Chytej.cz

Pomoc pri vyberu navijaku. necteno

6.2.2012 | makes | 22.913 zobrazení | 8 odpovědí

Dobry den. Můžete mi porad s výběrem navijáku??

Nevim jestli ten: http://allegro.pl/…7679547.html

a nebo ten:

http://allegro.pl/…8265116.html

bylo by to k tomuhle prutu:

http://www.fishingmad.co.uk/…fly-rod.html

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 7. února 2012 v 0:19 ® ladamaj
ladamaj

nnnap>na aukru jsem koupil věc k pc propoj na video ale vše je v angličtině,In­g.Vohralík mě poslal kde stáhnu češtinu ale jak to rozchodit nato zatím nikdo nepřišel už zde bylo 5 maníků co se zabívá pc i na prodejnách a opravnách a nic teď to má jeden doma a co stím udělá nevím pokus o cd s návodem v češtině tak se modlím koupil sem to za 300 a to samé sem pak našel i stou češtinou ale inzerát zmizel a já sem víš kde ale psal když to nepujde tak to mám vrátit a on mě vrátí penize no snad to rozchodíme.Jde o převod z analogu do digitálu což je supr mám analog kameru takže bych to uvítal.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 0:07 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

makes>určitě stebou souhlasím daiwa je dodrá značka ale hodně rozlišuji cenu ta mne zaráží to je i u shimána které mě nesmí domu.Synátoru jsem kupoval greise se 3 cívkami,kama­rádovi cormorána za 2400 na krámě promě cena poloviční.Určitě tě od toho nechci odrazovat vžádném případě kdybych ho měl v ruce tak bych mohl konstatovat jinak jestli ti mohu poradit spoj se s prodejnou v Teplicích u červeného kostela a řekni že tě posílá Láďa Tomáš Šimek je v tomto hodně dobrej poradí a řekne co je fakt dobré a dyžtak ti něco nabídne za supr cenu jezdí ke mně domů a já zaním budeš mít určitě 100% jistotu.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 23:33 ® nnnap reakce na …
nnnap

morcák> to je matka aukra.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 23:00 ® morcák
morcák

Nevím ale máte ty stránky odskouené ? Aby jste to nezaplatil a nic vám potom nepřišlo..

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 22:37 ® makes reakce na …
makes

ladamaj> Ja myslim ze daiwa je dost znama a dobra znacka.. Je to Danska znacka… Dnes me byl jeste nabidnut snowbee a jeste jedna znacka ala ne tu si nevzpomenu. V pondeli se na to jedu podivat ale ta daiwa by se mi vic hodila k prutu protoze prut mam take daiwa … byl mi dnes nabizen kolovratek od znacky snowbee #9 za 4500kc s nahradni civkou a ta druha znacka byla za 2500tis s nahradni civkou. Nejakej grazer nebo nejak tak… opravdu si nevzpomenu:) Bohuzel nevim typove oznaceni u toho snowbee

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 18:14 ® ladamaj
ladamaj

jo jasně přehlédl sem to.No koovrátek nevipadá špatně cena je opravdu slušná.Osobně ho neznám i když sem jich měl mnoho ale kopuji kolovrátky značkové o kterých vím že jsou opravdu dobré a maj min. 1 náhradní cívku.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 v 17:07 ® nnnap
nnnap

vždyť to napsal. Máš to tam oranžovým na šedým.

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 14:19 ® ladamaj
ladamaj

makes>vše záleží na tom kolik do toho mužeš investovat pak dokážu zázraky.

reagovat