Vyhledávání
Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA!
27.2.2012 | HaD | 155.790 zobrazení | 1.146 odpovědí
V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a
náměty.
Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum
Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh
Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.
Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:
Android: http://tinyurl.com/bfqarb7
Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto
iOS: http://tinyurl.com/beht3bm
Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu
Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta
A co vlastně aplikace přináší a umí?
Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.
Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.
Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…
Více také na www.smartchytej.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. února 2012 v 17:53 ® Martin Chmelík
-
A ruku na srdce. Osobně si myslím, že mnoho rybářů ani některé druhy ryb nedokáže identifikovat. Takže atlas ryb – skvělý pomocník. Zrovna nedávno jsem byl na dírkách, kde je pstruh obecný hájen. Čtyři „maníci“ stáli nad sivenem a hádali se, zda je to „obecňák“ či siven.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:49 ® Martin Chmelík
-
OBr> Věřím. Jsem člověk, který stále ještě považuje i v této „divnodobě“ chlapské slovo za svaté. Sice jsem si párkrát „naběhl“, ale člověk se s tím nějak popere. Jak jsem psal, aplikace je skvělá již na svém začátku. Díky.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:48 ® regulus reakce na …
-
Martin Chmelík> ty totiž ještě nevíš, že X-tý upgrade bude i monitorovat pohyb chytejáků u vody, z toho důvodu, abychom mohli zjistit, zda v naší blízkosti náhodou nechytá některý virtuální kolega se kterým bychom mohli eventuálně splknout. Bude k tomu stačit pouze být při rybolovu on-line, mít spuštěnou aplikaci a být přihlášený na Chytej.cz a možná ani to třeba nebude nutný, protože pro ostatní budeme identifikovatelní na základě MAC adresy nebo IMEI našeho přechytralýho telefonu …
Zaplať pámbůh za vody kde není signál …
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:41 ® OBr reakce na …
-
Martin Chmelík> díky, aktualizací bude dost (momentálně jsem aktualizoval kompletní revíry MRS, kde byly chyby), protože máme velké množství nápadů především od uživatelů, za což všem moc děkujeme! Ztráta soukromí je věc druhá, důležité je vědět, co všechno ty aplikace a systémy o nás mohou vyzvídat a pak mít možnost se dobrovolně rozhodnout, jestli to přijmeme, nebo ne. Sám z toho „bezhlavého“ stahování aplikací do mobilů moc nadšený nejsem, protože se mohou dostat opravdu hodně blízko soukromí..ale to je na jinou debatu. Dnes už sice na „dobré slovo“ nikdo moc nevěří, ale i tak tady s čistým svědomím prohlásím, že SmartCHYTEJ nic o uživateli neshromažďuje a to GPS používá jenom pro lokalizaci na mapě. Takže v tomto ohledu můžete být v klidu.. tedy pokud nám věříte
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:28 ® OBr reakce na …
-
franc83> zatím to bohužel nejde, jakmile budeme mít prostředky(hlavně čas a vhodné technologie), připravíme verzi i pro další zařízení.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:15 ® Martin Chmelík
-
Gratuluji tvůrcům, aplikace je velmi povedená a asi bude ještě v rámci „update“ zdokonalována. Palec nahoru. Nadruhou stranu si často říkám, jak ztrácíme soukromí díky novým technologiím. Každá aplikace pomalu vyžaduje povolení určení polohy, vysílače registrují náš pohyb s přesností na pár metrů, data se odesílají tam či onam, pak zjistíte, že někdo data „ukradl“ a zneužil (Sony, Facebook a další). Sakra, žijeme to ale divnou dobu a pro vlastní pohodlí jsme ochotni vzdát se i soukromí. Po zdraví druhá věc, kterou považuji za nejdůležitější. Na druhou stranu technika pomáhá. Letos v létě jsem se ráno v totální mlze ztratil na hladině Orlíka a zřejmě jezdil stále dokola. Kdo mi pomohl? GPS v iPhone. Ano, mlha by se za pár hodin zvedla, o život nešlo. Ale… Ale to jsem odbočil. Aplikace je skutečně super. A pokud někdo řekne že ji nepotřebuje, nikomu ji přeci tvůrci nenutí. Já za ni děkuji! A mám tip na zdokonalení aplikace. KALENDÁŘ AKCÍ – tedy veletrhy, výstavy, závody, promo akce. A pokud by aplikace posílala informace automaticky, to by byla paráda.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:07 @ franc83
-
Dobrý den. Zda to tu už někde neproběhlo, pokud ano, tak se omlouvám. Na LG optimus one (p 500) nelze aplikaci instalovat, jelikož není kompatibilní s daným zařízením. Nevíte, kdy by měla být instalovatelná i na tento typ telefonu?
