Vyhledávání
Putování woblerů
10.2.2012 | Hony | 37.201 zobrazení | 53 odpovědí
Putování woblerů a jiných vláčecích sarapatiček. Stalo se Vám, že vámi utržená vláčecí nástraha byla vylovena někým jiným, a nebo jste vylovili nástrahu někoho jiného? Mě se to stalo několikrát v obou případech. Naposled jsem vyvláčel samodomo woblera a docela by mne zajímalo odkud se v Praze Troji objevil.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. února 2012 ve 22:42 ® reakce na …
-
Char> Toho druhýho zprava jsem našel taky,ale moc mi nechodí..Co tobě?
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 ve 22:16 ® Prutos reakce na …
-
hraji> Náhodou… na svá lanka jsem náležitě hrdý… i 65lb powerpro povolí dřív než mé lanko
reagovat
Každopádně nevšední shoda náhod - Čtvrtek 16. února 2012 ve 21:10 ® superweb reakce na …
-
Hony> tos zrejme vytahl past, kterou nastrazil pepa-c
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 v 19:45 ® klakson
-
Nemám toho sice tolik, ale vše jsem našel o prázdninách („dovolené“) u moře, tedy až na ten prut, ten ležel opuštěný u jednoho chovného rybníku
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 v 17:42 ® Char
-
Občas taky dojdu očesat pařezy pokud se dostanu k vodě ve správný čas, někdy se to vyplatí
Některé se po jisté době vrací zpět do vody, jen na jiných místech.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 v 15:41 ® kubas reakce na …
-
pepa-č> Zajímavý návod, to by mě nenapadlo
reagovat…
- Čtvrtek 16. února 2012 v 15:03 ® Hony
-
Za komačů, když se tu objevily první Rapaly, jsem si také za drahé peníze jednu pořídil. Na podzim na jedné vycházce / tehdy ještě se mnou má žena chodila k vodě / jsem měl vázku a nikdo kolem, tak do naha a hurá pro ni.Bylo tam vody akorát k pindíku. Vyplatilo se, na kostře z madrace mimo mého woba byla celá zbírka nástrah. Jen žena se mnou nemluvila, styděla se za to divadlo. Lidi, kteří se objevili později a já jsem je nevnímal, se prý dobře bavili. Ale svou Rapalku jsem zachránil.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:34 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
pepa-č>
reagovatsranda no tak to nieje ale pekne
- Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:30 ®
-
jako malý chlapec, jsem s kamarádem pravidelně kladl pasti na nástrahy.
jak a kde nebudu říkat. jak, abych to neučil dnešní malé chlapce a kde, abych nedostal na budku.
jednou za čas se past vyndala z vody, ulovené nástrahy se přesunuly do našich krabiček a past se vrátila do vody.
tehdy nemálo nástrah putovalo. správným směrem.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:26 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
cormoran> nepohneval by som sa keby som toho toľko našiel
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 ve 12:20 ® Fugas
-
Já jsem dlouhé roky žádné nástrahy nekupoval, stačilo včas po upuštění přehrady obejít pařezy a měl jsem všeho dost, dokonce víc než bylo zdrávo. Občas se vyměnil trojhák, kupoval jsem jen jigy. Dnes už není čas, tak nakupuju…
reagovat.
- Čtvrtek 16. února 2012 v 11:42 ® Bigpista
-
Jako kluk jsem byl s kamarádem vláčet pod jezem u hradu ve Strakonicích. Kamarád hodil přímo pod jez a utrhnul tam svojí milovanou Meppsku. Obrečel to, ale měl kliku. Asi po třech hodech jsem vytáhnul obrovský chuchvalec vlasce a v něm navěšené 2 plandavky a kamarádovu Meppsku
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 v 10:52 ® cormoran
-
Ke mně taky nějaký ty vláčecí serepetičky doputovaly. No..doputovaly není tak úplně přesné, spíš jsem si pro ně došel
Vždycky na začátku zimy, hned jak se udělal trochu pevnější led, vyrazil jsem na obhlídku revíru a sundal ze stromů ozdoby, který tam během roku pověsili kolegové. A že jich první roky nebylo málo..Ale jak to tak bývá, vidělo mě pár ostatních kolegů a řekli si, že mi to všechno nenechají, tak už poslední dva roky ani nechodím, jsou rychlejší..
Některý kousky mám a chytám na ně dodnes, třeba na tenhle kousek od SPRO si podal asi před třemi lety nejspíš sumík, jenže háčky na něj nebyly zrovna určený
reagovat - Čtvrtek 16. února 2012 v 10:25 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
sunet> aj ja som vytiahol z vody meppsku 3 a to som sa čudoval
reagovatv malej riečke take hovädo
aj 2 vobky minulu sezonu a aj nejaké gumy
- Středa 15. února 2012 ve 22:33 ® sunet
-
Pamatuji si na svoji první vylovenou mepsku, byla to stříbrná Aglia Long 1 , bylo mi asi 9 let a byl to takový poklad, že jsem ji měl snad 10 let, než jsem ji někde nenávratně utrhnul. Kupodivu se nikdy nikdo o ni nehlásil, i když to tenkrát musela být dost velká vzácnost.
Hony> Jednoháky mají tu vlastnost, že drží lépe a nejdou tak lehce zdeformovat. Sumec má přeci jen dost silný stisk, kdy nejeden pevně se tvářicí trojháček náhle ztratí svůj tvar
reagovat.
- Středa 15. února 2012 ve 20:44 ® Hony
-
Mikyška> Sory, myslel jsem, že to má důvod. V jedné knize u plandavek na sumce měli také jednoháky. Zajímalo mne proč.
reagovat - Středa 15. února 2012 ve 20:36 ® Mikyška reakce na …
-
Hony> Byly na něm trojháky. Přední byl pryč už když sem ho našel, zadní byl zdeformovanej a ještě sem ho dorazil, když sem ho lehce skřípnul do dveří u auta.
reagovat - Úterý 14. února 2012 ve 21:51 ® Hony
-
Mikyška> Docela by mne zajímalo, proč tam měl David jednoháčky? Davidéééé
reagovat - Sobota 11. února 2012 v 9:35 ® Dany73
-
Již se mi několikrát osvědčilo, že nalezené woblery a gumy, se staly mými nejúspěšnějšími nástrahami, ač bych po nich sám nikdy nesáhl. Vždy se pak modlím, aby se o ně jejich pravý majitel nepřihlásil
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 22:22 ® Mikyška
-
Nalezenejch wobů mám hodně. Ale předchozího majitele se mi povedlo zjistit asi jen u jednoho a to podle fotky v jeho knize. Našel sem ho o cca šest kilometrů po proudu od místa utržení sumcem. Loni sem ho na výstavě v Brně vrátil Davidovi. Kupodivu sem dohledal i foto.
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 21:10 ® osprey
-
Dodnes jako vzácnou relikvii uchovávám MEPPsku sudoměřského porybného J. Hniličky. Jinak cizích nástrah jsem vylovil hafo, ale jen u dvou znám předchozího majitele. Taky jsem vylovil nějaké svoje věci.
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 18:37 ® hraji
-
Ano, v Břeclavi jsem z vody vytáhl woblera s úděsným lankem jak na žraloky. A do hodiny jsme potkali bývalého majitele, který to lanko popsal natolik přesně, že nebylo pochyb o tom, že je jeho stvořitelem. A tak se mu po nějakém tom měsíci vrátil wobler i s lankem. Jestlipak se místní celebrita přizná?
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 18:37 ® Hony
-
Jedná se tohole
reagovat