Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.795 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:53 ® Alov reakce na …
Alov

regulus> No jsem z toho taky docela mimo. Musel jsem včera rychlo řešit mobil, protože moje N97 po letním zanoření už jaksi nechtěla sloužit.Takže jsem ač berad stál před zásadním rozhodnutím, co dál. Samozřejmě, že mi na mysl přišla i nová aplikace chytej.cz, ale po několika hodinovém bloumání a omacaní všeho možného jsem se rozhodl tuto aplikaci oželet a šel jsem do klasiky. Vzal jsem Nokii E52. Polokovový obal, celosvětová pěší a auto navigace doživotně zdarama vč.aktualizací, při běžném používání mega výdrž baterie (prý min. 5 dní dle recenzí) a klasické staré dobré prostředí (přehledné) a hlavně 2,4" velký display, takže nemusím tak ostřit :-D Zmáčkl jsem pipinu v O2 a mám ho za 1 500 Kč doma. Zatím spokojenost. NECHCI si zvykat na něco, co mi někdo nutí =-|

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:52 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> no ono je to u mě ještě trochu jinak, mám takovou hodně různorodou práci (z extrému do extrému), někdy s noťasem a dvouma šroubovákama v báglu normálně oblečenej jindy zasranej jako jetel na stavbě, protože než vysvětlovat nějakýmu UKčku nebo něčemu podobnýmu, jak vysekat šlice na husí krky, abych tam tu haldu káblů potom taky protáhl, zkontrolovat to po něm a opravit, tak si to raděj udělám sám a asi ti nemusím vysvětlovat, že zatímco v prvním případě bych ten dotykáč zkousnul, tak v druhým je to krajně nepraktický řešení (ten displej by byl za chvilku KO) a mít dva telefony na čistou a špinavou práci to fakt ne. Jinak máš asi pravdu, že nějaká nabídka asi furt bude, jen se obávám, že to budou ve valné většině jen ty shity co houby vydrží.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:39 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> kde bude poptávka, bude i nabídka. Viz reinkarnace klasickejch tlačítkovejch telefonů pro důchodce. Velký čudlíky, velký písmena, SOS tlačítko, co je víc potřeba? Takže bych to tak černě neviděl. Na druhou stranu souhlasím s tím, že ty dotykáče jsou velkou překážkou pro lidi co hůř vidí nebo mají špatnou jemnou motoriku.. pak tady ale pořád jsou klasický.. a nebo chytrý telefony s HW klávesnicí.. ale to už moc odbočuji.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:37 ® Martin Chmelík reakce na …

timbab> Já tedy nevím, ale myslím si, že nemám povinnost s sebou nosit RŘ. Alespoň to nikde neumím dohledat, kde by tato povinnost měla být dána ve známost. Výňatek z RŘ:

7)Při lovu v rybářském revíru je osoba provádějící lov povinna mít u sebe rybářský lístek, povolenku k lovu, nejde-li o uživatele rybářského revíru, popřípadě doklad o udělení výjimky podle odstavce 4 nebo 5 § 13 zákona č. 99/2004 Sb. a na požádání je předložit rybářské stráži, rybářskému hospodáři, popřípadě jeho zástupci nebo osobám pověřeným příslušným rybářským orgánem nebo orgánům Policie České republiky.

(9) Osoba provádějící lov je povinna vyznačit v povolence k lovu datum lovu, rybářský revír, počet, druh a hmotnost ulovených ryb.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:36 ® M@gič

Na Samsung GT-S5830 to nefakčí – není podporován, velká škoda. :-(

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:30 ® regulus reakce na …
regulus

