Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.917 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. března 2012 ve 14:54 @ kroup

Bude i verze pro telefony s ARMv6?

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 13:51 ® pes.hasky

a na OS Bada asi nebude.????????????

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 12:28 ® Fryw
Fryw

Martin Chmelík> Na povolence MRS je napsáno že je řád nedílnou součástí. Vím i o revíru kde se dostalo pár rybářů do nepřijemností že tu knížečku neměli u sebe. Lepší je to mít pohromadě. Aspoň nemám papíry na víc místech a vyhnu se nepříjemným dohadům u vody. V řádu je to možná napsáno jinak, protože ta knížečka je „nedílnou součástí“, proto se to dá celé schovat do termínu „povolenka“.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 11:56 ® regulus reakce na …
regulus

Omluva můj poslední příspěvek mimo téma, ZN má pravdu, je to tu o aplikaci …

nnnap> nebudu to rozvádět, na tom Pocket PC kterej jsem nadšení koupil jsem pochopil, že to pro mě nemá smysl, je to už pár let jen zřídka používaná navigace do auta …

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 10:42 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> na www.smartchytej.cz najdeš seznam podporovaných telefonů.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 9:37 ® OBr reakce na …
OBr

kubasson> má to jinou architekturu CPU, než vyžaduje aplikace (ARMv7 a vyšší), ale pokud to bude v našich silách, rozšíříme aplikaci i na další zařízení. Pokud to má dotykový displej, tak je jedno, jestli je na ležato, nebo ne a jestli je k tomu HW klávesnice..

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 9:17 @ kubasson

Mám samsung galaxy y pro… bohužel mi to nejde naistalovat z marketu :-(( budete oprimalitovat pro querty a displeje na ležáka ? Rád bych to požíval , však je na to samá chvála :-)

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 9:00 ® ZN reakce na …
ZN

pepanek> toto je pokec o nové aplikaci na iPhone a pro lidi, co je to zajímá. Tak neřeš a běž na ně :-)

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 8:40 ® sears.13
sears.13

David Havlíček> Děkuju, tak já jdu pročítat celou diskuzi.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 8:39 ® pepanek

Venku se oteplilo,tak běžte na ně a neřešte blbé mobily.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 8:25 ® ZN reakce na …
ZN

regulus> to je v pořádku, že máš mnoho důvodů, přoč si ten telefon nekoupit. Ale proč píšeš důvod, který není pravdivý. Tomu nerozumím :-)

Nakonec, je to pokec o oplikaci na iPhone, ty ho nechceš z rozličných důvodů, v tom případě tě nemůže zajímat ani ta aplikace. Nebo ne? :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 8:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

regulus> …Pocket PC mám 7 let…no a vo to de. Kdyby měl ten tvůj GSM modul, jako můj, tak ho používáš i na telefonování, připojení k internetu, taháš v kapse 1 železo a po klasickém telefonu ani nevzdechneš. Mě se zas obrací nůž v kapse, při představě psaní SMS. Zlatý klůcek. Multitásking má taky hodně co do sebe.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 3:01 ® HaD
HaD

regulus> to jsem kdysi říkal taky ;-) A říká to hodně lidí o hodně věcech. A často u nich nakonec skončí a jsou ve finále rádi a nechápou, proč se tomu tak dlouho bránili. Ale beru, že jsou i psi, jimž roste srst na hřbetě obráceně. Takovej je svět.

BTW: fólii, docela drahou, sem na svým founu měl taky. Byla furt poškrábaná. Sundal jsem jí, a nepoškrábu to ani klíčema v kapse…

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 1:40 ® regulus
regulus

ZN> nnnap> já se s váma dohadovat nebudu, prostě nechápete, že mám řekněme 52 důvodů, proč si ho nekoupím dokud nebudu muset a ten třiapadesátej je, že ho prostě nechci i kdyby vydržel 20 ran pětilovým kladivem a nekoupím si ho ani kvůli SmartChytej a ani kvůli turistickem mapám, který bych narozdíl od předchozího využil. Prostě nesdílím davový šílenství ani když mi ho už aspoň 5× vnucovali od operátora za pár šupů. A není to ani tím, že bych byl nějakej zpátečník nebo neměl vztah k technice, je to můj denní chleba, možná proto, čím su starší tím víc mám vší té techniky plný zuby, Pocket PC mám 7 let, notebook používám jen když musím, mobil kdybych nemusel tak vůbec nemám …

Berte to tak, že já vláčím s multíkem a většina lidí se smekáčem, no a většina lidí chce dotykovej telefon a já s tlačítkama … ;-)

Jo a ten telefon jsem nikdy neměl jakože bych si ho koupil a pak ho zatratil, což ovšem neznamená že bych ho nedržel v ruce, je hotovej porod s tím manipulovat, bomba je hledání v telefonním seznamu, před pár lety jsem o něm dokonce i uvažoval, ale budu se opakovat, je tam pro mě 50 funkcí na howno, takže obrazně řečeno než bych v něm našel to co potřebuju, tak bych s tím asi prásknul o zem.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:37 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> zaznělo to tu už asi 20×. Mám to opakovat? Nic ve zlém ;-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:23 ® ZN reakce na …
ZN

regulus> asi je zbytečné tě přesvědčovat, snad jen, mám už druhý, přežil to, co deset telefonů před tímto ne. Druhý mám proto, že jsem ten první dal po dvou letech dceři (slouží dodnes). Jediná otázka, měl jsi někdy tento telefon ?

