Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.762 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 9. listopadu 2012 ve 14:18 ® Luccini reakce na …

regulus> Je verejnym tajemstvim, ze vsichni operatori jsou jak si to trefne popsal drzeni svymi akcionari za koule. A ze cesky trh dotuje levne volani v zapadnich zemich, kde jsou tito operatori ve ztratach a tak globalni vysledky zachranuji trhy jako ten cesky. To same plati ale i o potravinach, textilu a mnoha dalsich odvetvich. A kdo chce muze 17.11. oslavit, ze se takhle krasne mame.......

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 ve 13:30 ® ssg.Jimmy Wild reakce na …
ssg.Jimmy Wild

OBr> Škoda… Ale díky za odpověď…

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 ve 13:09 ® OBr reakce na …
OBr

ssg.Jimmy Wild> nemůžu říct že ne, může se stát cokoliv, ale momentáně to v plánu není.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 v 8:42 ® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Ahoj, nevím, jestli se tady na to už někdo neptal, ta diskuze už je hodně dlouhá, ale zajímalo mě, jestli se někdy v budoucnu neplánuje verze SmartCHYTEJ pro OS BADA 2?

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 v 11:28 ® regulus
regulus

Fryw> no oni jsou ti operátoři jeden za 18 a druhej bez dvou za 20, myslím tím kromě těch dvou co jsi jmenoval i T-mobile a Vodafone, z mého pohledu jsou největší lumpi ti posledně jmenovaní a věř mi, že vím proč to píšu. Mám informace i o speciálních firemních tarifech posledně jmenovaného operátora které nejsou běžně dostupné a vzhledem k tomu, že za volání do sítě jiného operátora si tito navzájem platí, tak docela pochybuju, jestli se jim tato politika vyplatí nebo je to jen zoufalej pokus urvat další část trhu, jinými slovy, zda není českej Vodafon držen za koule globálním Vodafonem, že musí vykázat určité výsledky. Šušká se, že pokud něčeho nedosáhnou, tak odejdou z ČR.

Jen tak ze srandy mrkněte na tento tarif http://www.orange.at/…rnet-europa/ a porovnejte s tím co nám nabízejí naši operátoři.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 v 10:12 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> ony ty xperie vypadají všechny skoro stejně, tenhle by tu aplikaci taky měl utáhnout a jak koukám, tak i zbytek těch xperií by mohl být „chytej certified“ :-) Pokud bych si měl vybírat já z tý jejich nabídky, tak bych šel do xperie go, ta je odolná proti vodě a poškrábání a to se mi už mnohokrát u telefonu vyplatilo. Akorát je i po slevě pořád dražší než to, co si sem dával.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 v 9:12 ® džigit reakce na …

Fryw> aj bych vys…, ale já si nemůžu stěžovat.Mám od nich pevný i mobilní net + tarifní volání a to za velmi dobrou až výbornou cenu.Vyřval sem se nějake slevy. Takže zatím nemám důvod měnit, krom mobilu,ten chci upgradovat.Potuluju se po vlastech českých a sem leniv „pátrat“ po revírech a jejich oznečeních

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 ve 3:29 ® Fryw
Fryw

O2 je vedle UPC nejnemorálnější společnost podnikající na uzemí ČR

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 ve 3:20 ® Fryw
Fryw

džigit> eh, když musíš tak se těm f***stum zavaž jen smlouvou, ne o pár kaček levnějším krámem. Kup si dle své svobodné vule…ex zákazník, snad kamarád…

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 ve 2:49 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Nemít rád dotykáče.. Houno to vydrží! Mam samšuk, vydrží mi cca 10 dní baterie. Volam, píšu a to co má na víc zarputile ignoruju. :-D

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 v 0:48 ® džigit

OBr> vybírám,dle nabídky O 2 a Ray už není
Byl jsem v krámě a do oka mi padlo od Sony http://www.o2.cz/…ia-miro.html

reagovat
Pátek 2. listopadu 2012 ve 23:55 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> a co ty Soňáci, jak jsme se dřív bavili?

reagovat
Pátek 2. listopadu 2012 v 17:27 ® džigit reakce na …

Fryw> asi se nějakému tomu "pádlu nevyhnu,ale zatím je většina z mého výběru vybavena WP. Snad jen Galaxy Ace 2…

reagovat
Pátek 2. listopadu 2012 ve 12:58 ® Fryw
Fryw

džigit> Já ti doporučil tady ten, protože ho „znám“. A je na něm fajn, že když už ho chce člověk používat jako „chytrý“ telefon, tak má celkem velký 4" displej. Ale pádlo to je, ten můj má 3.2", a musel jsem si na to zvykat. Zase na druhou stranu, chci koukat na web, řešit maily atd, na menším bych si to těžko dokázal představit. Používám ho i jako GPS do auta. Pokud si budeš něco vybírat, tak hleď ať to má architekturu procesoru arm7, nebo novější (podmínka pro přehrávaní flash videí přímo v prohlížeči a pro správnou funkci plné verze smartchytej) a aspoň 512 RAM. Jo, ti operátoři umí dobře oslovovat (v této situaci), klidně i několikrat za den :-D

reagovat
Pátek 2. listopadu 2012 v 0:34 ® džigit reakce na …

Fryw> asi to nakonec bude,jen né takové pádlo :-)) Už mě totiž neustále otravují s prodloužením smlouvy,tak sem opýtal ;-)

