Vyhledávání
řeka Orlice
25.2.2012 | Samcak | 42.885 zobrazení | 4 odpovědi
Forum o řece Orlici. Pochlubte se co jste tu už chytli a na jaké části řeky chytáte a můžete přidat nějakou tu fotku. Jinak by mě ještě zajímalo jestli chytáte i kapra nebo parmu popřípadě jak je to tu s vysazováním.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 27. února 2012 ve 20:38 ® Padis
-
Já jezdím spíš na pstruhovou Letohrad,Jablonné.
reagovat - Pondělí 27. února 2012 v 16:21 ® Bahňák
-
Ahoj, chodím na Orlici 1 nejčastěji nahoru nad jez. Mám odtamtud pár kaprů 50+ a pěknejch cejnů. Pokud jde o ramena mám nejraději Jezuitský, občas zajdu na Bejkovnu a dobrej je i Holštejn. Rád bych se mrknul i na 2 nad Svinary ale nejdřív tam musím udělat průzkum.
reagovat - Sobota 25. února 2012 ve 12:02 ® amarounus reakce na …
-
No když kolem tebe projede někdy 20 vodáku za hodinu ,tak to můžeš rovnou zabalit .Proto nejhorší doba k chytání víkendy a letní prázdniny.
reagovat - Sobota 25. února 2012 v 10:13 ® Samcak
-
Tak já asi začnu. Nejčastěji chytám na Orlici 2 a na Orlici Divoká 1. Na feeder se tu dá chytit skoro všechno, ale nejradši mám ostroretky, jediné co se mi ještě nepovedlo je parma. Na přívláč chytám jen na ramenech v proudu to prostě neumím a nic sem ani nechytl. Jinak v ramenech chytám okouny a občas štiky, ale menších rozměrů. Pravidelně chytám pouze na Orlici takže nemůžu posoudit oproti ostatním řekám jak je na tom Orlice se zarybněním.
reagovat