Vyhledávání
Mivardi Reactor, Imperium
10.2.2012 | xpavli7 | 22.815 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zdravím přemýšlím o těchto dvou prutech. Chci aby prut pracoval spíše parabolicky než špičkou. Nikde se ale nemůžu dočíst jak to s těmato prutama je. S feedrem začínám. Jedná se mě hlavně o pruty Medium. Díky moc za reakce.. ;-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. února 2012 v 16:34 ® osprey reakce na …
-
xpavli7> Ty víš, kde budeš chytat. Je docela dobře možné, že máš pravdu. Já bych se tak úzkostlivě nedržel Mivardi. Slušné levné pruty má hafo dalších firem. Namátkou mě napadá Mikado, Okuma, Shakespeare… Ale je třeba si to osahat a vybrat si sám.
Oběhni pár obchodů a nevěřím, že by sis nevybral.
reagovat - Sobota 11. února 2012 v 15:25 ® Bucho
-
Špičky u Reactoru jsou dost měkke, nejtvrdši ma myslim 1,5 nebo 1,75oz. Musel bys dokoupit nějakou tvrdší.
reagovat - Sobota 11. února 2012 ve 14:53 @ xpavli7
-
Chci s tím prutem chodit dost na řeku ale nechci aby byl extra tvrdý… dneska jsem držel v ruce Reactor 360Medium a Imperium 360Heavy.. příjde mě to 100 a 1 ten heavy prut imperium byl prostě tvrdý a zase ten medium reactor mě přišel hrozně měkký.. bojím se že bych nebyl schopný na řece chytat, nedopnul bych vlasec, tak nevím..
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 21:50 ® osprey
-
Pokud je pro tebe otázka peněz limitující a trváš na Mivardi, pak by ti víc vyhovoval ten Reactor.
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 21:01 ® Bucho
-
Mám Reactor v delce 3,3m a jsem s nim spokojeny. Kapříka v délce kolem 45cm je radost zdolavat
reagovat. Za ty penize určitě můžu jen doporučit avšak srovnávat s ostatníma značkama/modelama nemůžu, nechytal jsem.
- Pátek 10. února 2012 v 16:06 ® skwor
-
Reactor je měkčí, ve 3,0m se mi docela líbil. Na svou cenovou relaci není špatný. Imperium je docela tvrdé, jeden čas jsem ho měl.
reagovat