Vyhledávání
jaký naviják zvolit
29.1.2012 | Tessi | 23.600 zobrazení | 39 odpovědí
zdravím,
koupil jsem si prut daiwa sweepfire 1,8m 2–7g. potřeboval bych poradit jaký zvolit naviják, cenově tak do 2.000kč. díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:34 ® Tessi
-
díky kluci za rady. kouknu v krámku na to ryobi, a uvidíme…
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:48 ® kubas reakce na …
-
Tessi> Běž do Ryobi spíš… Ecusima vyjde něco kolem tisícovky nebo přidáš pár set k těm 2000Kč, co máš jako strop a máš Zaubera… Volba je na tobě… Ecusimu mám a za 2000Kč máš ty navijáky 2
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:41 ® osprey reakce na …
-
Tessi> Ohlídej si šířku cívky. Ta Okuma není špatná, ale mám pocit, že v té mrňavé velikosti má tu cívku dost úzkou. To třeba vyjde líp nějaké levnější Ryobi (Oasis, Ecusima,…).
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:08 ® skwor reakce na …
-
jajco> Toho nástupce ber trošku s rezervou. Je to sice momentálně nejvyšší model, ale vs byla přece jenom z trošku jiné cenové relace…
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 18:22 ® Tessi
-
já jsem se o tom bavil s Michalem Tichým, i klukama Korbelovýma ze Slatiňan, co chytali závodně, a hodně si chválili si Shimano Exage. ale zase spousta lidí na to nadávají.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 18:22 ® jajco reakce na …
-
Tessi> Tu okumu co píšeš mi tak nějak doporučoval škwor,je to prý nástupce okumy vs a ta byla skvělá.Škwor povídal že to trio i osahával v obchodě a prej dobrý.Uchylák jeden
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 18:16 ® rockDJ reakce na …
-
Konkrétně s tímhle navijákem nemám zkušenosti. Teď vlastně nemám žádnou „munici“ od Okumy. Ale na Okumách jsem se před lety učil chytat a vydržely neuvěřitelné kousky a zacházení. Měl jsem jich několik.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 18:05 ® Tessi
-
tak jelikož nechytám závodně, a potřebuji naviják který něco vydrží a bude kvalitní. koukal jsem na okuma trio 1500, kterou tady někdo už doporučoval. vypadá slušně, a je za dobré peníze.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 16:33 ® rockDJ
-
Volil bych tyto (v odpovídající velikosti). Na SPRO mám odchytány dva roky a běhá v pohodě. Daiwu mám teď čerstvě a „zdá se taky celkem v pohodě“:
http://www.rybashop24.com/…iwa-RSi.html
http://www.chytej.cz/…d-arc-10200/
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 23:36 ® nnnap
-
už to chodí, už to chodí!
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 23:30 ® chosebaits reakce na …
-
a jéje už je tady zase ten opruz
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 22:24 ® nnnap
-
ano, je to naprosto zbytečná otázka, naběhla klasická sqadra, choseb a spol, soudružsky si zaplivali, autora to vpodstatě nezajímá a kdybyste, komunistická buňko měli něco praktického za sebou, tak byste pochopili vocogou. ALE VY NEMUSÍTE CHÁPAT, VY MUSÍTE PRODUKOVAT. TEDY PRODUKUJTE A NA MĚ NEREAGUJTE. NIC MI NEDÁVÁTE. Sory za velkí písmenka, nebudu přiklepnutý kapslok přepisovat.
reagovat
Odpověď- malý a do 2 tisíc. - Středa 1. února 2012 v 17:17 ® Kazan
-
Ono stačilo obnovit nějaké forum o koupi navijáku kterých je tu bezpočet. Potíží dneška je, že dost lidí chce informace, hned okamžitě a jsou líní číst a pokusit si rozšířit obzor a pak udělat vlastní názor.
reagovat
Tessi dám ti příklad vem si že ti tu pět lidí doporučí nějaký naviják, dva napíšou něco neutrálně a jeden ti napíše že si máš přišetřit další dva litry a jít do něčeho úplně jiného. S největší pravděpodobností poslechneš většinu, koupíš si naviják a patrně přes net bo tam bude výhodnější cena. Domů ti přijde strojek u kterého po týdnu zjistíš že ti nesedí a co teď? Přece jen navi není pytlík háčků a pokud chceš něco s čím máš být v budoucnu spokojen je třeba se k nákupu zodpovědněji postavit a ne napsat poraďte mi co si mám koupit. Vždy se tu doporučovalo oběhnout obchody, zatočit si se strojky které se ti líbí a které si můžeš finančně dovolit. Půjčit si navi od kamaráda zatočit si poptat se na zkušenosti. Počíst nějaké ty informace o navijácích v dané cenové kategorii a pak si udělat užžší okruh vrátků do kterých by jsi byl ochoten jít. S těmito info pak dát otázku poptat zkušenosti na konkrétní typ(nejlépe oživit již existující forum) Neber to jako že tu na tebe chci dělat nějakého chytráka, jen je třeba si uvědomit, že příště až něco budeš potřebovat najít ve vyhledávači o navijácíh s největší pravděpodobností ti tam vyhledávač sekne i toto forum(krom jiných absolutně nepotřebných věcí) - Středa 1. února 2012 v 15:15 ® skwor
-
Já bych se spíš zeptal na ten prut, který je zmíněn v zadání otázky. Neměli jste ho někdo v ruce? Ideálně spíš ve 210cm. Kolega shání levnější UL a o tomhle slyším poprvé. Díky.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 14:03 ® chosebaits reakce na …
-
osprey> On kdyby to někdo nezasekal,tak ta otázka byla k tématu ač teda tazatel už nespolupracuje.Nějakej typ tu je a další by se přidal.Myslím že tato otázka tu není jen pro tazatele a v budoucnosti by třeba někomu pomohla.Přijde nějakej novej,koukne že jsou tu jen pííí a utíká jinam.
