Vyhledávání
Kapřáky
4.2.2012 | candatek | 43.022 zobrazení | 22 odpovědí
Dobrý den chtěl bych s koupit pruty na kapry a mám pár tipů jestli máte někdo s těmito pruty zkušenoti tak mi prosím poradte ktery by byl třeba lepší?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. února 2012 v 18:05 ® ras2ta reakce na …
-
Stroft> jak to myslis?:)
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 17:41 ® Stroft reakce na …
-
ras2ta> To jsou perly. Blahopřeji.
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 17:22 ® ras2ta reakce na …
-
candatek> hele nevim jake sou ty hulky,ale chcu se zbavit mich hulek.mam dvoudilky.pokud chces muzem se domluvit.jsem s nima moc spokojeny,ale chci jine…
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:41 ® Alov reakce na …
-
Alov> Hele, mě ty WMFka vnutil kámoš, co rušil obchod, takže myslím, že jsem za ně dal dokupy čtverec nebo pětku, ale už to jsou 2 roky, tak přesně nevím. Pak jsem je někde na pultě potkal za 3 300 kus, takže asi dobrý kup. Nevím
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:33 ® sus1 reakce na …
-
Alov> Přesně, na to kolikrát jsem na ně chytal i já??!!,tak by mě stačil klacík tak 800 Kč.
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:32 ® Alov reakce na …
-
sus1> Já mám taky WMFka, ale trojdělky 3lbs. Ale ty už kua byly dražší na to, že je nějak moc nevyužívám
reagovatMyslím že 2 500 ks
- Neděle 5. února 2012 v 15:16 ® sus1
-
Já mam tyhle a takté spokojenost.
reagovat
http://www.rybolov.eu/…-6m-3lb.8713 - Neděle 5. února 2012 v 15:09 ® Alov reakce na …
-
sus1> No dyť to poudám velebnosti
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 15:06 ® sus1
-
Alov> Za dva to jde.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 14:45 ® Alov reakce na …
-
pepanek> To je fakt, ale zrovna u této akce 1+1 je cena všude stejná 2 690 Kč
reagovatAspon v těch 15 eshopech, které jsem projel. Tu cenu dává dovozce při akci
- Neděle 5. února 2012 ve 14:06 ® pepanek reakce na …
-
Alov> Tak jako u všeho,je to potřeba prověřit a poměřit.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 13:54 ® Alov reakce na …
-
pepanek> Ale já neměl na mysli tenhle eshop
reagovatJen jsem prostě zadal do gůglu typ prutu a pak dal odkaz sem. Šlo jen o to. Já na tom eshopu nikdy nenakupoval, tak nevím
- Neděle 5. února 2012 ve 13:50 ® nnnap
-
jsou zadarmo. Já bych ti candátek také doporučil postup, který ti nastínil Alov. Vyber si dobré značkové, v nějakém místním doprodeji 1+1. Ono se ty lepší často neprodají a pak leží. Samo si ho předtím vomacej.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 13:46 ® pepanek
-
Alov> Já si tu firmu prubl s jedním navijákem a byla i po slevě 5 tisíc pořád o 900 dražší jak jiná.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 13:41 ® Alov reakce na …
-
candatek> Nemáš zač
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 13:40 ® Alov reakce na …
-
pepanek> Hele, fakt jsou supr. Používám je třetím rokem a jsem spokojen. Měl jsem v rukách levnější a dražší pruty, než jsem došel k těmhle.
reagovat
Jinak 2 700 za 2 pruty si myslím že není až taková prda… - Neděle 5. února 2012 ve 13:29 ® pepanek reakce na …
-
Alov> Doufám,že jsi to doporučení dal v dobré víře.Myslím,že jsou i levnější firmy.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 13:08 ® candatek
-
->ALOV JA MÁM PRÁVĚ NOVÉ NAVIJÁKY PECKOVNÍ OD VÁNOC A POTŘEBOVAL JSEM PRUTY NA KAPRY K TOMU JEŠTĚ A TYHLE JSOU FAKT DOST LUXUSNÍ ASI O NICH BUDU PŘEMÝŠLET. JINAK DÍK
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 12:43 ® Alov
-
Hele, nechci ti do tohodle kérovat, ale pokud chceš slušné proutky a nechceš za každou cenu k tomu hned nějaké šmejd navijáky, tak za sebe ti mohu doporučit tyhle http://www.nasoutokushop.cz/…zdarma-d7513 .
reagovat
Mám je třetím rokem a za ty prašule fakt parádní. Pokud chceš chytat většinou na odhoz, tak tímhle vedle nešlápneš. Tenký blank, dobré vyvážení atd. A doživotní záruka. Na tomhle si krásně vychutnáš i 60 cm kapříka.
Na kolovrátky došetříš. Nekupuj za každou cenu akce prut + naviják zdarma. Většinou je jedno nebo druhé šmejd. Doporučuji podle své zkušenosti a ne na základě toho, co vídím na obrázku na netu
Štastnou ruku při výběru - Neděle 5. února 2012 v 11:06 ® candatek
-
Ok děkuji tak zkusím ještě projít jiné značky.
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 9:33 ® pepanek
-
Mám od Shakespeare navijáky pěkně dlouho,šlapou jak hodinky. Jak dávají někde něco zdarma,tak prchám pryč.
reagovat - Sobota 4. února 2012 ve 20:25 ® zrybenec
-
Nechci nic říkat ale jak jsem to zažil já ta jsem si koupil navijáky od firmy Shakespeare 1 + 1 za cca2300 Kč( bautrinery ) a po asi 3 vychazce k vodě začali z páčky která drží přepínač na bautriner vyšroubovávat šroubky. Možná nějaká vada ale od firmy Shakespear uz si nic radši nekupuji.
reagovat