Chytej.cz

Prut Daiwa Wilderness 12 ft #9 necteno

30.1.2012 | makes | 20.472 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Koupil jsem si v akci tento prut. Chtel bych na nej chytat lososy, štiky, hlavatky… Bude mi stačit???

Jeste k nemu potrebuju navijak. Nemate nejake doporuceni??

http://www.fishingmad.co.uk/…fly-rod.html

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. února 2012 v 19:50 @ HOK

Když jsi koupil prut a mluvíš o těch lososech. Sháním kolegu na léto na TANU (Norsko). Letecky, tak na 10 chytacích dní, ostatní otevřeno (kemp, atd.) Nemáš zájem ?

reagovat
Pondělí 6. února 2012 ve 21:42 ® osprey reakce na …
osprey

makes> Vypadají slušně. Ovšem mé praktické zkušenosti s nimi jsou nulové. Neporadím.

Ale slyšel jsem, že když si rozum neví rady, zeptej se svého srdce. Nebo peněženky:-))

reagovat
Neděle 5. února 2012 ve 23:44 ® makes reakce na …
makes

osprey>

Ja uvazuji o tomhle

http://allegro.pl/…8265116.html

Nebo tomhle:

http://allegro.pl/…7679547.html

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 16:12 ® osprey reakce na …
osprey

makes> Já mám Biocrafta od Shimana, velikost 78, ale vešla by se tam podle mě i devítková šňůra s nějakou tou zásobou bacingu – projdi si katalogy. Je to ještě zaplatitelný naviják a prodává ho pod svou značkou i Loomis nebo kdo.

Nevím, co s tím udělá fakt velká ryba, já na tom měl dvě štiky 70+ a podseklého kapra kolem dvou kil. Ty to zvládalo hravě.

Ale jsem muškař na baterky – pár vycházek ročně. Kecám tu s tebou z toho titulu, že se mi ten prut líbil.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 15:48 ® makes reakce na …
makes

Tak to jsem rad ze jsem nekoupil spatne. Muzes mi k tomu prosim doporucit treba i nejakej navijak?? uvazoval jsem o snowbee ale chtel bych k tomu jeste dalsi civku a civka stoji pomalu jak pul navijaku takze bych volil asi neco lacinejsiho ale kvalitove bych chtel byt na stejno … Nenapada te neco ??

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 13:48 ® osprey reakce na …
osprey

makes> Blanky Daiwa jsou obecně velmi trvanlivé. A když dojedeš do Písku do prodejny Cormoran, tak tam mají preparovanou hlavatku 114 cm z Otavy, kterou vytáhl muškař z Protivína na pětkový prut (viděl ji, dal tam nejsilnější návazec, co našel, strímra a zkusil to).

Prut láme rybář, ale občas ho k tomu ryba donutí. Myslím, že to bude hodně na okolnostech.

Mě se ten prut líbil moc a věřil bych mu.

Na mušák (sedma v devíti stopách) mám štiku max. 74 cm a no problém. Tenhle prut má na ryby kolem 10 kg, ale rozhodující bude spíš charakter místa a způsob boje než druh a velikost ryby. Rozhodně se lososi na takovéto pruty ve světě chytají a u hlavatky jsem několikrát četl, že si chlapi vezli do Mongolska třímetrovou osmičku.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 7:57 @ makes reakce na …

Ano tam jsem ho koupil. Pan mi na nej dal jeste 20% slveu tak jsem ho tam nemohl nechat :-)) Me slo o to aby to vydrzelo lososa a i tu hlavatku.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 22:50 ® osprey
osprey

Koukal jsem na něj v Praze na výstavě. Pak zmizel, takže možná jsi to ty, kdo ho koupil.

Mě se líbil, na štiky bude úplně v pohodě. Ale ta délka už je pro muškaře trochu nezvyklá – já s takovým nikdy neházel.

reagovat