Vyhledávání
Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA!
27.2.2012 | HaD | 155.843 zobrazení | 1.146 odpovědí
V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a
náměty.
Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum
Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh
Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.
Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:
Android: http://tinyurl.com/bfqarb7
Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto
iOS: http://tinyurl.com/beht3bm
Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu
Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta
A co vlastně aplikace přináší a umí?
Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.
Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.
Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…
Více také na www.smartchytej.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. března 2012 v 19:31 ® osprey reakce na …
-
hraji> Svým způsobem může svaz takové aplikace využít i k informování členů – kontakty na výdej povolenek, číslo na RS,…
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:20 ® HaD
-
hraji> Já Ti rozumím a rozhodně mě Tvůj názor nikterak nerozčiluje. Nikomu ho nevnucuješ, nepřesvědčuješ, že jiný je špatný. Je to zcela v pořádku a respektuji ho a vážím si ho.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:11 ® hraji reakce na …
-
David Havlíček> jistě, je to jako se vším, nebo skoro se vším. Proto jsem stál o to se na to podívat. Abych to viděl. Jak jsem napsal. Je to fajn věc, pro toho, kdo ji potřebuje nebo bude využívat je rozhodně příjemné, že bude mít předpisy, mapy, revíry v mobilním telefonu. Zdůrazňuji, že tuto aplikaci neodsuzuji. Naopak. Proto s tebou chci na výstavě mluvit.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:01 ® osprey reakce na …
-
nnnap> A nebylo by lepší nechat lidi, ať si svůj přístup zvolí sami?
Někdo je konzervativní, někdo si potrpí na nové technologie. A nevidím jediný náznak toho, že jeden z těch přístupů je lepší.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 18:35 ® HaD
-
hraji> Jirko, nezbytné to rozhodně není, jako neuvěřitelné množství věcí (možná většina), které v životě děláme, používáme. A i v rybařině. Ale když už to tak v životě chodí, tak tu je i tahle aplikace…
sus> zkus místo kývání zapojit svůj mozek a zapřemýšlet, kolik věcí v životě, které nejsou nezbytné, děláš. Net, televize, auto, rybařina, focení, hudba a tisíce dalších věcí a činností… Jsou nezbytné? Nejsou. Nezpochybňuji tím vlastní volbu, jen před soudem, co je nezbytné méně a zbytečné více, vzít v úvahu, že každý z těch „nenezbytných“ věcí a činností volí něco jiného. A je to dobře!
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 18:33 ® sus1 reakce na …
-
hraji>
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 17:05 ® nnnap
-
jsou to bity, které nikoho moc nebolí a říká se tomu komplexnost. Známe to třeba z norem- milion keců, potřebuji 2 věty a musím koupit celou normu. Zrůdné je to koupit. Tady jsou bity zadarmo. Nováčkovi u vody rozhodně pomůžou. V mém telefonu mi ty data nevadí. Někdy mám pocit, že se na zemi lidé dožívají už 200 let. A co ti ještě vadí, dědečku? Tady to! Co to je dědečku? Já nevím, ale vadí mi to! Dej to pryč! A co jako dědečku? No to světýlko! Jaké dědečku? No to! Aha, to je venuše, jedno ze světýlek Mléčné dráhy, jenž je drobkem Supergalaxie, jedno z 300 triliard světýlek, tak to mám dát pryč? Jo!
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 16:34 ® hraji
-
Díky hodnému příteli mé dcery jsem to shlédnul in natura v šikovném telefonu. Nezměnil jsem názor. Je to dobré a užitečné, ale není to nezbytné. Vidím tam přínos pro některé kolegy, ale na druhou stranu, ruku na srdce. Když jdu na ryby, opravdu potřebuji encyklopedii uzlů v telefonu? Já tedy ne, ty čtyři uzly které používám si pamatuji navzdory věku.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 16:17 @ Dracecek
-
Děkuji pěkně ale já jdu k vodě odpočívat od toho uspěchaného světa dnes. Ne si hrát s telefonem ! Aleš
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 19:47 ® Fryw reakce na …
-
pitris32> Ahoj. Podle toho co je tu v tématu uvedeno, tak pro aplikaci je potřeba spojení procesoru architektury arm v 7 a novější a verze androida 2.2 (froyo) a novější. Pokud to telefon splňuje, bude aplikace fungovat. Já mám dojem, že tento konkrétní telefon má proceosr arm v 6, ale google by to určitě dokázal potvrdit nebo vyvrátit.
