Vyhledávání
Chytej. cz na veletrhu v Brně
11.3.2005 | HaD | 13.241 zobrazení | 99 odpovědí
Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. března 2005 ve 14:11 ® karelc
-
Super bylo, vidět tam prima dvojku – pupák a shimi Jinak ta obsluha, co rozdávala lístečky byla opravdu příjemná
reagovat - Úterý 22. března 2005 v 15:55 ® Shimi
-
Já sem hrozně rád že sem se viděl ze všema chytej tvářema (kromě skejťáka jirise ) )))))) A sem moc rád že sem viděl Tomuchu kterej mi objasnil mnoho věcí ohledně vázání … takže už se těším na další veletrh
reagovat - Úterý 22. března 2005 v 15:29 ® Prizrak
-
Dědek: Jo byl bych rád, kdybychom se my Brňáci a okolí někdy sešly na společnej lov..
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 23:37 ® Tomucha
-
Tak tak byla to sqela akce. už se zasejc těším na další veletrh. Konečně jsem zažil menší chytejáckej sraz a poznal pár lidí (už si je zase trošku pletu gdo je gdo). no už aby byl další sraz u vody. Jinak shimi je super borec-občas rád pokecám s někým kdo je do vázání tak zapálenej kao já a má přehled o materiálech a firmách tomucha
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 22:26 ® BigMike
-
Díky za vše Frantovi, Bořkovi, Vláďovi co ho každý jmenuje Láďa, Láďovi co je vydra, Zdeně, Davidovi, Tomášovi, Jirkovi co chytá boleny a mnoha bezejmeným se kterými jsem se tam potkal. Ještě jednou díky.
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 22:11 ® BigMike
-
Ach jo, jen já tam koukal na xichty co už znám
reagovat(((((
- Pondělí 21. března 2005 ve 21:26 ® Dědek
-
Mirek : bylo mi ctí tě poznat osobně, jsi takovej, jakého jsem si tě představoval
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 21:24 ® Dědek
-
Přízrak : taky su rád, že jsem tě poznal, ikdyž zprvu jsem si tě poplet s tomuchou )) Jsme kousek od sebe, pif,muf a kelt jsou z Boskovic, takže klidně můžeme vyrazit někam společně. Začíná se dělat silné brněnské chytejácké křídlo, už se přidal i hraji, takže jsem tomu rád.
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 18:53 ® HaD
-
Mirku, já děkuji naopak Tobě, za tvůj čas!
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 17:50 ® Mirek
-
Návštěva byla moc fajn. Měl jsem to štěstí, že se mi David věnoval několik hodin. Díky za to. Moc rád jsem poznal osobně lidi s kterými jsem byl pouze v písemném kontaktu. Potěšilo mne osobní setkání s pupákem, jirisem, Dědkem…
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 16:30 ® Žandule
-
pupák: no jo no co nadělám, pošly mi mesíkem nějaký to hulení třeba si vzpomenu
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 16:27 ® Prizrak
-
Já jsem taky rád, že jsem mohl už konečně potkat „naživo“ pár lidí jako HlaD, jiris, Dědek, Láďa Vydra, Koudy, Tomucha, pupak, shimmi, vaclav. Fack jsem rád, že jsem vás poznal.
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 16:20 ® pupak
-
Žandule – uz to nehul
reagovat)))
- Pondělí 21. března 2005 v 16:18 ® Žandule
-
Bažus: já jsem zapomněla kdo si
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 15:41 ® jiris
-
Bazus – (nepise mi to hacky ) neni zac.
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 14:52 ® Bažus
-
Jsem rád,že jsem poznal alespoň několik tváří z tohoto servru. Jste fajn lidi.(Tak vidíš Žandule,občas sem něco napíšu)A Tobe Jiris díky za odbornou radu.
