Vyhledávání
Kapři na orlíku
18.2.2012 | knervi | 43.964 zobrazení | 84 odpovědí
Pochlubte se jak velkého kapra jste chytily na orlíku.Jak velký a kolik vážil a a naco se chytil.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. května 2015 v 9:57 ® Mladý Rybář reakce na …
-
MIG-35>
ahoj myslím, že spolu máme cosi společného a to je Jistec – jezdím tam již několik let … chtěl jsem se zeptat jestli neprohodíme pár slov o této lokalitě ?…
reagovatzatím se měj a směj Aleš ( zbytek do soukromých zpráv )
- Čtvrtek 7. června 2012 v 10:47 ® ladamaj reakce na …
-
MIG-35>naprosto souhlasím s tvím názorem.Jinak sem tovněž vybaven na pohon po vodě auto nechávam u chatařů nebo po dohodě v kempech kde je střeženo nikdy žádný problém jihočeši a moraváci jsou velice vstřícní a laskaví toho si opravdu cením.
reagovat - Čtvrtek 7. června 2012 v 9:16 ® MIG-35 reakce na …
-
ladamaj> Přesně. Naštěstí je tady hoodně míst nedostupných. A loď mam. Nechytam dlouho, ale mam hafec kamarádů co tu chytaj roky a mě místa prozradí. Navíc poku nejsi úplná buqwa tak si kapři přivábíš.
reagovat - Středa 6. června 2012 ve 23:23 ® ladamaj reakce na …
-
MIG-35>Znám na orlasu dost horkých míst.No naštěstí je vše daleko od auta takže je navštívit je dost komplikované a le přesto tam rád jezdím klídek pohoda naprostá spokojenost.
reagovat - Středa 6. června 2012 v 1:01 ® MIG-35 reakce na …
-
ladamaj> Jo spousta filmovýho i jinýho materijálu. Joo kapříci tu plavou i větší.
reagovat - Úterý 5. června 2012 v 19:47 ® ladamaj
-
MIG-35>vždyť otom bylo několik dílů v telce i jak splavovali dřevo,no supr pokoukání.Jinak se tam viskytují kapitální úlovky kde to nepovím.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 0:35 ® CeP reakce na …
-
osprey> jo. byla tam cesta a nekolik staveni.
cruel00> mimochodem roburova lodka je presne na ceste.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 0:03 ® osprey reakce na …
-
cruel00> Vykácenej les je na Orlíku leckde. Ty svahy byly zarostlé. Hřbitov tam nebude – kdo by to na těch svazích dělal.
Projdeš si to, párkrát zkusmo nahodíš, vybereš si flek.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 20:00 ® MIG-35 reakce na …
-
cruel00> Tak ten to tam dombře zná.
reagovatPokud tě zajímaj tyhle věci tak koukni po starejch mapách, filmech o řece atp. A pokd nejsi uplnej jouda tak tam něco najdeš.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 19:16 ® cruel00 reakce na …
-
osprey> Díky.Ale mě až tak uplně nejde o ty ryby.Špatně jsem to napsal.Mě spíš šlo o to.Aby mi třeba někdo napsal,ne tady nechytej,tady je zaplavenej hřbitov nebo vykácenej les,atp.Jenom jsem chtěl vědět co od toho mužu čekat než tam pojedu.Nemám to zrovna za rohem.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 v 19:13 ® cruel00 reakce na …
-
Robur> Dík.Každý info se hodí.
reagovat.Je vidět že jsi znalec.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 19:12 ® cruel00 reakce na …
-
MIG-35> Ne nebudu ty chytráku,chytat bude dědek z toho třetího baráku.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 23:45 ® osprey reakce na …
-
CeP> Já parkuju na rovině, takže vyjedu bez problémů. Dost se ale nachodím
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 23:38 ® CeP reakce na …
-
osprey> na ty zatoce jsem byl trikrat a trikrat jsem pekne zmokl. zaprsi a neda se odsud vyjet. nene. tam uz mne nikdo neuvidi.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 23:31 ® osprey reakce na …
-
cruel00> Ryby na Orlíku migrují. Jestli si myslíš, že má ta zátoka nějakou speciální obsádku, tak nemá.
