Vyhledávání
Chytej. cz na veletrhu v Brně
11.3.2005 | HaD | 13.247 zobrazení | 99 odpovědí
Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. března 2005 v 9:11 ®
-
Prave vyrážam zo slovenska,po ceste mám ešte nejaké pracovné povinnosti,ale dúfam,že do 13:00h som pri stánku Chytej. cz
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 8:31 ® hraji
-
Volňásky na výstavu zajistit nemohu, ale slevový kupón na vstupné pro všechny,kteří přijdou na oficiální sraz ano.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 1:38 ® Tomucha
-
No tak já se budu na zítřek těšit. dorazím asi o trošku později jak skončí BVV tak doufám, že tam něco zbyde hoj zítra na výstavě
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 1:23 ® CeP
-
takze ta nova lokace osvezovny…
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:44 ® Vydrain
-
Zedus/ hihihi, tak pošli aspon ty syrečky
Had/ ta hospoda nemá chybu, když tam dělaj tatarák
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 18:38 ® Zlinsky_lovec
-
HEJ,JE PROHLIDKA S CHYTEJ. CZ I V SOBOTU???
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 18:37 ® Zlinsky_lovec
-
Ebobo,Přízrak:S těma volňáskama to vypadá sakra blbě,jelikož asi nezastihnu pana Fafílka,zkusím mu z výstavy ještě brnknut anebo jeho kolegyni,která by mi je snad dát mohla
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 16:09 ® pif
-
Hraji,počitej prosimtě s ubytováním i s Lubanem. děkuju
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 15:35 ® Ebobo
-
Tak v sobotu se (ne)šťastnou náhodou dostanu na veletrh tátou,bráchou+možná kámoš a moc se těším na chytejáckej stánek
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 13:56 ® zedus
-
Já se moc a moc omlouvám, některým lidem s tohoto serveru sem řekl, že přijedu na sraz, pak sem to odvolal a potom zase slíbil, bohužel se to všechno ještě víc zamotalo a na sraz nemůžu přijet. Můj zaměstnavatel mi dal ultimátum, že musím dokončit jeden projekt, když to nestihnu, budu muset jet na čtrnáct dní do zahraničí sám a to se mi fakt nechce. Takže bouchám, přesčásky a nejspíš budu v práci i v sobotu. Vidroin: tvarůžkovou pusu dostaneš na nějakým jiným srazu. Bude jich snad ještě dost.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 13:39 ® Prizrak
-
tak zítra, zítra mě tam máte
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 11:53 ® HaD
-
Chytejáci změna hospody!!! Sraz bude v hospodě Chaloupka v Řečkovicích (od BVV konečná tramvaje č.1 + 1 zastávka autobusem nebo pěšky) Je zamluvený sálek a budou tataráčky, pivečko, kolínka a jiné pochutiny. sraz na BVV v pátek platí
reagovat - Středa 16. března 2005 ve 23:52 ® Tomucha
-
rybopet- to je dobrej nápad tak to pojedeš asi z největší dálky že No tu soutěž tě necháme vyhrát, znám jednu muškařku a je jí kolem 60ti. tak ať se daří, ta 30 ti letá záruka bude akorát
reagovat - Středa 16. března 2005 ve 21:47 ® rybopet
-
Mám jeden návrh,či by ste nemohli vyhlásiť súťaž o návštevníka Vášho/nášho/stánku z čo najväčšej vzdialenosti. Výhra by mohla byť nejaká muškárka s 30 ročnou zárukou. Prečo to navrhujem?Lebo prídem až z Košíc!
reagovat - Středa 16. března 2005 ve 21:39 ® Tomucha
-
na BVVje to paradní, je tam dost kaprařiny, ale i něco z mouchy a vázání. tak dojděte!!!
reagovat - Středa 16. března 2005 ve 21:19 ® Padis
-
já si myslím,že David to tam povede dobře. Vždyť je to šikovnej kluk nebo ne.