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:11 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> WP, Nokie a ostatní „béčka“ (omlouvám se za ten výraz) budou sfouknutý najednou…teď finišuju s velkým updatem hlavní verze aplikace, pak se zas vrhnu zpátky na resty pro zbytek trhu.

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 12:15 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> ber android. Třeba huawei Ascend G300 a máš vystaráno .-)

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 11:52 ® džigit reakce na …

OBr> a copak WP,je nějaká aktualita? :-)

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 11:31 ® OBr reakce na …
OBr

Alex> stačí sledovat chytej.cz, určitě si takovou událost nenecháme pro sebe

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 9:29 @ Alex reakce na …

I ta naděje je hezká. Snad se to pak nějak dozvím jestli to jednou bude. Díky

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 12:42 ® OBr reakce na …
OBr

vox> dík za reakci a nápad, tu galerii budu upravovat, současné řešení není opravdu úplně ideální. Fullscreen tam v určité podobě bude, možná nechám zvětšit spodní menu přes text, takže to bude možné rolovat. Jen musím vyzkoušet ovládání právě na iOS, kde není HW tlačítko zpět, takže zpětné zmenšení toho menu budu muset pořešit jinou cestou…

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 9:47 @ vox

Ahoj, na Iphone 3gs IOS 5.1.1 vídám nepravidelně problém v Atlasu. Jednak se občas po otevření atlasu nenačtou žádné položky, funguje zpět a otevřít znovu, a jednak u jednotlivých ryb se nenačítají všechny obrázky. Obecně je způsob otevírání galerie po jednotlivých fotkách trošku neohrabaný – nabízí se otevřít je fullscreen s podporou rolování gestem na další snímek? Jinak super aplikace, děkuju!

reagovat
Neděle 21. října 2012 v 18:44 ® OBr reakce na …
OBr

Alex> ta šance tady je, ale víc k tomu nemohu říct. Pracuji na verzi, která by měla vyřešit většinu požadavků na funkčnost pro různá zařízení a systémy, nicméně termín slíbit nemohu, ani naznačit ;-)

reagovat
Sobota 20. října 2012 ve 12:55 @ Alex

Je nějaká šance, že to bude fungovat i na iphone 3G iOS 4.2.1? Teď mi to bohužel nejde a placená aplikace Rybyčr stojí za prd :-(( Děkuji

reagovat
Pátek 19. října 2012 ve 13:57 ® -tom-

Vyzkoušeno na minitabletu s Androidem 4, aplikace bez problémů a běhá perfektně. Jen jsem narazil na jinej problém – přes Chrome mi nefachá web, zobrazujou se mi útržky, nikdy se nenačte komplet, odkazy nefungujou. Nejspíš chyba na mým přijímači, ale s jiným prohlížečem šlo vše hladce a tenhle problém jsem ani s Chromem, kterej normálně používám, jinde nezaznamenal. Zvláštní. Zkusím ještě i za pár dní, jestli to bude dělat furt a poreferuju.

reagovat
Pátek 19. října 2012 v 10:01 ® nnnap
nnnap

drobný praktický test ajfonu 5 kontra galaxy 3. Z recenze jednoznačně vychází odolnější jely bíms.:-)

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 23:26 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> u té Lite verze se obávám, že mi to teď nepůjde. Klasická verze je na tom mnohem lépe, ta má po přesunutí řádově pár set kB. Pokud by to šlo, udělám to hned, to mi věř. Přepisuju to ale na jinou technologii a tam by to snad mělo bejt lepší, ale nic nemůžu slíbit.

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 22:07 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> Ahoj. Je někdy v budoucích updatech v plánu přemístit víc dat aplikace z interní paměti mobilu na kartu?

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 14:46 ® OBr reakce na …
OBr

Mrknato> viz moje odpovědi níže..konkrétní datum neumím říct, ale ta aplikace bude. Ohledně mobilních OS a nástrojů pro vývoj aplikací se poslední dobou děje řada změn, takže jsem musel už po několikáté začínat úplně od začátku :-((

reagovat
Středa 10. října 2012 v 11:02 ® Mrknato

Jestli mohu mít dotaz? Na stránkách smartCHYTEJ je odkaz, že pro OS Windows phone se na aplikaci pracuje. Je možné odhadnout kdy bude cca hotova? Mám na mysli použití pro Nokii Lumia 800. Děkuji.

reagovat