Chytej.cz

Rybník Kunžak a Komorník necteno

23.1.2012 | morcák | 25.873 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den, nevíte jestli se dá chytat na rybnících Kunžak či Komorník popřípadně zkušenosti děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. ledna 2012 ve 20:35 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

morcák>2 jsou přímo v Purkarci ale jak fugují nevím 1 je penzion pelikán tam sem měl známého ale jestli tam ještě je to nevím ale mohu to zjistit.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 19:29 ® morcák reakce na …
morcák

ladamaj> O tom kempu vím no koukali jsme na něj ale bohužel tam v tom termínu je už obsazené :-/

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 19:25 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

morcák>zavolám a zjistím jak to tam momentálně je.Když by to krachlo tak pak dej vědět kam na orlas pojedete.Jo a dyžtak se mrkněte na soutoku Lužnice a Vltavy tam je taky nějakej kemp s chatkama ale nikdy sem tam nejezdil jeto přímo na soutoku za Albrechticema z mostu koukáš na ostrůvek.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 18:34 ® morcák reakce na …
morcák

ladamaj> No já právě na Hněvkách už nemůžu žádný chalupy najít tak jestli o nákych víš tak kdyžtak napiš do osobky.Ale asi to vypadá zatím že pojedem na Orlík.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 14:17 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

morcák>na Hněvkách toho je víc na ubytováníjukněte na internet tam to je,já bych vás nasměroval ale nevím co vše je v provozu.Kunžak sem měl jednou s rodinou přes cestovku ale byl to hnus tam raději z bivakem no dyžtak písni něco bych se pokusil zjistit.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 7:51 ® morcák reakce na …
morcák

ladamaj> No právě chceme jet na Hněvky, ale uvidíme jak to bude se srubem jestli budou mít volno.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 1:34 ® ladamaj
ladamaj

morcák>ahoj ke Kunžaku vím jen z doslechu že byl vypuštěn a sloven před několika lety udajně to někdo koupil.Jinak dříve sem tam jezdil dost ale už leta tam nejezdím a co sem se dověděl že s kapry žádná sláva to zustaň raději na Hněvkách pak ti písnu nebo mě písni kdy tam budete.Pokud nebude nic v plánu tak bych přijel ale to se domluvíme.Láďa

reagovat