Chytej.cz

Kapři na orlíku

18.2.2012 | knervi | 44.242 zobrazení | 84 odpovědí

Pochlubte se jak velkého kapra jste chytily na orlíku.Jak velký a kolik vážil a a naco se chytil.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 18. února 2012 ve 21:38 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> To je jasný,že dáme společný lov.Mě stačí zavolat a hned jedu.Chytám všemi zbůsoby mimo přívlače a chytám všechny druhy ryb.Tedy se snažim.Bydlím v Hrušovanech.

reagovat
Sobota 18. února 2012 ve 21:00 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

stump>ahoj Bédo nebyl jsem si jist jestli seš to ty sem rád žejo a moc jak se oteplí tak ti dám vědět a přijedu k tobě nebo mužeš přijet klíďo ke mě zajedem na Nechranky a na orlas se chystám o prázdninách se synem.Věřím že nebude problém.:->

reagovat
Sobota 18. února 2012 ve 20:04 ® stump reakce na …
stump

ladamaj> Sestra má v Dolním Štědroníně chalupu. Kdyby švára nebyl v.., byla by to bezva základna. I tak by se to dalo využít, třeba k odstavení aut na oplocené zahradě. Jsem kdykoliv pro.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 19:58 ® ladamaj
ladamaj

stump>trefa do černého je vidět že opravdu hodně pamatuješ.To chytání je pod sut. S:L.kdysy tam byly odchyty už sem se tam špatně dostával ale teď bych to zvládnul klíďo i se synem jenom ta cesta to je někdy problém a pak mě převáží PČR z okrsku do odkrsku ažmě dopraví domů no něco stím pošpekulujem sem dobře vybaven takže to nějak provedu ale kdyby se někdo přidal nejsem proti.:-> Jen chyť a pusť.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 19:49 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

chosebaits>jasně ok.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 19:46 ® stump reakce na …
stump

ladamaj> Ahoj. Jezdím na Otavu do Štědronína (Plazy) od r.1951. Pamatuju tudíž ještě starou řeku. Na levém břehu, od Zvíkova až po Lomnici a po ní dál až do obouch (soutok se Skalicí) jsou místa přecpaná lidmi i místa bez lidí. Otavské fleky jsou, jakž takž dostupné autem. Ty na Lomnici jsou vzdálenější. Teď už tam tolik nejezdím, ale kdybych se tam mohl sejít s dobrými lidmi, určitě bych dorazil. Na jaře, před třením, jezdím nad Písek do Topělce.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 19:43 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

ladamaj>Nemám problém,ale nic nechci slibovat.Nic není problém,jen ten ČAS

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 18:57 ® ladamaj
ladamaj

Jinak nato místo na orlasu se dá zajet dobře z Otavy a v jedné vesničce nechat auto u soukromníka nebo jet přímo na místo a potom vše převézt na vozíku 2,5km.Auto by bylo hlídáno nechávámho u jedné rekreační společnosti na jejich parkovišti zadarmo i pro pitnou vodu sme chodili knim.Náštěvnost místa celkem 0 ale 1,5km odšlapat apak už člunem od brodu je to kousek a supr flek.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 18:51 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp,choseba­its>já 25km tak tobychom se mohli na nějaké rybačce dohodnout když budete pro.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 18:13 ® FInnnp reakce na …

chosebaits> Tak to se schodnem.Já tam nebyl za poslední tři roky ani jednou.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 18:09 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

FInnnp>Moc tam právě nechodím. Mě Nechranky právě moc nelákaj ,ale tak 5× do roka tam zajdu.Ruzně kam mě auto zaveze Poláky,Polici­e,Modrá štika a nebo přítok.Jsou prostě lepší vody než Nechranice.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 18:01 ® FInnnp reakce na …

chosebaits> Kam chodíš na Nechranky.Já to tam mám pět minut autem.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:59 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Já taky nemám čas.A proto jak začne sezona tak jsem každý den na rybách.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:44 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>jo jasně i stím je počítáno mám člun komplet vibavený někdy sem pustím foto není moc času i přesto že sem důchodce tak čas je pro mne zlato.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:38 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

chosebaits>Pepčo stou řekou naprosto souhlasím.Jezdím na Labko na spousty míst tak to znám,to jeno jestli bys nechtěl jet nacca10 dní seš odtud a já potřebuji někoho odtud spolehlivého šoféra kdybych to nezvládal jinak v poho.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:38 ® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo stou řekou naprosto souhlasím.Jezdím na Labko na spousty míst tak to znám,to jeno jestli bys nechtěl jet na cca10 dní seš odtud a já potřebuji někoho odtud spolehlivého šoféra kdybych to nezvládal jinak v poho.Prosím admina aby tuto správu jednou smázl naskočila 2× moc děkuji.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:26 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

ladamaj> Děkuji Láďo,ale Orlas není moje krevní skupina tak jako Nechranice které mám pod nosem.Já prostě rád řeku.Není tam tolik záběru nebo také se tam nesypou tuny ryb,ale o to ten záběr je cenější a hlavně na té řece je většinou klid.To že je tam ryba bojovnější snad nemá ani cenu psát.:-)

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:21 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

FInnnp>Však píše že tyto místa jsou daleko od auta.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 17:14 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Silně pochybuji,že na Orlasu jsou místa kam se dostaneš autem a nejsou tam lidi.Ono tam totiž těch míst celkově není hodně.Dřív to bylo trochu jiné,ale posledních šest let to tam je katastrofa.Nejlepší je někde nechat auto a lodí jet třeba pět deset kilometrů na figuru.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 16:46 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

ART> odkuď jsi jezdím přes Plzeň na Rožmitál pod Třemšínem

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 15:18 ® ART reakce na …
ART

ladamaj> Vem mě :-)

reagovat
Sobota 18. února 2012 ve 13:50 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

chosebaits>ahoj Pepčo sou místa kam nikdo nechodí je to daleko od auta ale kapří mnohem větší letos je to v plánu tam jet.Zatím zvažuji koho sebou vzít na horké místo.

reagovat
Sobota 18. února 2012 ve 13:34 ® chosebaits
chosebaits

Nic moc.70 cm nevážen a už ani nevím jakou to kouli sežral.Hlavně toto není voda pro rybaření nebo ta je jako když ve Vareh nahodím do vřídla.Lidí všude jako hnoje a to jak na břehu tak na vodě.Hnus velebnosti.

reagovat
Sobota 18. února 2012 v 11:50 ® ART
ART

40cm na burizon

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1