Šnek je uplně jiná záležitost a celkem se už nedalo reagovat jinak.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 13:01 ® osprey reakce na …
-
FISHERBOY> Ona je tu potíž, že nikdy nevíš, co se z toho vyvrbí. Vem si z aktuálních otázek šneka v kaprařině. Hovadina, ale užilo se s tím kopec srandy.
Tady si tazatel kopil levný prut na UL vláčku a bez dalších specifikací chce k tomu naviják. Na to se rozumně odpovědět nedá, takže jediná možnost je, že se to zvrhne v nějaké všeobecné veselí.
Navíc si všimni, že zadavatel otázky tady vůbec nekomunikuje, neusměrňuje si ji, neklade doplňující údaje a dotazy. Tohle prostě jiný konec vzít nemůže.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:46 ® FISHERBOY reakce na …
-
mě osobně nevadí, že někdo založi novou otázku . Pokud na ní vím odpověď, rád odpovím třeba i po třicáté. TAky jsem byl kolikrat v roli tazatele, a byl jsem rád za každou DOBROU radu a odpověď.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:02 ® chosebaits reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:01 ® chosebaits
-
FISHERBOY> Pak každý strácí chuť se tím pročítat a založí novou otázku a nebo na otázky už hází bobek.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:00 ® Stroft reakce na …
-
FISHERBOY> Pod to se podepíšu. Zpravidla to tady zasírají zakomplexovaní jedinci.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 11:12 ® FISHERBOY
-
pánové docela mě mrzí, že se tady někdo na něco slušně zeptá a místo toho , aby mu sem každý napsal jeden nebo dva typy, které by pomohly, tak se tady plácaj nesmyslné bláboly...... z cele teto diskuze je plodnych prvních 5 odpovědí. Poté se to tu jako vždy zbytečně ZAKYDÁ. Ani se nedivím, že se ostatním potom nechce číst předešlé diskuze, protože aby našli odpověď, musí se prokousat množstvím zpráv, které jsou o ničem.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 21:04 ® nnnap reakce na …
-
osprey> je mi líto, ale není to tak. Já si lidí vážím.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 21:00 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Jádro musí být pochopeno alespoň částí diskutujících. Když vynecháš mě jako admina, tak je míra pochopení v této diskuzi velmi nízká, což je škoda, neb jsem se u některých tvých formulací i bavil.
Ale fakt jde o to, že lidi to berou jako, že z nich děláš blbce.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 20:54 ® nnnap reakce na …
-
jajco> u nás se říká- na hloupou otázku hloupou odpověď. Ale k tomu bych se nesnížil. Já jsem chtěl napsat, co jsem napsal.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 20:48 ® jajco reakce na …
-
nnnap> Ber to tak,že každej není takovej filosof jak ty.Máš pravdu v tom jak se zeptal,ale tvoje odpověď mi připadne hloupá.Tím neříkám,abys tady vyjmenoval tisíc navijáků co splňujou jeho požadavky!
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 ve 20:05 ® nnnap reakce na …
-
jajco> je otázka, jestli jádro musí být pro všechny. Ale to je filosofická otázka. Ty se nechceš hlouběji zamýšlet?
reagovat
Jinak k jeho otázce- nedá se odpovědět. Špatně se zeptal. Nebo ty víš, co mu poradit?
Třeba já používám své navijáky na všechny své pruty a vůbec nepovažuji za divné si na to nasadit kovovou padesátku 750gr. Je fakt, že v mých prackách a bicích se to schová. A někteří přitom jsou nervóní z 2 patkovejch oček a bolí ručička. Odpověď na jeho otázku zní- malý a do 2 tisíc. - Úterý 31. ledna 2012 v 19:52 ® jajco reakce na …
-
nnnap> Porušuji svojí zásadu teda,vedeš 1:0.Přečti si co se tady Tessi ptal a potom si přečti co si mu odpověděl.
reagovat - Úterý 31. ledna 2012 v 19:47 ® nnnap
-
osprey> teď je otázka, jestli jádro musí být pro všechny. A jak to udělat, aby se nejádroví nepřidali. Já to normálně nevím. Tedy vím- nevyjádřit se. Zavřít hubu, sklopit krovky, pouklízet kolem sebe pokorně cizí bobky. Poděkovat. Pro pocit cizího štěstí.
reagovat
No to je zajímavé, skoro jako humanitární bombardování. - Úterý 31. ledna 2012 v 19:43 ® nnnap
-
jajco> haha a to tvoje „Sis zase šlehl co!“ je co
reagovatKlid a mír.
Mě vaše pindy kluci nevadí, jenom pouvažujte nad tím, jestli jsou nutné. Co jsi mi v podstatě chtěl zdělit? - Úterý 31. ledna 2012 v 19:39 ® osprey
-
jajco> Jistě. Já se taky s půlkou vesnice nebavím
reagovat