Děkuji
reagovat - Středa 29. února 2012 v 17:02 ® chosebaits
-
Hlavně že já tam mám celopločný a dvakrát po.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 16:56 ® chosebaits
-
David Havlíček-Má tam bejt i L a nebo jen L místo Z-encyklopedie uzů
reagovatTo poponaučuje ten pravej
Bude tam prý i RŘ a nebude jen celopločný či v rámci celého kraje?? Já jen aby tam bylo třeba že na tomto revíru např.je K 70 a okoun s lovnou mírou 20 cm.
- Středa 29. února 2012 v 16:39 ® xtomik007 reakce na …
-
velmi dobra aplikacia, klobuk dole!!! ak by tam boli aj reviry so SR tak by to bolo uplne dokonale
reagovat - Středa 29. února 2012 v 16:32 ® HaDová reakce na …
-
Kamil2802> ® OBr
tak tady je seznam Androidích zařízení, na které by se to mělo povést nainstalovat: http://obria.cz/…zarizeni.txt reagovat http://obria.cz/…zarizeni.txt
reagovat - Středa 29. února 2012 v 16:06 ® Kamil2802
-
No já mám samsung galax mini a nainstalovat mi to nejde tak nevím jestli je potřeba lipší mobil
reagovat - Středa 29. února 2012 v 15:48 ® OBr reakce na …
-
kerob> to je divné, pokud neni kompatibilni, tak by se neměl vůbec na appstore zobrazit. Na 3GS by to mělo ject, na 3G bohužel ne, jak už zjistil i dole paia
reagovat - Středa 29. února 2012 v 15:31 ® kerob
-
OBr – na 3G nejde ani nainstalovat, pri instalaci (stazeni z Appstore) napise, ze tento telefon neni kompatabilni a tim to skonci.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 15:26 ® vlaska
-
Dobry den mam nokii N9 a ta ma operacni system MeeGo.To asi nepujde co?
reagovat - Středa 29. února 2012 v 15:25 ® OBr reakce na …
-
Venysek1> Symbian zvažujeme, stejně jako podporu slabších verzí Androidu. Je tady ale nezanedbatelný faktor, kterým je samotná náročnost aplikace na výkonnost telefonu (tím nechci říct, že je Symbian slabej …). Jsou tady limitní požadavky použité technologie, které to teď neumožňují. V tento okamžik nechci vypustit polofunkční aplikaci, u které si řekneme „jo, super, jsme na Symbianu“ ale lidi budou nadávat, že jim to jede mizerně a je to nepoužitelné.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 15:14 ® Venysek1
-
Zdravím, chtěl bych poděkovat všem, co se na této aplikaci podíleli, je to jistě skvělá a užitečná věc, ale zároveň bych se chtěl přimluvit za všechny členy Petrova cechu, jestli by bylo možné aplikaci upravit i pro majitele Nokií s OS Symbian. Jistě jich není málo a určitě by ocenili možnost, mít tuto aplikaci ve svém mobilu. Díky a hodně štěstí.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 15:08 ® paia
-
škoda, že na iP 3G to nejede (vyžaduje podporu OpenGL ES 2.0), novej mobil v nedohlednu, holt budu pořád vozit mapu revírů v knižní podobě.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 14:57 ® chosebaits
-
David Havlíček> neměli bychom na nich být zcela závislí
reagovatDůležitá to věta,ale realita bude časem jiná.Pokud teda už u některých není pozdě.