Alov> v tomhle ohledu mám úplně přesně stejnej pocit, aktuální telefon co mám (už ani nevím jak dlouho), taky asi už moc dlouho nevydrží a mám úplně husí kůži z toho co si koupit novýho, sem tam mrknu co nabízí a je to děs. Na dotykovej displej kašlu, musí to mít knoflíky, nesmí tu být zbytečně velký, nesmí to vypadat debilně (což je můj subjektivní pocit) a něco to musí vydržet, takže ty úplně levný plasťáky nepřichází v úvahu a když je to trochu lepší foun, tak je zase zbytečně chytrej. Nic zvláštnho od toho nechcu, jen aby to umělo telefonovat a když to náhodou spadne na zem, abych to nemusel půl hodiny skládat dohromady. Z aktuální nabídky vyhovuje akorát Nokia C3–01 a to si ještě nejsu jistej, jestli sežvejknu ten dotykovej displey i když je telefon tak trochu půl na půl. Jediná věc kterou z toho možná ještě využiju bude WIFI abych se podíval když půjdu ze štatlu kdy mě jede bus. Jinak bezknoflíkovej telefon je úplně na howno, než to vytáhnu z kapsy, najdu brejle a nasadim si je abych se trefil kam mám máčknout abych přijal hovor, tak volající obvykloe zavěsí. Mám ale kamaráde strach, že nám nezbude než si zvyknout, protože pokud to tak půjde dál, tak budou už jenom chytrý a ještě chytřejší telefony, knoflíky budou na výrobu moc drahý, takže to bude jen samej celoplošnej displej a my si buď zvykneme nebo budem v prdeli. :-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:26 ® timbab
timbab

David Havlíček> Nevím jak u vás na jihu ale u nás je řád(BPVRP) součástí povolenky k lovu.Přímo na deskách je obálce je napsáno: Oddíl III. povolenky k lovu. Proto si myslím že je rozdíl jestli ho máš v mobilu nebo na papíře :-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:24 ® obor reakce na …

nnnap> Mobil s androidom mám od Ježíška HTC, len nepasuje správny typ. Hold smola.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:17 ® nnnap reakce na …
nnnap

obor> snad přes javu. Ale to je mrtvé a zbytečné. Než to kluci dají, tak ty sám budeš mít nový mobil. A bude s androidem a za 15 set. http://tech.ihned.cz/…t-1500-korun

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:15 ® obor

Aké plynie z tohoto všetkého ponaučenie? Hlavným vinníkom je HaD!:-P (prepáčte pani Hadová) Nabudúce keď bude vedieť o takejto super novinke, musí všetkých chytejákov informovať, aké mobilné zariadenia máme kupovať a ktorým sa máme vyhýbať!!!8-( Po vojne je každy generál!:-|

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:12 ® OBr reakce na …
OBr

obor> ano, to všichni chceme, ale přeci jenom máme limitované zdroje (čas, peníze, vůle a nadšení) takže je musíme správně rozložit, abychom uspokojili co nejvíce uživatelů s co nejmenším úsilím a abychom se za to nemuseli stydět. Pro vývoj jsem zvolil takové prostředí, které mi umožní vytvořit funkční aplikaci a stáhne si jí rozumné množství uživatelů. Dnes máme stovky instalací a zatím (ťuk ťuk) nejsou reportovány zásadní problémy s výkonem a chodem aplikace. Pokud bych zvolil jiný postup, máme uživatelů třeba 5× více, ale od rána do večera bych neřešil nic jiného, než že jim „něco nefunguje“. Takhle mám čas na vývoj zajímavých vylepšení pro stávající skupinku. Zvolili jsme postup Kvality nad Kvantitou a snad se nám to pak vrátí. Jediné problémy, které „řeším“ jsou toho rázu, že to chtějí i jiní na svých slabších zařízeních. Moc rád bych všem vyhověl, opravdu…

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:05 ® obor reakce na …

OBr> Ondro pevne verím, že ty to zmákneš aj keď máš v nicku o jedno o menej!!!pivo

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:03 ® ZN
ZN

David Havlíček> nebudo to číst od začátku. V každém případě, mám to stáhnuté, co se to propíchlo, je to bezva. Má to velký potenciál, jen vychytat mouchy. Klobouk dolů.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:02 ® obor reakce na …

nnnap> Čo tak skúsiť ísť na to z druhej strany. Nainštalovať nejaký program do mobilu cez ktorý by som vedel stiahnúť a používať smartCHYTEJ? Možno jedna z možností. Z profesionálneho hľadiska tomu vôbec nerozumiem.:-|

