Vyhledávání
jaký naviják zvolit
29.1.2012 | Tessi | 23.601 zobrazení | 39 odpovědí
zdravím,
koupil jsem si prut daiwa sweepfire 1,8m 2–7g. potřeboval bych poradit jaký zvolit naviják, cenově tak do 2.000kč. díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. ledna 2012 v 19:36 ® jajco
-
osprey> Jak už sem psal v kaprařině,má svůj zvláštní jazyk a styl psaní.A snažit se to pochopit nechci,radši se budem,nebo teda já budu přehlížet a nedělat dusno.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 19:27 ® osprey reakce na …
-
jajco> On se baví. Ale to, co napsal, má jádro, na kterém něco je.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 14:36 ® jajco reakce na …
-
nnnap> Sis zase šlehl co!
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 14:20 ® nnnap
-
no, je fakt, že tady ti fundovaně neporadím, protože natáhnout silon na špejli ke zkoušení upečenosti dortu by mne nenapadlo, ale mislím si, že by určitě nemněl bit drahej, třeba značkovej, bo tam platiš akorat tu předraženu značku, a potom si ho určitě zajdi vizkušat do nějake prodejny, jak toči a tak, ale tam ho neber, tam je drahi a pak siho určitě kup v ňakym internetu, to ušetřiš, nebo z uesa se to viplati kupit a když budete dva, ušetřite 2×. Ja to tak dělam a pak mi zbide na odborařskou prašskou chlastačku, bo budem, esli to neviš, generelně stavkovat. Teda jestli mě tam odvezu. Bo ja bich jinak ještě chtěl kupit ten vobler. Ale ne nějaki drahi, bo tam zbytečně platiš za značku, pujdu ho okuknut do ňaky prodejni ale kupim ho určitě na internetu, bo oni ho maji drahi, nebo siho necham poslat z uesa, ušetřim na depeha, a ji když mu zaplatim cestu tu loďu, tak ušetřima , protože ja ješte potřebuju ten silon. To taky pokecam s prodejcem, co a jak, ale ho kupim v tom internetu, bo oni su zadarmo drahy nebo kupim v uesa. Přijde to někdy v dubnu, ale to bude tak akorat to vizkušat v našim reviru, dokaď tam nějake ryby budu. Vlačka v květnu, to už budu moct mit i kratki rukav a budu moct ukazat ti prokresleny bicí, co si za ti ušetřeni penize, pořidim.
reagovat
Hlavně ho nekupuj v kamennym krámě, protože tam jsou zloději!!! - Úterý 31. ledna 2012 v 1:13 ® Jarda Š. reakce na …
-
pepanek> Na ten prut mi vel. 3000 přijde moc, nedával bych větší než 2000.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2012 ve 23:08 ® pepanek
-
Něco od Shimana za 800,– ,velikost 3000
reagovat - Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:39 ® sidla
-
já mám na pickera catanu 2500 a nemůžu si za 800,– stěžovat
reagovat - Pondělí 30. ledna 2012 v 18:26 ® osprey
-
Tessi> A o co přesně ti jde? Abys náhodou nekoupil něco, co se ti nerozsype? Aby s ním byl prut vyvážený? Aby to byl naviják vhodný pro UL přívlač?
Na ULku navijáky moc rychle neodcházejí. Vem si cokoli rozumného nejlépe s přední brzdou ve velikosti 2000 – 2500. Teď je za dobré prachy (někde kolem těch 2000 Kč) ke koupi Ryobi Arctica.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2012 v 9:16 ® chosebaits
-
Za mě uplně zbytečná otázka nebo jsou tu podobné a nebo se stačilo zeptat v určité diskusi-teda vláčka.Také teda asi upřesni přední či zadní brzda atd.
reagovat