Chytej.cz

Feeder od Mikada necteno

7.2.2012 | papiksk12 | 36.605 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravim všechny..potřeboval bych od někoho poradit jestli má nějaké zkušenosti se značkou „Mikado“ a jestli náhodou někdo nemá „Mikado Sensual Feeder 360“.Díky všem co mi odpoví..:)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 7. října 2013 v 10:52 ® lunimus

nie som si teraz 100% istý, ale mám pocit, že mám presne tento prút, na ktorý sa pýtaš. Vytiahol som naň amura 100cm/12,5Kg na nadväzec 0,14 Mal som svojho času požičané aj špičkové prúty iných značiek, ale keď pozriem na rozdiel ceny a pridanú hodnotu, tak by som si mikado kúpil určite znovu.

reagovat
Čtvrtek 3. října 2013 v 18:55 ® perch2 reakce na …
perch2

Nemá někdo fotku s akcí toho prutu?Ideálně ve vertikální poloze. Horizontální trochu mate.Díky

reagovat
Středa 8. února 2012 v 19:43 ® worlik

Přesně tento prut mám dal jsem na něj shimano exage 2500 s bojovkou síla vlasce 0,16 rekord kapr 55 cm v pohodě jednou zlomená špička ale vlastní vinou ne o rybu,bez problému zakoupena jiná už ani nevim za kolik ale asi to nebylo moc když mě to neleží v palici a jestli můžu poradit- investoval jsem do pevného futrálu/tubus/ s obalem na naviják zhruba asi 450,–Kč prut je jak v peří takže na závěr naprostá spokojenost.

reagovat
Středa 8. února 2012 ve 12:17 ® papiksk12 reakce na …
papiksk12

twister01> já ten prut mám a jsem sním taky spokojenej..jen jsme o tom prutu se chtěl dozvědět něco víc..:)

reagovat
Středa 8. února 2012 v 0:12 ® twister01

Ahoj, já mám Mikado Sensual Feeder a nemůžu si ho vynachválit, rozhodně neprohloupíš. Uplatníš ho stojáku i na řece. Nachytal jsem na něho hodně kaprů, parem, ostroretky a nějaké sumce (největší měl 120cm). Je to perfektní feeder a můžu ti ho vřele doporučit (vážně mě nenapadá jediná špatná vlastnost). Je to super prut za hubičku.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19730.jpgfoto/forum/2012/th-img19731.jpg
Úterý 7. února 2012 ve 23:26 ® brčkař
brčkař

Mám Mikado Ultraviolet Twin Feeder 360/420 cm, vrhací zátěž do 120g a potom Mikado SCR Heavy Feeder 390cm, vrhací zátěž 100–150g. A jsem s nimi naprosto spokojen. Ten UV (Ultraviolet) Twin je řekl bych přímo excelentní! Též pěkně vyvedený i pokud jde o design, popř. kvalitně vyvázaná očka. (Tu poslední větu zmiňuju ne náhodou – mám ještě další proutky od Mikada, na plavanou, a to provedení někdy u některých kusů je někdy trochu humpoláčtější. Ideální by bylo vybrat si v kamenném krámě…)

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:58 ® papiksk12
papiksk12

já mám od Mikada ten feeder a přívlačák a nemám na oba dva pruty stížnost..já si vystačim s takovýto dá se říct obyčejnými pruty a nepotřebuju mít pruty např. od Mivardi,Shimana apod. :-)

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 17:21 ® timbab reakce na …
timbab

Mikada mám ale Sensual ne.I když oni mají ty pruty celkem dost podobné takže by neměl být problém.
Ale proč se ptáš?Konečný výběr stejně zůstane na tobě :-)

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 16:37 ® jajco
jajco

Mám Mikado light feder do 95g a sem s ním spokojenej,ale posuzovat moc nemůžu,protože s jinýma nemám moc zkušeností.

reagovat