Chytej.cz

Putování woblerů necteno

10.2.2012 | Hony | 37.201 zobrazení | 53 odpovědí

Putování woblerů a jiných vláčecích sarapatiček. Stalo se Vám, že vámi utržená vláčecí nástraha byla vylovena někým jiným, a nebo jste vylovili nástrahu někoho jiného? Mě se to stalo několikrát v obou případech. Naposled jsem vyvláčel samodomo woblera a docela by mne zajímalo odkud se v Praze Troji objevil.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 16. února 2012 ve 22:42 ®  reakce na …

Char> Toho druhýho zprava jsem našel taky,ale moc mi nechodí..Co tobě?

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 22:16 ® Prutos reakce na …
Prutos

hraji> Náhodou… na svá lanka jsem náležitě hrdý… i 65lb powerpro povolí dřív než mé lanko :-)
Každopádně nevšední shoda náhod :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19797.jpg
Čtvrtek 16. února 2012 ve 21:10 ® superweb reakce na …
superweb

Hony> tos zrejme vytahl past, kterou nastrazil pepa-c :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 19:45 ® klakson

Nemám toho sice tolik, ale vše jsem našel o prázdninách („dovolené“) u moře, tedy až na ten prut, ten ležel opuštěný u jednoho chovného rybníku :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img19795.jpgfoto/forum/2012/th-img19796.jpg
Čtvrtek 16. února 2012 v 17:42 ® Char
Char

Občas taky dojdu očesat pařezy pokud se dostanu k vodě ve správný čas, někdy se to vyplatí :-O

Některé se po jisté době vrací zpět do vody, jen na jiných místech.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19792.jpg
Čtvrtek 16. února 2012 v 15:41 ® kubas reakce na …
kubas

pepa-č> Zajímavý návod, to by mě nenapadlo :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 15:03 ® Hony

Za komačů, když se tu objevily první Rapaly, jsem si také za drahé peníze jednu pořídil. Na podzim na jedné vycházce / tehdy ještě se mnou má žena chodila k vodě / jsem měl vázku a nikdo kolem, tak do naha a hurá pro ni.Bylo tam vody akorát k pindíku. Vyplatilo se, na kostře z madrace mimo mého woba byla celá zbírka nástrah. Jen žena se mnou nemluvila, styděla se za to divadlo. Lidi, kteří se objevili později a já jsem je nevnímal, se prý dobře bavili. Ale svou Rapalku jsem zachránil.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:34 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

pepa-č> :-D sranda no tak to nieje ale pekne :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:30 ® 

jako malý chlapec, jsem s kamarádem pravidelně kladl pasti na nástrahy.

jak a kde nebudu říkat. jak, abych to neučil dnešní malé chlapce a kde, abych nedostal na budku.

jednou za čas se past vyndala z vody, ulovené nástrahy se přesunuly do našich krabiček a past se vrátila do vody.

tehdy nemálo nástrah putovalo. správným směrem.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:26 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

cormoran> nepohneval by som sa keby som toho toľko našiel :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 12:20 ® Fugas

Já jsem dlouhé roky žádné nástrahy nekupoval, stačilo včas po upuštění přehrady obejít pařezy a měl jsem všeho dost, dokonce víc než bylo zdrávo. Občas se vyměnil trojhák, kupoval jsem jen jigy. Dnes už není čas, tak nakupuju…8-( .

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 11:42 ® Bigpista
Bigpista

Jako kluk jsem byl s kamarádem vláčet pod jezem u hradu ve Strakonicích. Kamarád hodil přímo pod jez a utrhnul tam svojí milovanou Meppsku. Obrečel to, ale měl kliku. Asi po třech hodech jsem vytáhnul obrovský chuchvalec vlasce a v něm navěšené 2 plandavky a kamarádovu Meppsku :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 v 10:52 ® cormoran
cormoran

Ke mně taky nějaký ty vláčecí serepetičky doputovaly. No..doputovaly není tak úplně přesné, spíš jsem si pro ně došel:-) Vždycky na začátku zimy, hned jak se udělal trochu pevnější led, vyrazil jsem na obhlídku revíru a sundal ze stromů ozdoby, který tam během roku pověsili kolegové. A že jich první roky nebylo málo..Ale jak to tak bývá, vidělo mě pár ostatních kolegů a řekli si, že mi to všechno nenechají, tak už poslední dva roky ani nechodím, jsou rychlejší..