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:00 ® OBr reakce na …
OBr

Pokud to půjde, tak zkusíme WM , ten by měl mít nějakou perspektivu..Nic­méně teď je prioritou Android a iOS, kde tu aplikaci odzkoušíme, vyladíme a pak se rozhodneme co dál. On i ten vývoj na poli mobilních aplikací je jednou nahoru, jednou dolů, tak abychom nestrávili několik měsíců nad prací, kterou využije hrstka uživatelů.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:51 ® nnnap reakce na …
nnnap

obor> je to zbytečný. Kluci jdou přesně jak mají. Vše funguje jak má. Jenom díky tomu máme smárt chytej. Začínat na hardwérových vykopávkách je zbožné přání majitelů mumií. Tak to nefunguje.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:50 ® obor

Myslím si, že všetci chcete, aby bolo čo najviac spokojných užívateľov aplikácie SmartCHYTEJ, a to vám zo srdca prajem!!!:-1

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:45 ® obor

HaD prosím ťa urob anketu pre chytejákov komu SmartCHYTEJ v telefóne funguje a komu nie.:-/ Možno sa potom dozvieme viac, či Ondro zvolil vhodný prehliadač, alebo sprav anketu na telefóny a budeme múdrejší kde sa Ondro s programom ešte pohrá :-93;

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:39 ® nnnap reakce na …
nnnap

petrhalik> taky se přimlouvám za něco pro ne i-ovce.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:38 ® nnnap reakce na …
nnnap

Alov> myslím, že s klasikou budou problémy, do budoucna. Tydle aplikace na nich nepojedou, protože kdo by dělal klasiku do eriksna, nokie, samsunga a spol. To je prostě výsada univerzálního operačního systému a ten se bude vyvíjet už jenom pro dotykové verze. Tam jde zejména o ovládání aplikace. Kromě jiného- rozlišení a spol. To bys musel mít dvouruční cihlu. I když nokie má hybrida- klasiku s dotykovým displejem. Ale zas musí mít na míru ušitý program pro hardwérovou obsluhu toho krámu. Asi minulost, ta klasika.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:29 ® nnnap reakce na …
nnnap

Alov> ale prdlačka, tady sem jemnej jako chmýří na mladé bradavce.:-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:26 @ petrhalik

Zdravím, chci se zeptat zda tato aplikace se bude dělat i na windows mobile. Předem děkuji za odpověď.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:26 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Tak jako všude :-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:26 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Nodoprdelpráce :-D A to mě sere. Všude mi nutí debilní dotykáče a když řeknu, že to nechci, tak mi debil v obchodě řekne, že je to lepší, než klasika. Když opět řeknu, že to nechci, tak debil vytáhne z podpultu žhavou novinku. Dotykovou :-O

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:24 ® nnnap reakce na …
nnnap

nnnap> koukám, žes už mu to tam natřel:-D Já jsem z iděsu odešel kvůli cenzuře už před několika lety. Býval sem tam populární postavička- lidi mne buď nenáviděli nebo milovali. Nic mezi tím.:-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:23 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Typický uživatel. Viz video :-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:16 ® OBr reakce na …
OBr

Alov> ještě nemám, těch požadavků je obrovské množství a musíme řešit vše postupně, podle toho, co je více urgentní (revíry, řád…)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

Alov> v tom případě jedině luxusní, hliněnou edici:-D
Prý taky bude.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:06 ® Alov
Alov

OBr> Hele ty Ondro! A to bazmekečke na internet už máš? :-D
Jinak ty si takový odborník. Netušíš, jestli třeba existuje mobil klasické konstrukce, který by tuhle aplikavci polknul? Dotykáč už nechci ani zadarmo, jabka a podobné hnusy nemám chut ani zkoušet. Takže jak teda? :-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 17:38 ® nnnap
nnnap

Co si asi myslet o člověku, který brousí na AndroidMarketu hned jak se tam program objeví a pak napíše „Mě osobně to neoslovuje, nemám na to techniku, buňky a ani chuť do toho proniknout“? A co si myslet o člověku, který se domáhá toho, aby to autoři přeprogramovali v Javě pro „hloupý“ telefon? Je to stejná pitomost jako kdyby chtěli, aby jim dnes někdo napsal program pro MS DOS. Jistě, i s programem s MS DOS si člověk může plně vystačit a pak je zbytečné cpát peníze do něčeho, co nevyužiji. Ale program musí vydělat, takže perspektivní mobilní platformy jsou iOS a Android s rostoucím počtem uživatelů, sběratelé starožitností programátory neuživí. Další reakce zde:-D http://hobby.idnes.cz/diskuse.aspx?…

reagovat