Nejjednodužší bude lognout se v PC nebo v telefonu na android market a tam se hned uvidí, zda je telefon podporován (pokud to bude na mobilu a nebude aplikace podporována, ani se nezobrazí. pokud se jde na market na PC, aplikace se zobrazí a bude hned pod ní uvedeno jestli Váš mobil podporuje)
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 17:42 ® pitris32
-
Ahoj.Pujde tato aplikace na htc htc wildfire s.dekuji
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 1:37 ® cercer reakce na …
-
Mrknato>
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 1:02 ® Troopik reakce na …
-
Děkuji za o odpověď, uz se na to těším. Chápu preferování androidu, ale myslím, ze by se našlo i dost symbian uživatelů. Takže věřím, že se to podaří, pokud je to samozřejmě v lidských silách. Jinak držím palce při dalším vývoji!
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 21:40 ® kandat75 reakce na …
-
Mrknato> http://www.mobilmania.cz/…default.aspx?… Treba ti tam poradej
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:40 ® OBr reakce na …
-
Mrknato> tohle jsem u Garmina vzdal, byl jsem na to línej.. teď díky vývoji té aplikace leží Garminek doma a používám telefon. Jen škoda map, že nejsou tak dobré jako v Garminu.
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:35 ® Mrknato reakce na …
-
OBr> Jasně, to chápu. Já si do svého Garmina cpu souřadnice hranic revírů z webu Rybsvaz.cz a je to zdlouhavé. „Jednodušší“ je tyto souřadnice dávkově nahrát a při revizi v terénu je upravit a případné odchylky pak sdělit zpracovateli databáze. Daleko větší „nářez“ jsou právě ta hájená pásma, apod., která jsou v popisu revírů určena pomístními názvy, jako např. Novotného lávka, myslivna u Nováků apod. Tyto názvy Seznam, ani Google nebere.
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:28 ® OBr reakce na …
-
Troopik> Pokud bude v našich silách připravit aplikaci pro Symbian, rádi jí rozšíříme i na tuhle platformu … uf uf
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:28 ® Mrknato reakce na …
-
cercer> Já taky „souhlas se Zdendou“, ale tady se nějak urval, bůh ví proč.....? Možná připálil steak z hodně drahého masa, on levné nejí, stejně jako nepije levné lihoviny a netelefonuje z levných telefonů.....
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:26 ® OBr
-
Mrknato> teď nevím, jestli dobře chápu, ale v té aplikaci GPS souřadnice revírů už máme, takže je lze zobrazit v mapě v aplikaci. Problém je ale s přesností, jak je to naklikané shora bez větší znalosti prostředí, tak některé hranice jsou posunuté. Na druhou stranu asi není v lidských silách znát kompletně všechny revíry a detailně je zmapovat. Každopádně GPS souřadnice je jedna z mála věcí, na které má smysl intenzivně pracovat (když to řeknu blbě, tak ostatní data jsou jenom ctrl+c ctrl+v) a rád bych pro zpřesnění nějak využil potenciálu rybářské komunity.. těch revírů je cca 1700 (ČRS + MRS) a to je dost práce. Abych teda taky odpověďel konkrétně na tvé dotazy a ne jako v televizi
reagovattakže: souřadnice rozhranní revírů máme, lze je i zobrazit v mapě s celým revírem, je tam i popis revíru včetně BP. Nejsou tam ale vyznačený hájené úseky, trdliště apod.. to nás teprv čeká, nebude to ale hned, asi si dovedeš představit, kolik by to zabralo jednomu člověku času.
