Vyhledávání
Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA!
27.2.2012 | HaD | 155.767 zobrazení | 1.146 odpovědí
V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a
náměty.
Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum
Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh
Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.
Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:
Android: http://tinyurl.com/bfqarb7
Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto
iOS: http://tinyurl.com/beht3bm
Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu
Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta
A co vlastně aplikace přináší a umí?
Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.
Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.
Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…
Více také na www.smartchytej.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. října 2012 v 18:14 ® OBr reakce na …
-
Nebude v mých silách vytvořit aplikaci tak, aby fungovala úplně všude, mobilních operačních systémů je hodně, k tomu tisíce různých zařízení s rozdílným výkonem a ovládáním, na to by byla potřeba hodně velký vývojářský tým. Když vezmeme v úvahu, že pro jednu platformu se to v běžném komerčním prostředí vyvíjí měsíce, tak to v případě jen jednoho šílence(mě) může být dosti náročné
reagovat. Jak už jsem ale psal, budu se snažit to dostat kde to půjde. Co se BB týče, stávající verze by tam po menší úpravě měla fungovat, problém je ale ve fyzickém otestování. Abych to mohl pustit do světa, musím to bezpodmínečně u sebe vyzkoušet a BB u sebe nemám.
- Čtvrtek 4. října 2012 ve 14:02 ® lucan reakce na …
-
Píšeš primárně pro WP8, znamená to, že se pak někdy dočkáme verze i pro WP7.5(7.8)? Moc velkej rozdíl v tom asi nebude ne? Někde jsem četl, že aplikace pro WP8 na 7.8 nepujdou, ale obráceně ano. Každej si nebude kupovat novej telefon kvůli novému systému
reagovat - Čtvrtek 4. října 2012 v 10:06 ®
-
OBr>připravuje se prosím nějaká verze pro blackberry, popř. pojede nějaká stávající na této platformě? Díky.
reagovat - Středa 3. října 2012 ve 23:06 ® OBr
-
Primárně pro WP8, zbytek bude bonus. Časově nic neslibuji, plány mám takové, aby to bylo co nejdříve, ale nechci vzbuzovat plané naděje k nějakému datu. Nicméně abych byl konkrétnější, ještě letos to chci mít hotové, mám i jistý vnitřní termín, ale ten tu nebudu zveřejňovat..jak už jsem psal, nechci vzbuzovat plané naděje. Týká se to i těch symbiontů na Nokiích
reagovat - Úterý 2. října 2012 v 16:34 ® lucan
-
Zdar všem, chci se zeptat, bude aplikace fungovat na WP7,5, nebo ji připravuješ pro WP8 ? A jak to s ní vypadá? Myslíš, že to stihneš ještě letos?
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 15:54 ® OBr reakce na …
-
otmar> bohužel ještě ne
reagovat - Neděle 23. září 2012 v 16:39 ® otmar
-
dobry den ,poradi mi nekdo jestli funguje aplikace na nokii 500 se simbian belle?diky. email otmar75@seznam.cz
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:11 ® OBr reakce na …
-
Snap Outdoor> z pohledu celkového počtu členů ČRS to jsou procenta, v číslech je to ale zajímavější. Na Androidu máme v součtu obou verzí necelých 5tisíc uživatelů (stále se držíme první desítky nejoblíbenějších aplikací v kategorii Sportu), na iOS jsou ty statistiky nepřehledně dělané a mám k dispozici jenom pár měsíců zpět. Protože jsme ale na iOS měli vždycky víc lidí, myslím že celkově budeme mít přes 10tisíc uživatelů, kteří celkově hodnotí za 4,7 z maxima 5 bodů (trochu nám to kazí Lite verze, ale to je její úděl)
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 16:12 ® Snap Outdoor
-
kolik lidi uz pouziva ta aplikace?
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 12:02 ® OBr reakce na …
-
pete2> bohužel ještě není, vyráběla se teď verze pro dřevákOS
reagovat - Středa 5. září 2012 v 11:37 ® pete2
-
Rad bych se zeptal jestli neni jiz neco noveho pro windows phone? Posledni zaznam je tu z Cervence.
