Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.779 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 28. února 2012 ve 21:23 ® Robur reakce na …
Robur

nnnap> sednout na hajzl není umění, umění je tam být včas a sundat gatě

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:41 ® nnnap reakce na …
nnnap

sus1> hele pojď do fotografování.

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:38 ® sus1

Alov>
Takhle nějak funguje jeden fotoweb(rady),to znám.:-) Díky.

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:24 ® Alov reakce na …
Alov

sus1> ® OBr reakce na…

Alov> je to jinak uspořádané, takže se s tím lépe pracuje (odpadá neustálé zoomování apod..). Jsou tam přehledněji zobrazeny všechny revíry, včetně jejich popisů. Je tam mapa ČR, která umí dle aktuální pozice(lze zaměřit přes GPS) vyhledat nejbližší revíry v okolí. Tyhle všechny vyjmenované informace jsou přístupné neustále, i bez datového připojení. Pro online připojení je pak k dispozici přehled článků z chytej.cz a zobrazení revírů na google mapách. reagovat

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:09 ® sus1 reakce na …

David Havlíček> Máš pravdu,nekritizoval jsem nic,v tom s tebou naprosto souhlasim.Díky.
Kdo tady na netu nepíše blábol ??:-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:08 ® nnnap
nnnap

můžu hodnotit práci jiných. Jsem li požádán. Ale musím být lepším, jak hodnocený.

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:05 ® sus1 reakce na …

nnnap> To je fakt.:-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:01 ® nnnap
nnnap

Já na to mám průpovídku- lidi, naserte si. Houno. Musíte chodit po zemi po dvou? Naserte si. Zpátky na stromy. Jako že byste chtěli chodit jako já po dvou? No a co! Že jako byste chtěli, nebo měli právo? Naserte si. Nelíbí se? Tam je strom, a myslím, že za nim vidím nasranou tygřici s mládětem. Utíkal bych.
Je zbytečné do lidí valit perly, když de fuckto ke štěstí potřebují kouřící chlévskou mrvu.
Já jsem ty počebujici potřebné vyřešil tak, že je jako své zákazníky posílám doprdele. Ze startu a s rozběhem. Já bych potřeboval věcí. No a co. Zajímá to někoho? Takže- až něco dokážete, pak mudrujte. Ale to je jenom taková fikce- kdo ví, nebrblá.
A že jste něco dokázali? No já si také umím sednout na hajzl a nemluvím o tom.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:53 ® HaD reakce na …
HaD

sus1> kritiku? Jsi něco kritizoval v pravém slova smyslu? Jen tradičně plácáš hovadiny, které nejsou nikomu přínosem. Na základě kritiky se totiž člověk může v něčem zlepšit, něco korigovat, opravit. Nějak si neumím představit, že nás Tvá kritika posune vpřed. Proto to nepovažuji za kritiku, ale za blábolení.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:53 ® nnnap reakce na …
nnnap

sus1> a co jako kritizuješ? Můžeš pouze své skutky.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:49 ® sus1 reakce na …

David Havlíček> Ostatně,Alov se na to ptal včera,takže i on ,, plácá "??!!

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:45 ® sus1 reakce na …

David Havlíček> Ptal jsem Alova,nebo né??
Už jsem Tě to psal mockrát, neumíš unést kritiku,at je jaká chce , v jakékoliv formě, v jakémkoliv znění a to je tvuj největší problem,nezvládáš to. ,, šmudlo."

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:40 ® HaD reakce na …
HaD

sus1> To, na co se ptáš, jen ukazuje, že stále plácáš o něčem, o čem jsi si nepřečetl ani základní informace. Napřed tedy slovy klasika: „hledej šmudlo“, a pak se ptej. OK?

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:27 ® sus1 reakce na …

Alov> Už tady padlo vysvětlení( nechce se mě to pročítat) jakej je rozdíl než v přístupu přes net v mobilu?