- Sobota 3. března 2012 ve 20:15 ® Mrknato
-
OBr> Dík za odpověď, aplikace s BP, popisem revírů, atlasem ryb, tak to asi nebude problém. Ten problém bych podle své zkušenosti viděl právě u navigace v terénu, kde oproti turistickým GPS je propastný rozdíl v čitelnosti displejů telefonů a je jedno, zda chytrých, nebo „hloupých“ . Zeptám se ještě na ty waypointy, tedy souřadnice WGS84 rozhraní revírů, hájených úseků a úseků s jiným režimem rybolovu (muškařská pásma, trdliště, zákazy brodění…)jestli budou nějak jinak dostupné pro turistické GPS?
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:01 ® OBr reakce na …
-
Mrknato> bohužel to ti nepovím, nemám takové zkušenosti, abych byl schopen nějaké objektivní rady a spoléhat se na nějaké recenze nejde… je potřeba osobní zkušenost. Já tu aplikaci testuju pořád, pro lepší čitelnost a větší výdrž baterky jsem zvolil kontrast tmavé pozadí-světlý text, čitelné mi to přijde dobře. Mám Motorolu Defy… jakmile to ale má lesklý displej, tak to vždy bude nějaké odlesky házet.. zajímalo by mě, jak se čitelnost jeví ostatním, co na to venku říkáte?
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 19:56 ® OBr reakce na …
-
obor> Rozšíření na SK revíry bych rád, jen zatím nevím, jestli tam nebudou nějaké překážky. Vzít revíry rovnou z webu a dát je do aplikace je rychlé, ale autorská práva a další věci to trochu komplikují. Každopádně je to v plánu a věřím, že to bude brzy.
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 17:56 ® Troopik
-
bude aplikace dostupná i pro symbian?
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 16:52 ® cercer reakce na …
-
Mrknato> zrovna o Samsungu galaxy se tvrdí,že jeho displej patří mezi ty nejlepší..Jinak souhlas se ZN…
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 12:12 ® Mrknato reakce na …
-
ZN> Možná jsi přehlédl, že jsem se tázal, protože např. na Samsungu Galaxy s Androidem na sluníčku nic nevidím. S iPhony zkušenost nemám. Pokud bych věděl, jako ty, určitě bych se neptal.
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 12:04 ® ZN reakce na …
-
Mrknato> zřejmě prd neuvidíš, když na iPhonu nebo iPadu můžu na pláži číst knihu.
Já si myslím, že by se lidi obecně měli vyjadřovat jen k věcem, o kterých by aspoň něco malinko, stačí malinko, věděli
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 11:55 ® nnnap
-
regulus> na hraní ti stačí čudlíky večer. Telefonovat se dá i položením palce na telefon.
reagovat
Teď sem koupil manželce SE Live a očekávám rozhořčení z toho, že jsem přecenil její kvocient. Ale to se poddá a věřím, že to zvládne i ona. Vyvalím jí z toho vše, prakticky celý android a zůstane jí pohodlná obsluha telefounu, muzika, nějaké čítání, šupnu jí tam operu na jízdní řády a SmartCHYTEJ a bude hepy. - Sobota 3. března 2012 v 11:37 ® Mrknato
-
OBr> Můžeš mně prosím napsat, který z „chytrých“ telefonů má na slunci nejlépe čitelný displej? Tuto otázku pokládám pravidelně prodejcům telefonů a odpovědí je krčení ramen. Určitě je tato aplikace bezva, když si v ní budu hledat někde doma, ale jakmile vyrazím ven a nechám se navigovat, tak zřejmě uvidím prd. Hovořím ze zkušenosti se dvěma telefony s GPS. Když chci skutečně použít navigaci v terénu, používám turistickou GPS Garmin. Možná by nebylo od věci pro tyto GPS upravit databázi hranic revírů, hájených úseků a různých omezení dle BP. Neuvažuje se o tom?
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 8:29 ® obor reakce na …
-
OBr> Ondro neuvažoval si o vytvorení aplikácie aj o slovenských revíroch a rybách?
reagovatAk áno tak keď budeš potrebovať nejaké info, ak budem vedieť rád pomôžem.
- Pátek 2. března 2012 ve 23:35 ® OBr
-
kdo nemá Ondroid, tomu nejedou aplikace od Ondry, křišťálovější to už nebude
reagovat