Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.773 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 13. března 2012 ve 13:48 ® obrisek
obrisek

David Havlíček> nazdar pane…Tak už si v čechách? Víš jenom že mám v práci zulc, tláču, ovar, jitrničky, uzenó bokožku a kotletu:))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20019.jpg
Úterý 13. března 2012 ve 13:47 ® Sporak reakce na …
Sporak

David Havlíček> no pta se me kazdej den vzhledm k nesmyslnemu poctu appek :-) ale zrovna tu kterou clovek k chce tak mi neskocila..:(

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 13:42 ® HaD reakce na …
HaD

Sporak> Ahoj, nevím jak často se iPhone „ptá“ zda je nějaká nová aktualizace, ale mě tam ikonka (červená jednička) ráno svítila. Revíry budeme průběžně revidovat a opravovat.

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 13:27 ® Sporak reakce na …
Sporak

OBr> tak jsem aktualizoval, filtr je porad jak jsem psal:) a reviry přibyly…krasna prace…jeste Svratka 3 aspon co jsem si všiml…a bude to dokonaly. Moc díky chlapi za reakce.

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 13:17 ® Sporak reakce na …
Sporak

Ahoj díky za info, už to saju, musel jsem si ji vynutit..sama se v aktualizacich nenabizela. tak jsem zvedavej…

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 13:13 ® HaD reakce na …
HaD

Sporak> ahoj, na appstore by ta aktualizace byt mela. Ja pred chvili aktualizoval.

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 12:52 ® Sporak reakce na …
Sporak

ahoj, díky za odpoved.

1. filtr – otevru aplikaci, kliknu na reviry a nastavim dany filtr, pri otrevreni atlasu clanku nebo řádu je filtr zapnuý, ale jakmile kliknu na mapu a zpět tak filtr již není nastavený.
  2. reviry..sorry na appstore neni nabizena aktualizace lze ji stahnout nekde tady na to jsem nekoukal..:(

Díky

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 12:22 ® OBr reakce na …
OBr

vrba.pe> ano, momentálně se už peče verze pro HW slabší Androidy

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 12:20 ® OBr reakce na …
OBr

Sporak> a je to na té dnešní poslední verzi? Tam jsou revíry MRS aktualizované. Co se týče filtru, ten by si to měl pamatovat stále, alespoň mě to tak jede dobře, když nastavím filtr a pak jdu jinam, tak si to po návratu pamatuje.. pokud se ale aplikace pustí znovu, tak se to nastavení smaže.. pokud si to ale opravdu nepamatuje, můžu poprosit o kratičký popis kroků, kterými to lze nasimulovat? Pokud to odhalím i u sebe, tak to samozřejmě opravím, protože to pamatování filtru jsem tam dělal, takže by to mělo být funkční… díky

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 11:56 ® Sporak
Sporak

Ahoj jako jeden z mnoha jem si stahl verzi pro IOS, musim rict ze je velmi povedena a chtěl bych vam alespon tímto vyjádrit díky, mám pár připomínek k aplikaci tak doufam ze nezapadnou:)

1. nefunguje „pamet“ filtru – tedy kdyz si zatrhnu v reviech ze chci mimopsrtuhove a moravu..pri prekliknuti na jinou zalozku se filtr zase musi znova nstavit.
  2. okolí brna v revirech neni vubec tedy Svratka 5,4,3 Svitava 1.

Dál jsem se zatím nedostal. díky

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 11:10 ® Robur reakce na …
Robur

OBr> :-D

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 11:00 ® OBr reakce na …
OBr

Robur> jo, děláme vše pro to, aby to jelo na všemožnejch sr****, co lidi mají

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 10:55 @ vrba.pe

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda budete rozšiřovat kompatibilitu i na Samsung Galaxy Ace (GT-S5830)? Děkuji a přeji mnoho úspěchů Petr

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 10:37 ® Robur
Robur

a pojede to i na hemeroidu? Mám docela slušnou verzi.