- Středa 29. února 2012 ve 14:52 ® HaD reakce na …
-
chosebaits> S tím nelze než souhlasit. Veškerá technika a vymoženosti nám mají být jen pomocníkem a neměli bychom na nich být zcela závislí a stát se jejich otrokem.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 14:46 ® chosebaits
-
Nic proti ničemu nemám a každý si muže aplikovat co chce a kam chce.Věřím že to spoustu lidem pomuže a proto to nezatracuji.Jen se bojím toho až se jednou něco podělá.Př.Cesta do Španěl a dvě navigace sebou.Já jí nepoužívám nebo mapa je prostě MAPA.Jedem a jedna navigace k hownu.Druhá jede celkem slušně než klekne baterka.Dobíječka byla,ale v zapalovači zapojená lednička a tak jsme dobíjeli jen vždy 10 min. ,aby navigačka byla nabitá přez velkoměsta.Hochum ukazuji mapu a ať mi řeknou který exit je na xxxx a oni dotoho čučej jako husa do flašky.Cestou spět uděláme vejlet přez Andorru.V navigaci náhráná ČR,D,F,ESP ,ale Andorra ne!!! Kucí TY VOLE! Smysl pro orientaci na bodě nula.Technika dobrá věc,ale …To vše.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 12:41 ® HaDová
-
http://www.palmserver.cz/modules.php?…
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 22:15 ® OBr reakce na …
-
Tuhle funkci tam určitě doplníme. Mělo by to fungovat na podobném pricipu SOS tlačítka u telefonů pro starší lidi… sice to bude řada lidí kritizovat jako „práskačskou“ funkci, ale snad tím i trochu pomůžeme vyčistit ovzduší kolem vod.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 22:11 ® hraji reakce na …
-
David Havlíček> to by byla dobrá vychytávka, bohužel MRS nechal v popisu revírů jen telefony na pevné linky, které o víkendu nikdo nezvedne.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:44 ® HaD reakce na …
-
hraji> To tam asi nenajdeš, ale uvažuji např. podle aktuální GPS souřadnice doporučení, kam se obrátit s hlášením pytláctví, o náhlém znečištění toku, úhynu ryb apod.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:39 ® hraji reakce na …
-
David Havlíček> napíšu to ještě i tobě. Mě osobně to neoslovuje, nemám na to techniku, buňky a ani chuť do toho proniknout. Ale vítám takovou aktivitu, protože to třeba více lidem umožní se seznámit s předpisy, přivede je to k jiným revírům.
reagovat
A kdyby se v té aplikaci začaly objevovat náhodně generované hlášky typu: Uklidil jsi po sobě všechny odpadky? nebo Opravdu musíš fotit každou malinkou čudlu kterou chytíš, jen aby ses pochlubil na webu? bylo by to sqělé. - Úterý 28. února 2012 ve 21:38 ® regulus
-
Robur> nejspíš to bude tím, že ty chytrý telefony do Brna asi ještě nedorazily. Nicméně jen tak pro srandu si začínám všímat co kdo má za mobil, jen tak, pro vlastní statistiku.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:34 ® hraji reakce na …
-
Robur> já to nemohu ocenit, neb jsem tak staromódní, že můj telefon umí jen telefonovat a posílat sms, udělá fotku a občas mi připomene, že jsem zapomněl koupit přání a kytku. Já v tom neshledávám žádné kouzlo, protože ho ve své technické omezenosti nevidím. Ale neodsuzuji to. Chápu, že to někoho může potěšit. Já zůstanu do smrti příznivcem papírové mapy a schopnosti se orientovat v ní i v krajině.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:32 ® HaD reakce na …
-
Robur> Tomucha a další nejsou Brňáci?
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:25 ® Robur
-
stejně je sranda, že to neocenili Brňáci, tedy já, Regul a Hraji. Asi sjem staromódní.
reagovat