Vyhledávání
Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA!
27.2.2012 | HaD | 155.762 zobrazení | 1.146 odpovědí
V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a
náměty.
Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum
Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh
Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.
Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:
Android: http://tinyurl.com/bfqarb7
Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto
iOS: http://tinyurl.com/beht3bm
Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu
Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta
A co vlastně aplikace přináší a umí?
Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.
Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.
Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…
Více také na www.smartchytej.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. prosince 2012 ve 3:30 ® džigit reakce na …
-
Fryw> pes má nějakej těžkej blok.kanalizaci mám kopat já a … máš pocit,že potřebuješ víc,jak pochopit totok
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 3:23 ® Fryw reakce na …
-
džigit> co bys jinak z téch svátků měl
reagovatS tém psem jsem to moc nepochopil. Jako že nemit pes páteř v hajzlu tak tu kanalizaci kope von?
Co telefon, upgradovals?
- Sobota 22. prosince 2012 ve 3:15 ® džigit reakce na …
-
Fryw> ja už moc ni,ale okolnosti se vyžadaly
reagovat
Odpo přestala ist elektrika.Podřimuju se v doměni,že to je v ulici áááááááááá… Jak se začalo stmivat,zbyl sem po tmě enem ja!Vyhořel mi přivod.Na to,že ma pes pateř v hajzlu,musim kopat novu kanalizačni připojku a zřejmě mi u auta odešla dvouhmota,beru to jako malu třešinku na tym z ho.en dortu… - Sobota 22. prosince 2012 ve 3:07 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Jo, jsem noční živočich.
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 2:57 ® džigit reakce na …
-
Fryw> synku,eště si na přijmu?
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 2:49 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Ať se divam jak se divam, nikde tam nic s gps nevidim, v te testovaci lite verzi…
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 2:40 ® džigit reakce na …
-
OBr>
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 2:29 ® OBr reakce na …
-
džigit> asi nemá symbionta
reagovat..ale třeba něco Ježíšek přinese a bude veselo i zde.
- Sobota 22. prosince 2012 ve 2:22 ® džigit reakce na …
-
OBr> jak si to synku trefil,že Ti tu ten kjokjot Mošna neleze?
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 2:15 ® OBr
-
Díky testerům, kteří to teď zkouší – podařilo se odhalit důležitou chybu v revírech, kdy se po kliknutí na položku v seznamu otevřel špatný revír (jakýkoliv revír mimo sekci prvního písmene). Takže kdo to testoval, může ze stejných adres stáhnout opravené verze. Aplikace nám funguje i na Symbianu, byť je pomalejší, takže kdo má symbionta, může se taky přihlásit k testování.
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 ve 14:31 ® OBr reakce na …
-
nnnap> dlouho to trvat nebude, ale otočil bych to, do kapřiska bych narval tu GPSku, ať je přehled!
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 ve 13:22 ® nnnap
-
jak dlouho ještě nebudou mít stavidla rybníků vysílač gps signálů??? Jak dlouho ještě budeme čekat na kapry vybavené Dual SIM???