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 9:44 ® OBr
OBr

AKTUALIZACE: Tak nám schválili aktualizaci na iOS, tudíž jsem pustil aktualizaci i na Android. Na iOS tak máme konečně opravené MRS revíry(netvrdím že, je vše ok, ale je to rozhodně lepší). Jsou tam doplněné diskuze s možností odesílání fotky, ovšem to teď nebude fungovat, řešíme to na serveru, takže lze odesílat pouze text a i ten se bude tvářit, že se nic nestalo – tohle bude pořešeno, takže děkujeme za pochopení ;-) Jo a na Androidu máme doplněné sledování stavů vodních toků – na iOS to bude až v další aktualizaci. Takže stahujte, zkoušejte.. ale moc to s tou technikou zase nepřehánějte ;-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 9:39 ® obrisek reakce na …
obrisek

OBr> ok dík, zkusím nějaké forum, když to de přes nokii, tak snad to povalí pomocí nějaké aplikace i přes notas.

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 9:37 ® OBr reakce na …
OBr

obrisek> tady moc neporadím, ale pokud ten noťas nemůže fungovat jako AP – sdílet přes wifi spojení, tak to asi nepůjde.. v tomhle nemám zkušenosti, takže fakt nevím

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 9:32 ® obrisek
obrisek

OBr> simtě, mám takový dotaz, když mám doma připojení na notasu pomocí sim karty, mužu se připojit na internet ipodem přes wifi přes notas a na net?Vím že mě to šlo přes kamošuvu nokii, ale nevím jak to dát přes notas…

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 8:55 ® OBr reakce na …
OBr

mildas> prej to jede i u tý ovocnářský firmy

reagovat
Pondělí 12. března 2012 ve 23:24 ® mildas

Já bych se chtěl zeptat, jestli jede na hen tem androidu.

reagovat
Pondělí 12. března 2012 v 18:49 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> Když mi ten můj do té doby odejde, rád ti ho věnuji. :-))

reagovat
Pondělí 12. března 2012 v 17:16 ® Robur
Robur

nemohli by se na dalším srazu rozdávat telefony?

reagovat
Pondělí 12. března 2012 ve 12:47 ® nnnap
nnnap

něco málo pro pochopení zákulisí zde http://tech.ihned.cz/…ori-aplikace

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 18:13 ® obrisek reakce na …
obrisek

radimekk>Podle toho co sem vyčet má tady stejný problém spousta diskutujících, padl tady návrh, že se možná udělá verze pro slabší founy, pro nokii apod.

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 18:05 ® obrisek
obrisek
  • nnnap-No dobře, tak restaurace :-) tam kam jezdím, se chodí do hospody ze sekyrkou za pasem, kdybych se tam zeptal na wi-fi, smrdělo by to držkovou :-)
reagovat
Neděle 11. března 2012 v 16:27 ® radimekk

Tak jsem zpozoroval, že se začíná mluvit o nějaké aplikaci SmartCHYTEJ. Nedalo mi to a zjišťuji, že to je naprosto vynikající aplikace pro rybáře a jejich mobilní telefony. Bohužel také zjišťuji, že tato aplikace není dostupná pro můj telefon HTC Wildfire S. Jak jsem se tady dočetl, nejspíš je hardware mého telefonu je moc slabý. Jsem jeden z mála, kdo má tento problém nebo je nás více? Nešla by aplikace ještě nějak doladit tak, aby nároky na HW nebyly takové? Díky.

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 15:04 ® nnnap reakce na …
nnnap

obrisek> hospodu z wifi jsem sice zatím neviděl, ale kdo ví. Vývoj jde kupředu mílovými kroky:-D

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 9:30 ® obrisek reakce na …
obrisek

OBr> ok díky za info, jinak toto na trhu opravdu chybělo, už se těším na další vychytávky, jen si budu muset pořídit asi iphone, kvůli internetu.Zatím se budu muset spolíhat na hospody z WI-FI.

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 0:57 ® OBr reakce na …
OBr

obrisek> chyba je v aplikaci v databázi. Aktualizace už přes týden leží na Applu ke schválení, ale ještě to nepustili dál… na Androidu jsme to aktualizovali během pár hodin od vydání první verze

reagovat
Sobota 10. března 2012 ve 23:04 ® obrisek
obrisek

Právě jsem stáhl na iPod aplikaci a jen prouzdám po revírech které znám.Nechápu, ale dost mých oblíbených revírů chybí, informace jsou mylné, neúplné, nesmyslné.Jedná se o MRS.Kde je chyba?

reagovat