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:17 ® nnnap reakce na …
nnnap

regulus> já se připojím k ZN a potvrdím, že vydrží opravdu dost. Používám starý krám. Stál cosi kolem 32 tisíc, takže nic, co by se nedalo přežít. Je starej 8 let. S první baterkou. Dotykáč. Když sem tu psal, že jsem si za leden 2 vyhodil ruku z ramene a urval biceps, tak to nebylo od listování Hustlerem, čímž chci naznačit, že i telefoun má se mnou peklo a NIC! Není důvod se vracet ke tlačítkům. Zůstávají jenom výhody- excel, správa médií, pohodlí a práce na úrovni 21 století. Svoboda. Ale to musíte šáhnout po vykopávce, páč dnes je svět blíže k zotročení, jak před 8 léty.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 22:36 ® sears.13 reakce na …
sears.13

David Havlíček> Počítáte s rozšířením podporovaných telefonů? Mám xperia mini a nejde mi to stáhnout.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 22:24 ® regulus reakce na …
regulus

ZN> v tomto směru se fakt mýlíš, vím, že to vydrží, ale jsou určitý fáze mý práce, kdy je v každý kapse spousta malejch kousků cihel a jinej další bordel, tomu se fakt neubráníš, „flastr“ na displeji měním každý 2 měsíce abych na něj viděl. Existujou nalepovací kryty za pár šupů, něco jako na displeje foťáků, jistě dá se to tím řešit, ale i kdyby ses snažil sebevíc, tak je to za chvilku poškrabaný. No a ty prezervativy na to to jenom zhorší. Kolega má jakýhosi tuším Samsunga, je bláznivej cyklista, tak si to koupil kvůli navigaci a kdys viděl jak po asi 3 nebo 4 měsících vypadá …
Ne ono je to fakt víc o tom, že mi to nevyhovuje, potřebuju ty knoflíky, ale tohle je ještě další důvod proč ne no a nakonec ještě 50 pro mě zbytečnejch funkcí = 50 důvodů proč to nechci. Levnej Smartmobil je šunt co nic nevydrží a dražší nepotřebuju, vlastně mě vůbec sere, že ten mobil bohužel potřebuju.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 22:02 ® Martin Chmelík reakce na …

timbab> No po mě hodně dlouho nikdo nechtěl ani povolenku. A kdyby po mě RS chtěla RŘ, asi bych koukal jako puk. :-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:34 @ pupsinka

Bohužel jsem to taky zjistila a je to dost velká škoda. Věřím ale, že se to v budoucnu změní. Mám totiž nový telefon měsíc, přeci si nebudu každý měsíc kupovat nový....... :-(( Tak Petrův zdar

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:10 ® timbab reakce na …
timbab

Martin Chmelík> No řád po mě vážně nikdo nechtěl:-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:09 ® timbab reakce na …
timbab

David Havlíček> V pohodě.Já jen že právě vím že na něm je napsáno že jeto oddíl povolenky.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:02 ® Martin Chmelík reakce na …

David Havlíček> bude to tak, jak píše kolega Timbab. Volal jsem známému právníkovi a je to tak. Soupis revírů a RŘ je nedílnou součástí povolenky. :-) Ale teď mi řekněte, chtěl po Vás tu knížku někdy někdo? Musím říct, jsem zase chytřejší a tohle by mě nikdy nenapadlo.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:58 ® HaD reakce na …
HaD

timbab> Detailně jsem to nestudoval a tudíž nevím. Pokud bude zájem, mohu to prověřit u právníka Črs. Mimochodem i on aplikaci připomínkuje a přispívá spolu s kolegy k vývoji:-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:56 ® Martin Chmelík

timbab> Povolenku k lovu samo sebou. To je bez diskuze. Na povolence opravdu je napsáno: Oddíl III povolenky k lovu

Nedílnou součástí povolenky jsou bližší podmínky ..........., které jsou uvedeny v RŘ a soupisu revírů.

Asi máš opravdu pravdu, ale je to tak „vágně“ napsané. Píše se o nedílné součásti bližších podmínek výkonu rybářského práva. Na druhou stranu na RŘ je napsáno to o III. oddílu.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:27 ® timbab
timbab

Martin Chmelík> Povolenku musíš mít ne?A když je na řádu napsáno oddíl III.povolenky k lovu tak je její součástí-tudíž ho musíš mít s sebou.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:19 ® ZN
ZN

regulus> s tím displejem nemáš vůbec pravdu. Vůbec. Vydrží neuvěřitelný věci.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:02 ® OBr
OBr

regulus> tohle jsem řešil před rokem, sice v práci dřepím na zadku, ale o to raději pak vypadnu ven, makat na chatu nebo na ryby a díky své lehkovážnosti to můj telefon nikdy nemá jendoduchý. Takže je buď s hřeby v kapse, padá mi ze střechy, občas ho vymáčím na rybách..takže jsem pořídil „odolnou“ Motorolu Defy a zatím slouží dobře…takže i mezi těma „chytrákama“ jsou odolnější kousky. Pokud bych k tomu ale nebyl pracovně donucen, tak jsem si pořídil nějakou odolnější klasiku. Teď mám chytrej telefon, nevím co s ním, tak si po večerech vymejšlíme SmartCHYTEJ ;-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:55 ® Alov
Alov

nnnap> Hele ty, neber mi mé sny a přání :-((

reagovat