Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.836 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. března 2012 v 8:16 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> jo, hlasové ovládání to má a navíc tam máme umělou inteligenci (lepší než Siri od applu), která na dotaz vysype kdy se nasazovalo, kolik toho ještě čeká na vylovení, kolik šrotu narvat do krmelce, jak správně majznout 33cm kapra aby z něj byl lehce „přesmírovej“ 36cm … pro zbytek: toto je VTIP :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:32 ® regulus
regulus

nnnap> jo tak to ti chlapče neporadím, sám sis to navařil, tak si to taky spapej … ;-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

regulus> bude obdarována ve čtvrtek a nejsem si zcela jist na jakých aplikacích ji vysvětlím výhody smártphone:-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:23 ® regulus reakce na …
regulus

nnnap> tys jí to tam nainstaloval … kecáš … :-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:17 ® nnnap reakce na …
nnnap

regulus> ne:-D Nezištný dárek nabývá nových rozměrů:-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:17 ® Fryw reakce na …
Fryw

Alov> to je hned ten po arm6 a ma navic to že podporuje flash, a na tom valí mapy. Tam bude zakopanej pes. To je můj skromnej odhad, já bydlim vedle bejvalyho JZD tak těma procákům moc nerozumim…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:15 ® Alov reakce na …
Alov

regulus> Hoši, hoši, hoši… Už se v tom nějak motám. Netuším, co je to procák arm7, takže se dále nemohu účastnit této diskuse …

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

nnnap> manželka chytá ryby???

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

Alov> slíbit mohl, ale myslím že žádmej PC nemá procesor arm7 :-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:02 ® Fryw reakce na …
Fryw

Alov> Tak já se teda na základě tohoto pokusím do konce týdne připájet k telefonu wifi kartu a gps.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:57 ® Alov
Alov

Fryw> Tak to néééé holečku. Mě Ondra slíbil, že to časem na toho Symbouše zkusí a že do konce týdne bude fachčit verze pro online použití na netu (ten termín si možna pletu, ale tak nějak to bylo :-D ), takže žádný foun nebude kurde :-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:55 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Vole česky bych prosil..... :-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:54 ® nnnap
nnnap

to jsem vám ještě neřekl, že jsem manželce koupil foun s arm7?:-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:53 ® Fryw reakce na …
Fryw

Alov> Já mám myslim 3. nebo ani nevi. Ale vsadim se, že si případnou aplikaci pro symbian užiju tak jak na androidu :-D Holt prodám auto a koupim konečně pořádnej foun…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:48 ® regulus
regulus

OBr> a umí to kecat stejně jako navigace v autě??? Myslím tím, že dojdeš k řece a na základě tvé polohy ti chytrej telefon oznámí, že se na cházíš na revíru tom a tom, kolikátý kilometr toku, aktuální výška hladiny a průtok, upozornění že přehrada proti proudu začala vypouštět vodu by taky nebylo marný, Dědek by mohl vykládat, když ho to pod Vírem jednou málem spláchlo až do Nedvědice, když mu pustili 15 kubíků pro vodáky … :-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:41 ® nnnap
nnnap

osprey> věříš, že hovořím o tom samém? O toleranci?

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:37 ® Alov reakce na …
Alov

Fryw> Pevně doufám v tu nejstarší…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:34 ® Fryw
Fryw

Přesně na tohle jsem se chtěl zeptat. A ještě bych doplnil otázku, na které generaci symbianu můžeme aplikaci očekávat. .-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:31 ® Alov
Alov

Pojede aplikace i na Symbianu?????

Nemáš zač Ondro :-93;

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 21:59 ® sus1 reakce na …

OBr> Rozumim.:-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 21:52 ® OBr reakce na …
OBr

sus1> momentálně jsem „přemotivován“, takže musím pečlivě volit, co všechno půjde do dalších aktualizací, mohl bych v tom být 24h denně a stále bude co vymýšlet… to o té „špionáži“ je mi jasné, jenže jakmile bych tam něco podobného pustil, tak i když to bude neškodné, stačí jedna hloupá pomluva a těžko budu vysvětlovat rozhořčenému davu, že to jsou jenom neškodná data, zvlášť pokud to budou laici, kteří si to nemohou ověřit… takže jsem se v tomhle dobrovolně „oslepil“.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 21:36 ® sus1 reakce na …

OBr> Díky.Nemyslim tim nějakou cílenou špionáž( pohyb osob, kde,…) ale spíše o použití aplikace jako takové.Velký zájem motivuje autora stále něco vylepšovat,nebo ne ? O dobrém pocitu z dobře odvedené práce nemluvě.:-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:57 ® OBr reakce na …
OBr

sus1> dá, ale slíbil jsem, že špiona z té aplikace neudělám, takže žádné takové informace nemám a asi ani mít nebudu – mohl bych zjišťovat jak se v aplikaci chovají, kde se pohybují, je to lákavé ale zároveň extrémně nebezpečné, ty lidi nám dali důvěru, já je v tomhle ohledu nehodlám zklamat. Mám k dispozici pouze oficiální informace z Marketů, kde se vedou údaje o počtu aktivních aplikací, o celkovém počtu instalací, o celkovém počtu odinstalovaných aplikací.. čísla, která jsem teď posílal, jsou aktivní aplikace.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:44 ® sus1 reakce na …

OBr> Nechá se nějak zjistit, kolik lidí ji používá?nemyslim momentálně ale průběžně?po nějaké delší době?.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:41 ® sus1

David Havlíček> Já jsem tuhle věc(aplikaci) nezatracoval,ne­hanil, jen jsem napsal, že je pro mě momentálně zbytečná ,nic víc.Kdo si tohle pořídí je jeho věc a každého volba ,tot vše.Ano, je to jedna z věcí, která se řadí k těm tebou vyjmenovaným nezbytným věcem,to asi ano.Jinak jak píše hraji,kdo ji potřebuje ,tak at ji má, je to v pořádku.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:33 ® OBr
OBr

Jakto, že dnes žádný Symbian? ;-) Co se uživatelů týče, tak v porovnání s celkovým počtem rybářů to jsou malá čísla, ovšem z pohledu kvality je to dle mého názoru velmi dobré. Máme přes 1000 aktivních instalací na každé platformě (iOS a Android), je ale potřeba zdůraznit, že to jsou velmi spokojení uživatelé, kterých si moc vážíme. Ohledně iOS mám velký dluh, protože se tam dostal z části chybný seznam revírů MRS, oprava je už poslaná, ale schválení trvá několik dní, takže to není tak pružné. Na Androidu můžeme aktualizovat v řádu hodin, i proto je tam seznam revírů MRS o něco lepší i když i tam jsou ještě nějaké chybky. V tom množství to prostě nešlo… Jakmile bude schválená aktualizace pro iOS, vydáme stejnou aktualizaci pro Androida, aby si obě platformy náhodou nezáviděly, protože tam máme zajímavou novinku :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:23 ® hraji reakce na …
hraji

David Havlíček> děkuji.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:10 ® HaD reakce na …
HaD

hraji> Musím se zeptat. Někde mezi 1000–2000

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 19:56 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Technologie jdou dopředu , doba jde dopředu, být o krok zpět a koukat se někomu neustále do řiti není ta správná cesta.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 19:46 ® hraji
hraji

osprey> Mirku, já se snažím v naší MO prosadit používání e-mailů. A jde to hodně ztuha. Neumím si představit, že by svaz šel tak daleko. Ale možné to samozřejmě je. Umíte odhadnout nebo přímo zjistit, kolik lidí si tu aplikaci stáhlo?

reagovat