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 v 9:04 ® OBr reakce na …
-
japes> ahoj, můžu použít jenom to, co mi technologie nabízí, takže když není GPS modul, pokudší se to taměřit podle wifi a dalších pomocných údajů ze sítě.. jak je to s operátorem, to netuším…
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 v 7:42 ® japes
-
Ahoj. Aktualizace je fajn. Na HTC Desire S funguje skvělě. Celkově je aplikace svižnější. Chybí mi ale, zaměrení přes operátora. Mám tablet bez GPS a je škoda, že toto nefunguje. Navíc si myslím, že by to urychlilo celkovou lokalizaci.Čau Petr
reagovat - Pátek 21. prosince 2012 v 5:50 ® OBr
-
Aktualizace klasické verze pro iOS, Androidy:
Rychlejší zobrazení mapy ČR Tlačítka v mapě přesunuta do spodního menu – zobrazení stejné jako v katalogu ryb Oprava zobrazení hlavního menu při horizontální poloze zařízení Detaily fotografií ryb se zobrazují najednou v horizontáním pásu Tlačítka filtrů revírů jsou víceřádková
Dále aktualizace Lite verze na Androidech
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 12:57 ® OBr
-
Tak už jsem dokončil hledání revírů dle aktuální polohy, takže to může případný tester vyzkoušet v terénu. Mapy ještě chvilku potrvají…
reagovat - Pátek 14. prosince 2012 ve 22:38 ® OBr
-
Takže vážení, mám tady velkou prosbu k testování. Momentálně dokončuji SmartChytej Lite verzi pro zbylé zařízení a systémy. Má to ještě nějaké mušky a hlavně ještě dodělávám vyhledávání revírů a mapy(což bude brzy hotové), nicméně už nyní lze mít u sebe: kompletní revíry ČRS+MRS, atlas ryb a rybářské řády. A teď to důležité, potřeboval bych to otestovat na různých zařízeních, jak se to chová. Jedná se mi především o Androidy, na kterých nešlo instalovat klasickou verzi, dále pak platformy Symbian, Win, Web OS. Takže kdo chce *.apk, *.xap, *.ipk nebo *.wgz , pište mi osobky, tam pak budeme řešit další věci. Díky za trpělivost
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2012 v 0:11 ® OBr reakce na …
-
petrikveprik> musím si na BB nějak zajistit certifikáty, ale taky to půjde…ona i ta současná verze by tam šla, pokud bych měl čas si to zajistit, ale BB bude…
reagovat - Středa 12. prosince 2012 ve 20:39 ® reakce na …
-
OBr> ..kdyztak mohu otestovat nový release na blackberry (pokud bude alternativa)
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 v 11:32 ® Bigpista reakce na …
-
OBr> Nabzím svou Nokii Lumia 800
reagovat - Úterý 11. prosince 2012 v 9:10 ® lucan reakce na …
-
OBr> Kdyby jsi potřeboval, mám HTC Radar s WP 7.5.
reagovat - Pondělí 10. prosince 2012 v 19:44 ® OBr reakce na …
-
Vydržte, jsme na dobré(doufám) cestě, brzy(cca do týdne) budu potřebovat pár lidí napříč platformami na testování, takže u chroupání cukroví bude možné tuhle aplikaci zkoušet. Napíšu to pak sem, takže sledujte diskuzi
reagovat - Pondělí 10. prosince 2012 v 19:38 ® Troopik
-
můžu se zeptat, zda bude dostupná aplikace i na symbian, respektive v jakém časovém horizontu?
reagovat - Pondělí 10. prosince 2012 v 15:12 ® lucan
-
Letos už apka asi nebude. Myslíš, že ji zmákneš do začátku léta?
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 ve 13:17 ® pes.hasky
-
ssg.Jimmy Wild> jojo. já se na to už ptal. a jsem velmi rád , že kluci z chytej nemluví jako sám samsung. ten řekne, že se na tom dělá a potom čekáš a čekáš a ......... kluci ne. ti v tobě nenechaji falšnou naději. Kluci to řeknou, až budou mít jistotu, že to bude fungovat a my s podělanou badou budeme šťastní........
reagovat - Úterý 20. listopadu 2012 v 10:22 ® OBr reakce na …
-
sccuby> je to v plánu, něco jsem už začal, ale momentálně finišuju s úpravama klasické verze + její profi varianty, jakmile to bude hotové, budu pokračovat i na dalších systémech.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 ve 23:06 ® sccuby
-
Dobrý den chci se optat jestly se to bude dělat na Windows Mobile?
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 11:05 ® Luccini reakce na …
-
OBr> Tak posledni vec mimo tema, abych ti odpovedel. Ja zastavam mensinovy nazor a v ramci demokracije uz se s tim co mi tu vetsina zridila poperu, ale plytvat energii proto abych zaridil lepsi zivot lidem co o to nestoji?? Diky mam dost lepsich veci na praci. Zatim jen cekam, abych zjistil zda to lidem dojde nebo se pletu ja…
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 9:32 ® OBr
-
Luccini> 39" nebo 89" ? Pokud s tím chceš něco dělat, něříkej „oni“, ale zamysli se nad „já“ … víc k tomu netřeba dodávat… a zpátky k mobilům.
reagovat - Pátek 9. listopadu 2012 ve 21:31 ® regulus
-
Luccini> nevím proč ve tvým příspěvku cítím politickej podtext …
reagovat