Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.758 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 7. února 2013 v 18:00 ® kingkubik

a ja to jen potvrdim:-(

reagovat
Čtvrtek 7. února 2013 v 17:38 ® golwer reakce na …
golwer

Bohužel, opět jen bílá obrazovka:-((

reagovat
Čtvrtek 7. února 2013 v 11:02 ® OBr reakce na …
OBr

Bigpista> zadrž junáku s těmy projevy náklonnosti, víš, že tady se to nesmí ;-)

Jásat můžeme, až to někdo v reálu pořádně otestuje. Na win to má svý mouchy, který dělají některé věci nepříjemné na ovládání, ale dělal jsem, co jsem mohl, abych vás všechny uspokojil… jajaj, zase to slovíčko…

reagovat
Čtvrtek 7. února 2013 v 10:54 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

OBr> Juchů, hned jdu prohledat marketplace a stáhnu to. Napsal bych ti, že tě miluju, ale neudělám to vzhledem k tomu, co se řešilo ve všeobecný :-))

reagovat
Čtvrtek 7. února 2013 v 10:43 ® OBr
OBr

Tak se ledy konečně pohnuly, právě nám schválili na Win phone aplikaci, bude tam za pár hodin k dispozici, nicméně aby to nebylo tak jednoduché, tak se nám v MRS vyskytuje chyba, která neumožňuje vyhledávat revíry v okolí. Opravu jsme poslali, ale bude to pár dní trvat, než to zase přelouskají.

Nezkoušel jste někdo ten Symbian, jestli se něco polepšilo?

reagovat
Středa 6. února 2013 v 16:26 ® OBr
OBr

Komu nešla ta aplikace na Symbianu, zkuste někdy k večeru aplikaci stáhnout znovu. Teď přisla informace, že provedli aktulizaci, tak to snad zabere. Mě na simulaci fungovaly obě verze, takže těžko říct, kde může být zakopaný pes, ale třeba se povede.

reagovat
Středa 6. února 2013 ve 14:33 ® OBr reakce na …
OBr

pes.hasky> ukrutný by to být nemuselo, něco podobnýho jsem si taky myslel, když jsem předělával tuhle LITE verzi na HTML5 variantu, doufaje, že to bude dostatečně multiplatformní..no a už pár měsíců řeším, že Win phone podporuje něco jinýho než Symbian a že Androidům taky úplně nevoní některé věci. Liší se v „prkotinách“, ale zrovna takovejch blbejch, že to je už skoro na Chocholouška :-(( Nechci předbíhat událostem, nicméně už z toho mýho popisu je jasné, jaká varianta se tady nabízí. Takže uvidíme, třeba tu Badu nakonec taky prolomíme ;-)

reagovat
Středa 6. února 2013 ve 12:20 ® kulma reakce na …

Další cesta je vyměnit telefon a nebo počkat několik let, než xda-developer udělá upgrade na naše founy na Android :-(( Radši bych to bral na OS BADA ;-)

reagovat
Středa 6. února 2013 ve 12:13 ® pes.hasky reakce na …

OBr> no tak myslim že BADA je na bázi Linuxu stejně jako iOS a Android. tak by to nemuselo bejt tak ukrutný. (to byla výzva:-) ) a nebo ještě jedna cesta. Udělat z toho Java aplikaci.

reagovat
Středa 6. února 2013 ve 12:07 ® OBr
OBr

Omlouvám se za mystifikaci, já se přehlídnul, pro Badu to nemáme, ale je to pro web-os od HP. Ale určitá cesta by se našla, jen to musíme řádně projednat. Takže ještě jednou omluva :-((

reagovat
Středa 6. února 2013 v 11:05 ® kulma reakce na …

Petrův Zdar! Taktéž se hlásím o test na OS Bada, vidím že nás bude asi vícero kdo tento OS používá.

reagovat
Středa 6. února 2013 v 11:01 ® pes.hasky reakce na …

Zdravim Vás pánové. Hlásím se na test pro OS Bada. Žádos i na SZ.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 16:35 ® OBr
OBr

to by se z toho jeden … :-((

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 15:58 ® nnnap
nnnap

to není kluci chyba, vy jste zřejmě najeli přímo do fotosoutěže o Nejlepší fluorocarbonový vlasec, pravděpodobně na mou vítěznou fotografii. Porovnejte si zde. http://www.chytej.cz/…img92320.jpg

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 15:47 @ brok 1

stazeno s ovi

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 15:45 @ brok 1

bohuzel na me nokii n8 belle,take pouze bila obrazovka

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 19:23 ® kingkubik reakce na …

OBr> ja jsem na tom stejne …pouze bilej display

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 15:21 ® kdave reakce na …

Mě bohužel ne, po spuštění se objeví jenom bílý display.

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 11:10 ® OBr
OBr

Dotaz na ty, kteří si stáhli aplikaci z OVI store – jede vám to dobře?