reagovat - Středa 16. března 2005 v 19:48 ® BigMike
-
Dle řidiče a navigátora se dalo na rady zkušenějších a dorazíme až v neděli. Prý je v sobotu tolik lidí, že se ke stánkům pořádně nejude prorvat. A abych koukl z 2. řady, to mě neba
reagovatTakže neděle po otevření jsme tam. Snad pojede i Lerak, pokud to nezvládne v neděli. Zdar
- Středa 16. března 2005 ve 13:39 ® HaD
-
daří se nám výborně, dnes je lidí zatím méně…
reagovat - Středa 16. března 2005 v 9:47 ® toulovec
-
HaD: tak jsem zvědav jak se Davídkovi daří a byl bych rád, kdyby se tu pravidelně objevovaly zprávy jak to probíhá, kolik lidí se tlačí ve frontě u stánku, jak mažoretky, jestli už jsou rozdány veškeré reklamní předměty a tak.
reagovat - Středa 16. března 2005 v 0:39 ® CeP
-
kliknutim na vyrez mapky se dostanete na vetsi. pokud budete ostatni ubytovani tam co my, pak je zde infoz o hotelu. avizovana jednotka tramvaj jede po palackeho tride..
rybarskemu veletrhu zdar!, chytejackemu srazu zvlast!!
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 23:24 ® kamet
-
Quote: On 2005–03–11 18:23, BigMike napsal: Koupím litr dobré slivovice, můžete mi jí někdo v sobotu na veletr dovézt? Na stánek k HaDovi? díky
reagovat
do Brna nejedu ale slivku i kalvados mam - Úterý 15. března 2005 ve 22:53 ® Tomucha
-
yvan – já tam byl minule a GULL tam byl. Ten stánek byl dobrej. s klukama jsme pokecali, bylo to ok!
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 22:13 ® ywan
-
hej vy čo tam idete !!! dobre si obzrite ten GULL ( mali by tam vystavovať )a potom mi dajte vediet, čo si o ňom myslíte. oki?
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 21:50 ® Zlinsky_lovec
-
Hej,koná se prohlídka s chytej. cz i v sobotu?Jo,mám možnost sehnat pár vstupenek zdarma,tak kdyby někdo chtěl ušetřit pár kaček,tak ať se ozve.....
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 21:29 ® Rico
-
Prosím vás kdyby jste jel nekdo z okoli Mostu i ze vzudalenejsiho okoli a mel misto v aute tak mi dejte vedet diky moc.....
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 20:20 ® fikus
-
jestli jedete někdo na veletrh ze Severní Moravy a máte jedno místo v autě volné, tak mi dejte prosím vědět. Přispěji na benzín.
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 12:27 ® hraji
-
Všichni účastníci srazu: Největší starosti mi ale pořád dělá to ubytování, nemohu se na nikoho dovolat, nikdo neodpovídá na e-maily, přes icq taky nic. Není možné přijet v pátek a chtít bydlet v hotelu za rozumnou cenu, kdo chce bydlet, z těch, se kterými jsem nemluvil osobně, tak se mi ozvěte co nejdříve na 603 32 09 65.
reagovat - Úterý 15. března 2005 ve 12:21 ® hraji
-
HaD, Tomucha: restaurace je zamluvená, je to Nebeský mlýn. Vaří tam excelentně. Nachází se v Králově Poli kousek od Semilassa (pro brňáky). Doprava z výstaviště tramvají číslo 1. Ubytování, pokud to klapne, bude asi 5 minut pěšky odtud.
reagovat - Úterý 15. března 2005 v 11:08 ® toulovec
-
HaD: tak kluku přeju ať se to vydaří a každýho koho v brně chytneš, čapni za ruku a natáhni ho sem
pif: hochu ty máš geniální nápady, ty musíš být z Lhoty Rapotín, to fakt jinak není možný. Dovoluji si již předem slíbit, že pokud bude zájem o další ročník moucho-sněho-ledo vázání, myslím že je ideální prostor pro to si kolénka upéci tam. – Ale zadní, ty přední co jsou na fotce od CePa jsou hezké, ale.........
reagovat - Pondělí 14. března 2005 v 19:11 ® Tomucha
-
Tak pujem někam kde mají prasátko. tam ty kolínka budouuuu !!!
reagovat