Některý kousky mám a chytám na ně dodnes, třeba na tenhle kousek od SPRO si podal asi před třemi lety nejspíš sumík, jenže háčky na něj nebyly zrovna určený:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19789.jpgfoto/forum/2012/th-img19790.jpgfoto/forum/2012/th-img19791.jpg
Čtvrtek 16. února 2012 v 10:25 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

sunet> aj ja som vytiahol z vody meppsku 3 a to som sa čudoval :-) v malej riečke take hovädo :-) aj 2 vobky minulu sezonu a aj nejaké gumy

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 22:33 ® sunet

Pamatuji si na svoji první vylovenou mepsku, byla to stříbrná Aglia Long 1 , bylo mi asi 9 let a byl to takový poklad, že jsem ji měl snad 10 let, než jsem ji někde nenávratně utrhnul. Kupodivu se nikdy nikdo o ni nehlásil, i když to tenkrát musela být dost velká vzácnost.

Hony> Jednoháky mají tu vlastnost, že drží lépe a nejdou tak lehce zdeformovat. Sumec má přeci jen dost silný stisk, kdy nejeden pevně se tvářicí trojháček náhle ztratí svůj tvar :-) .

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 20:44 ® Hony

Mikyška> Sory, myslel jsem, že to má důvod. V jedné knize u plandavek na sumce měli také jednoháky. Zajímalo mne proč.

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 20:36 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

Hony> Byly na něm trojháky. Přední byl pryč už když sem ho našel, zadní byl zdeformovanej a ještě sem ho dorazil, když sem ho lehce skřípnul do dveří u auta.

reagovat
Úterý 14. února 2012 ve 21:51 ® Hony

Mikyška> Docela by mne zajímalo, proč tam měl David jednoháčky? Davidéééé

reagovat
Sobota 11. února 2012 v 9:35 ® Dany73

Již se mi několikrát osvědčilo, že nalezené woblery a gumy, se staly mými nejúspěšnějšími nástrahami, ač bych po nich sám nikdy nesáhl. Vždy se pak modlím, aby se o ně jejich pravý majitel nepřihlásil :-)

reagovat
Pátek 10. února 2012 ve 22:22 ® Mikyška
Mikyška

Nalezenejch wobů mám hodně. Ale předchozího majitele se mi povedlo zjistit asi jen u jednoho a to podle fotky v jeho knize. Našel sem ho o cca šest kilometrů po proudu od místa utržení sumcem. Loni sem ho na výstavě v Brně vrátil Davidovi. Kupodivu sem dohledal i foto.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19752.jpgfoto/forum/2012/th-img19753.jpg
Pátek 10. února 2012 ve 21:10 ® osprey
osprey

Dodnes jako vzácnou relikvii uchovávám MEPPsku sudoměřského porybného J. Hniličky. Jinak cizích nástrah jsem vylovil hafo, ale jen u dvou znám předchozího majitele. Taky jsem vylovil nějaké svoje věci.

reagovat
Pátek 10. února 2012 v 18:37 ® hraji
hraji

Ano, v Břeclavi jsem z vody vytáhl woblera s úděsným lankem jak na žraloky. A do hodiny jsme potkali bývalého majitele, který to lanko popsal natolik přesně, že nebylo pochyb o tom, že je jeho stvořitelem. A tak se mu po nějakém tom měsíci vrátil wobler i s lankem. Jestlipak se místní celebrita přizná? ;-)

reagovat
Pátek 10. února 2012 v 18:37 ® Hony

Jedná se tohole

reagovat
foto/forum/2012/th-img19749.jpgfoto/forum/2012/th-img19750.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1