Chytej.cz

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | 155.779 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 10. března 2012 v 18:58 ® dukina reakce na …

OK dik jen jsem se zeptal.

reagovat
Sobota 10. března 2012 v 17:46 ® OBr reakce na …
OBr

dukina> dobrý den, obávám se, že tohle je teď momentálně nad naše síly :-((

reagovat
Sobota 10. března 2012 v 11:48 ® dukina

Dobry den ma dotaz neuvazujete prispusubit progran i pro navigaci garmin oregon 450.Dekuji

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 20:32 ® nicic1 reakce na …

tak budu doufat , děkuji za odpověď.

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 14:19 ® OBr
OBr

Tom@s> neber to zle, ale tvůj pocit je v tomto případě irelevantní. Google Play(dříve Market) opravdu zobrazuje pouze ty aplikace, které zařízení podporuje. Zařízeních s Androidem je obrovské množství, díky tomu je zde obrovská variabilita v kombinaci nejrůznějších HW komponent, rozlišení displejů… Každá aplikace má nějaké nároky na výkon a HW výbavu a podle toho se pak filtrují zařízení, kde to jde instalovat. Jednoduchý příklad: když mám PC a na něm ještě starý Celeron, je zde teoretická možnost, že na něj nainstaluji Win7, jenže to nebude téměř vůbec fungovat a lidi budou akorát nadávat. To samé je s tou naší aplikací. Byť se to běžnému uživateli nezdá, i ta aplikace má nějaké své nároky na HW výbavu telefonu a v našem případě je tím nejvíce limitujícím faktorem procesor. Ten musí být verze ARMv7 a vyšší (pozor, ARMv11 je sice číselně více, výkonově ale méně)… takže tak…

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:56 ® Tom@s

mám verzi androidu 2.3.4, mám pocit že by to mělo stačit, podle diskuze tady

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:53 ® Tom@s reakce na …

Ok, dík za vysvětlení.

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:53 ® Tom@s reakce na …

joo, to kdybych věděl:D

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:42 ® Fryw
Fryw

Tom@s> Ano, v telefonu se zobrazí jen aplikace kterou telefon podporuje. Někdy se stane, že aplikace kterou market nezobrazí nakonec v telefonu funguje, ale málo kdy bezproblémově. Obecně se dá říct, ež pokud se nezobrazí, tak v 99% nebude použitelná.

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:37 ® nnnap reakce na …
nnnap

Tom@s> nevím, ale je to možné. Jede ti fleš? Jakou máš verzi androida?

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:26 ® Tom@s reakce na …

Tím myslíš, že se mi v android marketu zobrazují pouze aplikace které můj telefon zvládne jo…se mi nějak nezdá

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:24 ® nnnap reakce na …
nnnap

Tom@s> androjdů je kupa. Ten tvůj asi podporován není. Jinými slovy to ta tvá plečka asi nezvládne, ten samcung. Řekl bych, že v diskuzi níže najdeš dostatek odpovědí na své otázky.

reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:20 ® Tom@s
reagovat
Pátek 9. března 2012 ve 13:20 ® Tom@s

čau, proč když najdedu google play tak to nevidím pod Sportem a nemůžu to najít. Mam Samsung a stahoval jsem již mnoho aplikací, ale smartchytej tam prostě nemůžu najít. Projížděl jsem to 3 x :-((

reagovat
Pátek 9. března 2012 v 10:04 ® OBr reakce na …
OBr

LeoC> o tabulkách vím, on je trochu problém v tom, že tam tabulku do jednoduchého textu nedostanu, takže rozmýšlím, jak to lépe poskládat, aby to vypadalo jako tabulka a přitom se dalo udělat čistě textově…

reagovat
Pátek 9. března 2012 v 8:13 ® LeoC
LeoC

Je to bomba!!! Nainstaloval jsem to do tabletu ASUS Eee Pad TF101G a funguje to famózně. Jedinou drobnou chybičku jsem objevil u atlasu ryb, kdy se tabulky o růstu ryb v jednotlivých létech nezobrazují, je to jen ve sloupcích.

Jinak, kdo tuto aplikaci nemá, skoro jako by nežil..:-D :-D

reagovat
Pátek 9. března 2012 v 0:34 ® OBr reakce na …
OBr

záleží na řadě okolností, nic neslibuji, ale možné to je.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 ve 22:52 ® nicic1 reakce na …

zatím znamená , že ho časem budete podporovat ??? Dík .

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 ve 20:34 ® OBr reakce na …
OBr

nicic1> pokud tam není, tak ho zatím nepodporujeme

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 19:29 ® nicic1

Zdravím , rád bych se dozvěděl zda Aplikace SmartCHYTEJ bude i pro mobil
SAMSUNG S5830 Galaxy Ace , v SEZNAMU PODPOROVANÝCH ZAŘÍZENÍ S OS ANDROID jsem ho nenašel . Dík za odpověď .

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 10:45 ® JohnyMad reakce na …

OBr> OK díky. Mám na telefonu spoustu aplikací,které vlastně vůbec nepoužívám. Tohle by zase jednou mohlo být něco praktického co bych skutečně využil.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 10:42 ® OBr
OBr

Možné je vše, uvidíme tak do měsíce, co se mi povede připravit. Jinak iPhone nutnej není, jede to i na Androidech(něk­terých)

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 10:40 ® JohnyMad reakce na …

OBr> Ahoj, pojede to někdy i na woknech? Třeba 6.5? Aplikace mě láká ale ajfouna si kvůli tomu kupovat nebudu :-)

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 10:29 ® OBr
OBr

All> chystám se na neděli do Brna, budu se tam motat u stánku chytej.cz brzo dopoledne, takže pokud má někdo neutišitelnou touhu popovídat si o vývoji SmartCHYTEJ, má jistou šanci, že mě tam zastihne ;-)

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 8:25 ® Robur reakce na …
Robur

CeP> neštvi nebo na tebe poštvu svého pokémona.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 21:16 ® CeP reakce na …
CeP

Robur> tak 69 se ti zachtelo lumpe. na co ty hned po ranu nemyslis…

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 8:38 ® nnnap reakce na …
nnnap

Robur> chtělo by to kapří Helpdesk. A kontakt na kapří záchranáře. Když uvidím nebo ulovím takovéto přestárlé hovádko, možnost jej převézt do LDN na dietologickou kůru. A třeba, když se najde dobrej, sponzorskej kaprtím, tak ambulantní odsátí tuku a darování nemocným dětem. Ono taková lahvička, převázaná mašličkou, na vánoce, pod stromeček, by byla dobrou připomínkou toho, že kapr se dá nejenom jíst, ale i pít.:-D

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 8:29 ® Robur
Robur

OBr> spíš by se hodila rada, jak z kapra 80 cm udělat kapra 69. Po těch bojlísech jsou tak nakynutí, že skákání po hřbetě, aby vypadal jak amur, přestává fungovat.

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 8:21 ® nnnap
nnnap

OBr> no tak kdy to bude?

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 8:19 ® OBr
OBr

jedu do Prahy školit, až se večer vrátím z hospůdky, doufám, že tu na mě bude čekat menší dávka dotazů ohledně Symbianu a low-end telefonů :-) Alov> internetovou verzi aplikace jsem teď pozastavil, špekuluji na Symbianem (a to opravdu)

reagovat