Diky za odpoved Petr
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:24 ® OBr reakce na …
-
Jura S> za připomínky jsme jenom rádi, podle nich to také vylepšujeme
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:22 ® Jura S reakce na …
-
To rád slyším. Jak bude čas tak sepíši pár postřehů (chybky apod.) a nějaké ty návrhy, ať přidám aspoň touto skromnou minimalistickou formou „prst“ k dílu
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:11 ® Jura S
-
Já teda osobně tu „placatou věc – smartphone“ SGSII pořídil více než k telefonování spíše jako náhradu starého PDA. A pro rybařinu celkově je celkem přínosem. To máte: navigace (B-O-R), GPS mapy+fotomapy+ukládaní bodu oblíbených míst s popisem i fotkou (Locus), počasí (AccuWeather, Meteoservis), radar bouřky (Meteor) hodně užitečné, foťák, kamera… a teď i SmartCHYTEJ
reagovatSamo kdybych „chodil jen na rybník za barákem“(ne že bych tam nějaký měl) nebo měl čuch na počasí jak rosnička, fotografickou paměť a GPS v hlavě tak to pak není ta placatá věc moc třeba
Jelikož mám celorepMP (MRS instrukce a ČRS instrukce..) rozkoukávám se po různých pro mě nových lokacích a i na řekách (vpodstatě sám), tak podpora v podobě viz. výše zmíněného je velkým pomocníkem (obzvláště když volného času není mnoho). To jen malá reakce na ty kteří tady někde ve fóru pochybovaly k čemu to
- Pondělí 3. září 2012 ve 23:27 ® OBr reakce na …
-
Jura S> díky za podporu, vývoj jede dál a další novinky připravujeme, takže je na co se těšit
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:07 ® Jura S
-
Ondro díky za aplikaci SmartCHYTEJ (na Android) a těm kteří mají na jejím vzniku podíl, její potenciál, pokud se na ní bude dále pracovat je velký, tak doufám že vývoj bude pokračovat (hlavně pro Android
reagovata držím palce i na nohou. Přál bych jí aby získala u rybářů aspoň podobné kvality a věhlasu jako aplikace Locus ve své kategorii.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:31 ® MB
-
David Havlíček> Taže stáhnutí přes QR kód nehrozí, jo? Nevadí, zajdu někam, kde je wifi
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:25 ® HaD reakce na …
-
MB> měl bys to stahovat přímo do mobilu, do PC nikoliv
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:18 ® MB
-
Dnes mi došel nový Smartphone s Androidem. S velkým nadšením jsem se rozhodl, že si stáhnu „chytejáckou“ aplikaci. Internet nemám a když jsem se dostal na stránku http://www.androidapk.us/…d-28939.html , nejde mi stáhnout do pc. Poradíte někdo, co s tím? Moc díky
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 14:09 ® osprey reakce na …
-
sethy> Vydrž, jsi v pořadí. Teď se dělá verze pro moji Pinokii z roku 2005.
Reálně se to zatím jeví tak, že když budu něco chtít, pošlu SMS někomu z chytej, on se koukne na net a pošle mi SMS zpátky.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:58 ® džigit reakce na …
-
sethy> Ty musiš mět furt něco extra
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 13:45 ® sethy reakce na …
-
OBr> Verze pro Meego asi nebude co?
reagovat - Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:31 @ davos
-
Tak díky za stav
reagovatbudeme se samozřejmě těšit a tak snad ježíšek nadělí
- Středa 18. července 2012 v 11:04 ® lucan reakce na …
-
Jasný, kdyby jsi potřeboval testra, rád pomůžu. Mám htc Radar
reagovat - Středa 18. července 2012 v 8:43 ® OBr
-
teď už je v nějakém rozumném a stabilním stavu, takže bude následovat pokus o vývoj na WIN, kdy to bude hotové neslíbím, protože to pak nemusím stíhat a nechci tedy vyvolávat plané naděje a termín nestihnout.
reagovat - Úterý 17. července 2012 ve 21:30 ® lucan
-
Aplikace je moc hezky a přehledně udělaná. Má však jedinej nedostatek. Neexistuje vezre pro windows phone
reagovatPřipojuju se k otázce davose, kdy a jestli vůbec by mohla byt?
- Úterý 17. července 2012 v 1:04 @ davos
-
chtel bych se prosim zeptat kdy by mela byt verze i pro windows phone??díky
reagovat - Sobota 14. července 2012 v 16:50 ® hudy1969 reakce na …
-
super aktualizace,už je znát na Iphone 3GS nějaké zrychlení,postaru to skoro neběhalo,bohužel i tady jsou ještě nějaké drobnosti,je nějaký email kam napsat poznatky,chtěl jsem v aplikaci najít ale není to viditelné, díky
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 9:35 ® OBr
-
Aktualizace: je tu další aktualizace, tentokrát menšího rozsahu, kde jsou spíše kosmetické změny v podobě úpravy úvodní stránky, která se vrátila do přehlednější podoby, oprava zobrazení na zařízení s menším rozlišeních a ještě pár drobných oprav vzhledu a funkčnosti.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 9:33 ® OBr
-
Bonis317> bohužel, ještě nechodí
reagovat