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 18:41 ® OBr reakce na …
OBr

vaisman1> teoreticky ano, jen jsem jí nikde netestoval, ani nevím, jak se to instaluje, takže tady asi s ničím nepomůžu.. Nicméně, napsat mi prosím osobku a já napíšu odkaz, kde to půjde stáhnout ;-)

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 18:39 ® OBr reakce na …
OBr

kingkubik> díky, tohle potěší ;-)

Jinak na OVI by to pro Belle mělo být k dispozici, alespoň to tam mám pro něj zapnutý: http://store.ovi.com/content/342493 pokud to nepůjde, napiš mi osobku a já pošlu odkaz ke stažení instalačky.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 17:16 ® kingkubik reakce na …

ahoj.chtel by jsem ti jen napsat jednu prihodu 2 tydny z5 starou.celkem me stvalo ze mi chytej na Symbian3 Belle nejde ale vbc me to neresil rikam si boze nemusim mit kazdou kravinu v telefonu(timto nechci urazit praci OBra) na vanoce jsem koupil pritelkyni S3mini s androidem.Jedno nedelni odpoledne po jidle jsme se sli na chvili natahnout s plnym zaludkem a pustit si nejaky filmik…chvilka skrabani na zadech pritelkyne a byla tzv.kamen:Da ja ne na ne usnout.tak jsem si hral s jejim telefonem a ze srandy jsem stahnul aplikaci chytej ze jenom nakouknu:Dnasel jsem si svou polohu a zaujala me kolonka najit reviry v okoli…tak proc by jsem to nezkusil…po zmacknuti tlacitka jsem zustal jako opareny 5 km od bydliste pritelkyne(od meho bydliste asi 13km)MP revir co neznam!!!???rikam si to je kravina ja postizeny rybama a neznam takovy revir???priblizuji mapu na maximum a zjistuji ze revir je 300metru od benzinove pumpy kde jsem tankoval uz 100× nejmene. Okamzite vyskakuji z postele zapinam notas najizdim google mapy na prepinam na satelitni snimky!fakt ze jo!300metru od benzinky asi 0,5ha rybnik tak huste obrostly ze pochybuji jestli tam nekdo chodi!nadhera…cekam jen nez povoli ledy a vyrazim tam s plavackou a tajne doufam ze jsem narazil na revir kde by jsem mohl lapit tu rybu s rubinovima ocima co v nasem kraji snad vymizela…pak ze neni co objevovat. timto dekuji OBrovi za jeho praci PS:rybarim 18let a vazne jsem o tomhle reviru nevedel:D

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 16:59 ® kingkubik reakce na …

OBr> cauec.pls sla by zkusit poslat ta instalacka na Symbian3 Belle mam N8 a zkusil by jsem ji ale predem podotykam ze jsem nikdy neinsaloval nic jinak nez z OVI

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:02 ® vaisman1
vaisman1

Aplikace pro OS BADA by nebyla?

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 0:14 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> v pohodě, sám jsem konzerva dost velká, až mi to štve 8-(

Tady to narazilo hlavně na starší verzi systému, prostě ty děrný štítky ještě nemám dostříhaný, no… :-/

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 23:55 ® regulus reakce na …
regulus

Fryw> tak v tom problém určitě nebude, ale řešit to nebudu viz co jsem už psal.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 23:04 ® Fryw reakce na …
Fryw

regulus> Tam bude problém v tom, že ta nokia nemá symbian.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 22:20 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> ber to s rezervou, já o tu aplikaci nestojím, nenainstaloval bych si ji, neber to ve zlým, ale já su prostě v určitých věcech konzerva a nechci tím dělat nějakou negativní reklamu. Jen když jsi sem dal ten odkaz, tak jsem na něj ze zvědavosti kliknul, zadal typ telefonu a vypsalo mi to, to co bylo na obrázku. on je možná problém v tom, že ten telefon nemá integrovanou GPS. Je docela možný, že by to bez problémů fungovalo, mám nokiáckou GPS přes BT a mapy mi fungují normálně, teda ne ty z OVImarketu, tam mi to píše, že to s mým telefonem nefunguje.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 15:55 ® OBr
OBr

Povolil jsem jenom zařízení s Symbian3 Anna/PS1 a Symbian3 Belle, pokud někdo bude chtít, můžu poslat instalačku, aby si to zkusil na svém zařízení. Pokud to bude funkční, můžeme to na oficiálním storu povolit. Dokud to ale neotestujeme, tak nám ta aplikace jako celek neprojde schvalováním, proto máme povolené jen některá zařízení, kde se to povedlo otestovat.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 v 15:49 ® OBr
OBr

regulus> :-P

…aspoň nějaká snaha byla, ono se to bez reálných zařízení nedá dokonale otestovat a přiznejme si, abych se zalíbil všem, to nejde, tak aspoň částečně plním sliby, co jsem dal před rokem.

reagovat