Vyhledávání
ukradená rybařina
10.2.2012 | vvalentinek | 23.767 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím všechny rybáře…v srpnu 13–19.jsem byl s partou na dovolený a lepší návrat domů nemohl být když jsem šel do sklepa a zjistil jsem že nemám rybářskou výbavu a zámek uraženej :( :( jednalo se o navijáky Okuma,Kkarp exellence vx8000,futrál tříkomorovej s nástrahama,2krát dělička lineaeffe ultra carp 3603 3,5lbs,milfa spin 3m,kufřík s nářadím(světle modrej)a mnoho dalšího…prosím někoho kdo to někde viděl u rybníka!okolí Kroměříže nebo Želetavy…mám pár tipů z vesnice ale nevím jak začít hledat.. :( někdo šel vyloženě po mojí výbavě protože sousedův vezírek co měl pověšenej na chodbě před mým sklepem tam zůstal vyset…a moje byla pryč… :(
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. února 2012 v 9:52 ® džigit reakce na …
-
nnnap> a nehoupeš nás tady trochu?
reagovat - Neděle 12. února 2012 ve 22:42 ® nnnap reakce na …
-
džigit> e,e. Na stojáka. Felka pes. Topra pes.
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 19:20 ® ladamaj reakce na …
-
FInnnp>tos řek ty já né.
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 17:31 ® FInnnp reakce na …
-
ladamaj> Proti krádeži prutů je také dobré použít pohybové čidlo na baterie.A taky je dobrý nechlastat.
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 16:07 ® ladamaj reakce na …
-
FInnnp>jinak stím příposlechem má džigit pravdu také ho hodně používám apokud dojde k pohybu s prutem i hlásičem tak mám příposlech stále u sebe okamžitě spustí.
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 15:43 ® džigit reakce na …
-
nnnap> buď seš prťavej,nebo si seděl né…
reagovat - Neděle 12. února 2012 ve 13:58 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap> takhle vipadal jeho táta
reagovat - Neděle 12. února 2012 ve 12:00 ® nnnap
-
to moji pejsci, když se rozhodnou mne obejmout kolem krku a složit svou krásnou hlavičku na mé rameno, tak to to zvládaj v pohodě I ta menší čuba. Pejsek, když se rozhodnul se postavit na zadní, tak měl hlavu půl metra nad mou a autority se rázem měnily
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 11:04 ® ladamaj reakce na …
-
FInnnp> takovej malej pejsek jo
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 9:46 ® FInnnp reakce na …
-
ladamaj> To není pes.To je kuň.
reagovat - Sobota 11. února 2012 ve 20:33 ® ladamaj
-
nnnap>na datum nekoukej sem línej to pořád předělávat kor když ho delší dobu nepoužiju měl sem lepší ale ten hafan rozebral že s opravou se zabívat nemá cenu koupím noví.
reagovatPřed 3,1/2roky sem měl žíhaného taky moc dobrej pak sem pro nemoc o něj přišel to pro mne byla pecka také ho chytejáci znali.
- Sobota 11. února 2012 ve 20:13 ® nnnap reakce na …
-
ladamaj> podle datumu má 12 roků
reagovat - Sobota 11. února 2012 v 18:24 ® ladamaj
-
FInnnp>nemáš se čeho bát pes je fakt supr přítel i společník rád ti poradím.Mám Boxéra 11 měs.učí se formou hry takže výcvik opravdu jednoduchý mám ho v paneláku a jelikož sem převážně na vozíku tak ho cvičím doma miluje společnost,děti perfektní obranář a hlídač nemusím mu dávat při obraně žádný povel takže když by mne někdo napad tak jde bez povelu a lituji dotyčného jeho předchůdce byl rovněž cvičen stejně naprosto bez problémů chrání i kluky co sou třeba se mnou na delší rybařině no někteří z členů chytej ho znaj i sním blbnou davaj mu kousnout a nikdy nezaútočí bez důvodu a k autu tak na 10m pak reaguje nejdříve upozorní pak ale startuje ale né na ty co sou tam semnou je opravdu věrný hlídač jezdí se mnou všude a od doby kdy ho mám nevím co je napadení ikdyž sem to jednou zažil a rozerval by i síť u kufru mám totiž na zadních sklech folie tak není ani vidět a já se pak jen
reagovatTak tady je fešák v 9 měsících můj miláček!!!!!
- Sobota 11. února 2012 v 10:38 ® Char reakce na …
-
FInnnp> tam to takhle sbíraj porybný, jedou lodí a sbýraj cajk na břehu ke kterýmu se nikdo nehlásí, kolikrát toho maj celou otep, by mě zajímalo co s tim pak dělaj
reagovat - Sobota 11. února 2012 v 9:38 ® FInnnp reakce na …
-
ladamaj> Tomu věřim.Jenže já se čoklů bojim.Radši bych šel na brigádu do Fukušimi než abych si pořídil Hafana.
reagovat - Sobota 11. února 2012 v 9:36 ® FInnnp reakce na …
-
džigit> Neměl.Ukradli mě i hlásiče Fox s přední hrazdou.Prostě jsem přišel a na břehu mě zbylo jen kus stojanu.
reagovat - Sobota 11. února 2012 v 0:42 ® ladamaj reakce na …
-
FInnnp>už sem to zde psal pes jemóc dobrej když je dobrej páníče klíďo odejdu a nesahat pesnikdy nespí.
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 22:24 ® džigit reakce na …
-
FInnnp> si neměl na stole příposlech?
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 21:36 ® FInnnp
-
U mojí krádeže by se hledalo trochu lepé.Mě ukradli pruty které se seriově nikdy nedělali.Ale dobře mě tak.Místo abych seděl u průtů tak jsem seděl v hospodě na Radavě.
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 19:51 ® regulus reakce na …
-
vvalentinek> to se nedivím, že tě to nenapadlo, byls tady všeho všudy 3×. loni v dubnu když ses zaregistroval, v září kdy tě to nenapadlo a dneska kdy tě to napadlo, respektive sis možná vzpomněl, že seš tady zaregistrovanej …
S tím vercajkem to beze srandy vidím černě, je to s křížkem po funuse.
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 18:29 ® vvalentinek reakce na …
-
regulus> jak píšu dlouuuuho jsem tady nebyl a náhoda je blbec
reagovata ani mě to nenapadlo to jsem dát…
- Pátek 10. února 2012 v 18:27 ® vvalentinek reakce na …
-
jj to máš pravdu…to já to měl na více místech…a tady jsem na to úplně zapoměl…jen kdyby náhodou si někdo něčeho všimnul…
reagovatjá už mám novou výbavu sice pomalu ale jistě kupuji pořád nový věci ale stará byla stará výbava
- Pátek 10. února 2012 v 18:27 ® regulus
-
Nic ve zlým kolego, ale to sis vzpoměl teda brzo, pokud jsi si toho nevšiml, tak je únor. Jinak nechcu ti kazit náladu, ale docela pochybuju, že se moc lidí dívá s čím vedle sedící chytá, možná tak kdyby to bylo něco zajímavýho, nezvyklýho. No a že by si to někdo pamatoval až do zimy, to je asi vyloučený.
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 18:24 ® FInnnp
-
To hlásíš dost brzo.To je jako kdyby jsi dneska hledal ukradenou škodu 120 z roku 1987.
reagovat