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 12:23 ® RicoVeSkole
-
Ja jen lituju ze sem letos nebyl… ale pristo rok to urcite napravim!!
reagovat - Pondělí 21. března 2005 ve 12:00 ® Žandule
-
V Brně to bylo opravdu super, všichni byli v pohodě a skvělá atmosféra, stánek chytej mi posloužil jako skvělé útočiště odpočinku a příjemného pokecu, co více k tomu dodat bylo to prostě OK.
reagovat - Neděle 20. března 2005 ve 22:41 ® HaD
-
ALL: CHTĚL BYCH VÁM VŠEM PODĚKOVAT ZA NÁVŠTĚVU STÁNKU. NĚKOMU JSEM SE VĚNOVAL VÍCE, NĚKOMU DÍKY OBČASNÉMU ČASOVÉMU „PRESU“ MÉNĚ. DĚKUJI TĚM, KTERÝM JSEM SE VĚNOVAL MÉNĚ ZA POCHOPENÍ A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ SETKÁNÍ.
reagovat - Neděle 20. března 2005 ve 20:57 ® rybopet
-
Bol som,bolo fajn,dostalo sa mi vrelého prijatia,muškárku mám/pravda je taká,že som si ju musel kúpiť/
reagovat - Neděle 20. března 2005 ve 20:22 ® Dědek
-
All : ikdyž jsem slíbyl, že určitě přijdu, okolnosti a rodina rozhodla jinak. Odjezd z hor se opozdil o hoďku a půl, navíc jsem chytnul páteční víkendové šílenství a do Brna jsem dorazil před půlnocí. Mrzí mě to, rád se zúčasním těchto akcí, ale okolnosti byli proti mému přání. Většinu jsem vás potkal v sobotu na veletrhu a poznal i další – Václav, Mirek, Přízrak a další. Doufám, že tedy příště
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 21:23 ® Zlinsky_lovec
-
Ebobo:Kontakt na mě máš,když v návštevnících klikneš na denyg(nevim,jak se tomu nadava)!!!!
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 21:16 ® Zlinsky_lovec
-
HaD:Ajajaj
reagovat)) Ebobo,Přízrak:Tak jsem byl dnes pomáhat v Milfě a už to s volňáskama mám vyřešený. skočím za panem Fafílkem,on mi je pro vás vypíše,já vám je jenom předám a dostanete vstupenku. ju?
- Pátek 18. března 2005 ve 14:52 ® HaD
-
Je tu pěkný, vedro, asi se budem svlíkat )) Vydrain
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 14:43 ® Zlinsky_lovec
-
doktor:Díky,super!
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 14:37 ® doktor
-
Mali banja, superbanja ale cenu neviem.
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 14:31 ® Zlinsky_lovec
-
doktor:Měli tam banja?Za kolik měli velikosti 1"??? Alll:Je ta prohlídka s chytej. cz i v sobotu?Prooosiiiim,odpovezte!Jinak zitra vyrazim s Kuretem se zlína o pul osmy,takze v devet tam jsem.......
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 11:42 ® doktor
-
Na kupovanie toho moc nebolo, snáď pre kaprárov je tam toho viac ale na vláčku minimum a ešte aj drahé gumy, rapala slabota ani som tam nevidel všetko čo robia nie to si to priamo zakúpiť podobne aj berkley. Pre sumčiarov"Novinka odhozová bóje ROB-U1" tam nebola ale od sangeru dosť. Super sú chalani z chytej HaD, Láďa, Jiris, Jaryn atď určite ich navštívte. Bol som aj v Bratislave a tento rok možno aj troška lepšie ako Brno + je v cene aj výstava autosalón, motocykel.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 11:18 ® Kep
-
Byl jsem tam hned ve středu,něco jsem omrkl,něco koupil (broďáky),ale hlavně jsem hledal marmišky a ty tam neměl nikdo Jinak to byla spíš snaha prodat,za každou cenu,např Kormoráni tam měli Fire lineku namotanou jen po 450 nebo dokonce 700 metrech,a když jsem chtěl náhradní cívku na Abu-čko,tak se mě vysmáli a cpali mě stejnej typ navijáku se slovy budete mít dvě.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 11:07 ® TOMIK-X
-
muj nazor je ze to spiz vypadalo jako nejaka buza, a ne jako vystava! moc velka neochota !!!!!!!!
reagovat