30– 50 ks za předpokladu, že by jste UŠETŘILI CCA 40– 50% z běžné ceny v ryb. potřebách, kde je většinou vše baleno po 10 kusech?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 7. března 2012 ve 14:39 ® Bahňák

Pokud ovšem cena za poštovný nedorovná cenu v rybářskejch. Taky si rád zboží vomáknu…

reagovat
Neděle 4. března 2012 v 11:08 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> neskrytý … :-D

reagovat
Neděle 4. března 2012 v 10:04 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> asik

reagovat
Neděle 4. března 2012 v 9:47 ® džigit

že by skrytý pokus o průzkum trhu?

reagovat
Neděle 4. března 2012 v 8:15 ® nnnap
nnnap

ne,protože to přeplatím u 50 ks o 250%.

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 2:14 ® Fryw reakce na …
Fryw

osprey> Pamatuju že jsem kdysi pár olůvek odlil s dědem a pak už si nějak nevybavuju že bych je kupoval. Já vlastně k vodě nosím dobré starožitnosti. Řekl bych, že pár olůvkům bych měl možná vykat. Teď po mírné (cca 10 let) pauze jsem dva roky bral to co bylo, a ne to co bych potřeboval. Ale letos jsem zlanařil dědu do povolenky, tak buď koupíme kotel, olovo a uděláme formy, tak jako před dekádou a nebo…kliknu na bazar :-D

reagovat
Sobota 3. března 2012 ve 20:31 ® osprey reakce na …
osprey

Fryw> Řekl bych, že tahle otázka má možná souvislost s obratlíky, co se tu teď objevují v aukci. Ale třeba budou i olůvka:-))

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 19:32 ® Fryw
Fryw

Pomalu mi dochází olůvka a měl bych přemýšlet kde koupit. Kdyby byla nabídka o poznání lepší než v obchodě, tak bych po tom pařátem hrábnul .-D

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 18:09 ® osprey
osprey

Jak u čeho. Ale jsou věci, které se skutečně dají nakupovat i po 50 kusech a spotřebuje se to.

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 17:17 ® timbab
timbab

Třeba i po 100ks.Ale určitě bych koupil.

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 16:49 ® chosebaits
chosebaits

Proč ne když vím že to užiju během sezony či dvou.

reagovat