Můžeš tam chytit v podstatě cokoli. Hloubku nahrubo zkoukneš na turistické mapě a po pravdě řečeno, mě třeba hluboká místa na přehradě až tak netáhnou.
A každý, kdo tam rád chytá a jde mu to, ti sem radši nic psát nebude.
Třeba já mám na Orlíku rád ty nejzakopanější úseky, kde musíš dva kiláky pěšky k vodě, terén je o zlomení nohy a pomalu si tam ani nesedneš. Ne, že by tam bylo tolik ryb. Ale ten klid…
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 12:57 ® Robur reakce na …
-
cruel00> uprostřed zátoky blíž k přehradě je nějaká loď.
reagovat - Středa 30. května 2012 v 9:33 ® MIG-35 reakce na …
-
cruel00> A chytat uh budeš sám??
reagovat - Úterý 29. května 2012 ve 22:34 ® cruel00
-
Ahoj orlíkáři.Mohli byste mi prosím napsat nějaké info o této zátoce?Je to ve Strouhách.Hloubky,ryby,vázky,hospoda?Atp
reagovat - Pátek 2. března 2012 ve 14:14 ® MIG-35
-
Slíbený fotečky ze soutoku.. ještě trocha slunka a uh to pude!!
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:42 ® MIG-35 reakce na …
-
JaMi> Neni zač! Zejtra vemu pesy a foťák a pudu kouknout na soutok…No a kormorán? To bych se zbytečně rozohnil! Voser velikej a ty zelený extremisti s tim nic nehodlaj dělat. No třeba se někdá potkáme.. svět je malej a Orlik ještě menší…
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 v 19:40 ® JaMi
-
To je děs ti Kormoráni, co? Skoukl jsem to video od Hada a fakt jak horor. Nejhorší je to, že je to prostě tak. Já jen souhlasím s tím, že je s tím třeba už něco dělat, ryb ubejvá a peníze se sypou do potravy pro kormorány. Prachy tečou, ale ryb ubejvá. Jinak doufám, že se někdy potkáme na přehradě. Petrův zdar
http://www.bohemia-carpteam.cz/news.php
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 v 19:33 ® JaMi reakce na …
-
Děkuji za info…
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 v 8:13 ® MIG-35 reakce na …
-
JaMi> No u vody ani živáčka, když nepočítam kačeny a hejno kormošů…
reagovatJinak stoják je zamrzlej… jen kde je proud to je rozmrzlí. A ješště jena fotečka tentokrát z Řiček…
- Čtvrtek 1. března 2012 v 0:58 ® JaMi
-
Jinak co jsem projel poprvé, tak nějak ze zvědavosti vodu na Jistci, tak hloubka v původním korytě 5 až 5,5m.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 v 0:54 ® JaMi
-
Taky jezdím na Jistec, většinou beru člun a jedu někam, kde je klid. Nemohu se dočkat, ale jak bylo? Psal jsi , že krása, ale to je široký pojem. Co ryby? Potkal jsi tam rybáře atd…?
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 23:31 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Spuštěno. Hm…
Kdyby to vydrželo ještě měsíc, mohlo by to být zajímavé.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:55 ® MIG-35 reakce na …
-
Bahňák> Neni problem!! Rád ti ukáži nějaký místo, kde se dá zachytat.Ale samozřejmš nic nezaručuju… to uh je na rybách a tobě.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 20:34 ® Bahňák
-
MIG-35> dík, ozval bych se až to bude aktuální, počítám buď před prázdninama nebo až na podzim.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 19:51 ® MIG-35
-
osprey> Dneska na Jistci… krása
reagovat - Pondělí 27. února 2012 v 19:22 ® aless
-
to věřim, mám s tím podobné zkušenosti, ale je to pěknej boj.prostě paráda
reagovat