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:05 ® Alov reakce na …
Alov

OBr> Nodoprdelepráce :-(( Tak mám ZATÍM smolíka no … Dík za odpoved :-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 19:02 ® OBr reakce na …
OBr

díky :-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 18:59 ® OBr reakce na …
OBr

Alov> mě by se tam taky líbily, jenže jedou buď na Symbianu nebo na Windows Phone a tyhle platformy aplikace aktuálně nepodporuje…zatím.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 18:52 ® Alov
Alov

OBr> V tom Tvém seznamu ale jako že totálně úplně postrádám NOKIE? To je jako omylem, nebo to prostě na Finech nepojede? Zatím? :-((

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 18:04 ® hudy1969 reakce na …
hudy1969

Díky za info,myslím že tohle udělat stojí za velkou pochvalu :-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 17:54 ® OBr reakce na …
OBr

hudy1969> na 3GS jede, ale moc se nevejde, vím o tom a v další aktualizaci to bude napravené(budeme to posílat ke schválení tak do týdne), takže zatím vytrvat a občas poprosit dcerku o zapůjčení ;-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 17:50 ® sus1

David Havlíček> Však jo, psal jsem to už včera ve Všeobecné ve 22.00
Psal jsem jen svůj názor a to, že se tobě nelíbí? … máš na to právo zrovna tak , jako já a i jiní.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 17:13 ® hudy1969
hudy1969

Ahoj,stáhl jsem si vaší novou skvělou aplikaci a už při spuštění se mi nezdála úvodní obrazovka,když jsem chtěl vybrat jen ústecký revíry tak tam nebyly.Tak jsem zkusil přeinstalovat jestli se náhodou nestala chyba při instalaci.Problém zustal.Ještě bych měl napsat že vše dělám na IPhonu 3Gs s novým systemem IOs5,tak jsem vzal dcery IPhone 4S a nainstaloval a ejhle už při startu úvodní obrázek byl tak jak má být a výběr revírů taky v pořádku.Jestli je aplikace pro IOs tak by měla jít i na starým dobrým 3Gs phonu.Díky za info

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 16:45 ® paolomaldini
paolomaldini

Dekuji ti.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:58 ® OBr reakce na …
OBr

All Armor> stačí wedéčko

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:56 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> souhlas, jen tu zvědavost budu mít pořád :-) Je jasný, že když budu zabrozenej uprostřed řeky, tak že hned nevytáhnu mobil a budu špekulovat, co jsem to chytil za rybu. Jeden z impulzů k vývoji byla i situace, kdy jsem byl s kočárkem u řeky, malá spala, já měl „volno“, koukal jsem do proudu a viděl tam nějakou tu drobotinu.. hned jsem si říkal, jak asi budou starý, za jak dlouho dorostou.. jestli nemají na tomhle revíru nějakou speciální ochranu.. už mi to šrotovalo a protože nenosím v hlavě encyklopedii, většina otázek mi zůstala nezodpovězená a já přesto chtěl znát odpovědi… takže tak ;-) Z vývoje jiných aplikací mám s kritikou zkušenosti a pokud je vedená věcně, dovede výsledný produkt v mnohém vylepšit, takže jsem za ni rád. Koneckonců, když to budou všichni chválit, tak kde najdeme impulz pro vylepšování? A že je stále co zlepšovat.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:54 ® All Armor
All Armor

Jéžišmarjá… Čím se to maže? Vazelínou?

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:45 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> přes nějaký emulátor Androidu by to šlo, na druhou stranu já z toho můžu udělat klasickou desktopovou aplikaci s instalací, takže pokud bude zájem, můžu se o ten export někdy pokusit.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:36 ® regulus
regulus

OBr> myslím si, že zvědavej být ani nemusíš, mnohokrát tu v minulosti zaznělo, jestli někdo neví o mapě revírů v digitální formě, takže si myslím, že naprostá většina rybářů co se o tom dozví, bude mít vhodnej telefon a půjde mu to nainstalovat si to nainstalují byť to třeba ani nepoužijí, ale může nastat situace kdy to využijí, krásnej příklad tady nebo ve všeobecné napsal Mildas, že chytali uplně jinde než mysleli že chytají, takže pro rybáře cestovatele super, pro lidi co navštěvují úzkej okruh revírů a znají to tam jako svý boty už to takovou váhu nemá, ale věřím, že pokud splňují parametry který jsem zmiňoval, tak si to do toho telefonu nainstalují taky.
Takže si myslím, že o nezájem strach mít nemusíš, ale vzhledem k porodním bolestem a doufám že jen s počáteční nekompatibilitou, tu bude asi i dost kritiky.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:26 ® Fryw
Fryw

OBr> Jde tu aplikaci pustit nějak na pc? Pomocí emulace prostředí androidu?

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:18 ® hraji
hraji

Chlapi, určitě je hezké se podívat v telefénu, kde berou ryby, ale já nerozumím jazyku vašeho kmene a tak budu chodit na ryby na řeku za barák. Tam zatím jsou. Technologickým fandům přeji, aby jim to přinášelo uspokojení. Pokrok holt nezastavíš.

reagovat