Chytej.cz

ÚN Kamýk necteno

17.2.2012 | papiksk12 | 43.714 zobrazení | 13 odpovědí

Nevíte někdo jestli je zamrznutý kamýk a jestli se tam dá chytat? Děkuju za odpověď,a můžete psát jetsli máte s tímto revírem zkušenosti

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:23 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

papiksk12> Jj, právě tý oblasti zjednodušeně říkáme pod Chrást. Ale nejezdim až přímo před zámek. Mám fleky po oklí.

reagovat
Sobota 25. února 2012 ve 23:29 ® papiksk12 reakce na …
papiksk12

Mikyška> já jezdim někdy taky na proti zámku to je jakoby když jedeš na radavu ale odbočíš do leva

reagovat
Sobota 25. února 2012 ve 23:13 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

papiksk12> Já jezdim pod Chrást. Z jara jezdívám taky do Holešický zátoky. A když to nejde tak i okolí Zvíkova. Záleží jak mám čas.

reagovat
Sobota 25. února 2012 ve 22:53 ® papiksk12
papiksk12

Až pojedete chytat někam poblíž klučenic,dejte vědět rád se přiučim :-)

reagovat
Sobota 25. února 2012 v 0:09 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

papiksk12> Koukám že si z Klučenic, tak to to máš k vodě opravdu kousek. Tam mám taky dost kámošů. Jinak pro mě nebyla loňská sezona na orlasu žádná sláva a to hlavně že sem ani neměl moc času a nějak se mi nedařilo se do ryb trefit. Snad to bude letos o něco lepší.

reagovat
Pátek 24. února 2012 v 15:35 ® papiksk12
papiksk12

Já to mám do kamejku od chaty cca 5–6km a chytám tak 2–3km nad hrází,byl jsem tam tak 5×,6× a žádná sláva chytil jsem tam jen jednoho kapříka kolem 45cm ale jinak co slyšim od jiných chlapů tak si tam zachytají slušně i 4kilové kapry..:) Já bydlim max 3km od ÚN Orlík a můžu říct že loňská sezóna byla úspěšná,strašně celnů od 25cm do 55cm,Kapři od 40–60cm a 2× nám to utrhl velký kapr,candáti tich bylo strašně moc ale bud někdy byl ože sme chytali jen malý kolem 30cm ale byli taky dny kdy to bylo od 45cm do 60cm,takže já spíš doporočuju chytat na větší rybičky tak od 15cm jinak se tahají samý malinký a přeci je jich škoda .:)

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 15:11 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

Mikyška>super nápad,určitě něco spácháme:-)

reagovat
Středa 22. února 2012 ve 23:44 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

hrdobec> Tak to bude ještě o fous blíž ke mě. Tak se někdy domluvíme a něco vyvedem. Můžu vzít nějakou flákotu na grilovačku a nebo loď a můžem jim zkusit zaťukat.

reagovat
Středa 22. února 2012 ve 13:15 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

Mikyška> Přímo ne. Tak v puli přehrady,mezi Krásnou Horou a Orlickou přehradou. Tak se někdy domluvíme na pokec

reagovat
Středa 22. února 2012 v 0:24 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

hrdobec> Ahoj. Všehovšudy sem tam byl asi dvakrát, tak zkušenosti žádný. Na podzim sem se tam chystal na vábku ale nestihnul sem to. Co mám info od toho kluka z povodí, tak se tam i snad nějaký sumíci chytaj, ale tak okolo metru. Jinak co sem tak zaslech tak když de ze zhora teplá voda tak se prej nechá slušně zachytat u Solenic. Tu chatu máš přímo v Kamejku? Tam to mám tak 15km.

reagovat
Středa 22. února 2012 v 0:16 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

Mikyška> Ahoj. Na Kamejku mám chatku ale vždycky mi to přišlo moc ledový na fouse a kapry. Máš tam nějaký zkušenosti?

reagovat
Úterý 21. února 2012 ve 23:52 ® Mikyška
Mikyška

V sobotu sem popíjel s kámošem z Kamejka co dělá na povodí a u hráze byl led cca 10cm. Ale vzhledem k počasí a čerstvosti mejch informací už to může bejt jinak.

reagovat
Pondělí 20. února 2012 v 8:43 ® Fugas

nevim jak u hráze ale v Solenicích to bude určitě volný

reagovat