Chytej.cz

Nástrahy na feeder necteno

21.1.2012 | PETR-rybar | 25.787 zobrazení | 32 odpovědí

Toto fórum je založeno, abychom si tady mohli vyměňovat své skušenosti, popřípadě rady, kteté nástrahy a návnady se vám osvědčily a na který druh ryby a místo lovu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 17. března 2012 ve 22:11 ® Hony

Taky jsem dělal odpalovaný těsto s různými příchutěmi. Na to se dost dobře chytalo.

reagovat
Sobota 17. března 2012 ve 22:09 ® Hony

Taky jsem ji barvil žloudkem. To ale nestály vajíčka 8 Kč. Nebo sladil vanilkovým cukrem. Skoušel jsem i skořicový, ale na ten tolik nebraly

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:34 ® starka reakce na …
starka

osprey> u nas doma tomu taky rikame suska…takze ono je to asi dum od domu :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 20:10 ® osprey reakce na …
osprey

All Armor> Tady na jihu Čech je to šuska. Ono to bude krajové.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 18:13 ® All Armor
All Armor

Cudla> Akorát, že to komolíš. ŠUSTKA se tomu říká. Neboli škubáky, či kucmoch či kucmouch. Pro lidí neznalé tradiční krmě české, je tady technologický postup: http://www.toprecepty.cz/…moch-sustka/

Na Slovensku, v Turci, je zase tradiční FUČKA. http://baranek.blog.sme.sk/…kubanky.html Podobné slovenské halušky, na chytání ryb také vhodné, se dělají z nastrouhaných syrových brambor a mouky.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 12:37 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

osprey> :-D

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 12:33 ® osprey reakce na …
osprey

Cudla> Znám. Plus mínus. Ale byl jsem línej se to naučit dělat. Žraly to ryby kdysi a budou žrát i teď. Jenom toho neprodáš kilo za pětikilo:-))

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 23:40 ® starka reakce na …
starka

jo taky jsem kdysi na to chytal…babicka nam ji vzdycky jeste ochucovala ruznymi prichutemi a jeste sme ji barvili

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 23:17 ® Cudla
Cudla

Taková dobře udělaná šuska,to je bomba málo kdo to zná a ví co je to .....

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 17:16 ®  reakce na …

chosebaits> To teda.Na ty nástrahy se né náhodou chytalo takovou dobu.Je jich škoda.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 17:06 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

mannice>Určitě. Známej chytá nejčastěji na kolínka a vždy pár hrstí tam hodí.Jelikož nikdo na ně nechytá a hlavně to nikoho ani nenapadne tak má na svém fleku naprostej klid. Spousta lidí hledá semzace v podobě boilí a přitom stačí koupit za pár peněz brambory.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 17:01 ®  reakce na …

chosebaits> Mě např. na nechrankách šlapala dobře :-) ..

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 16:54 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

mannice>ale ona právě ta klasika šlape dobře,ale ..... .....

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 16:49 ®  reakce na …

chosebaits> Je to klasika,ale dost rybářů na ní zapomělo.Diť je to jedno ;-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 16:31 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

mannice> ale ten knedl jsem proflákl.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 16:10 ®  reakce na …

chosebaits> copak? :-))

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 15:46 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

mannice> a sakra8-( .

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 13:43 ®  reakce na …

starka> záběry nesekat,jen si je prohlížet :-))

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 10:32 ® starka reakce na …
starka

mannice> no to je taky moznost…a mas to skoro jako boilie :-D

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 0:51 ®  reakce na …

osprey> Navážu háček,nechám na něj uschnout bramborovej knedlík a budu koukat na ty krásný záběry :-)) .To by taky šlo ne ? :-)

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 0:41 ® osprey
osprey

Hlavně si ale, lidičky, uvědomte, že až to budete na ten feeder napichovat, musíte pak být schopní to i okamžitě sekat.

To není jako udělat z rousnice bago jak vlašský ořech a dát tomu s policajtem metrový průvěs.

Jinak já třeba s rousnicí na feeder chytám rád. Ale nastražuju jí jen půlku.

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 23:36 ®  reakce na …

chosebaits> Bramborovej knedlík sem nezveřejňoval záměrně,ale když už si ho vypustil :-) .Stejně tak brambora.

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 22:59 ® PETR-rybar reakce na …

přesně, není nad třaba takovou pořádnou rousnici hezky chycenou v noci po dešti na zahradě, nebo pěkný brambor nebo kukuřice :->

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 22:05 ® starka reakce na …
starka

chosebaits> plne s tebou souhlasim…kolikrat staci obicejnej rohlik nebo neco jinyho z kuchyne a clovek si zachyta pekne…

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 21:07 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

mannice> Takovej knedlík bramborovej je taky pecka.Lidi stále hledaj na krámě spešl věc a přitom ryby žerou to co dřív.Pššššš PS-každej je línej něco dělat a tak vezme k vodě 15 druhu medovek atd. a chytá-teda nechytá.:-)

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 21:04 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

dav>Jak kdy.Neochucenou a buď měkou jako je třeba bonduel a nebo tvrdší co prodávaj v ryb.potřebách­.Třeba na amura je dobrá ta tvrdá,nebo tu měkou rozcupujou plotičky.Chce to skoušet,nebo všude funguje něco jiného.

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 21:03 ® 

Tyjo já co si pamatuju,tak kukuřici,pšeni­ci,červy,žížal­ky,pelety,roh­lík v několika podobách.To je asi všechno.Příští rok se chci vrátit k takovym opomenutějšim nástrahám,při krátkejch vycházkách.Třeba kolínka obalený ve strouhance,hrách at­d..

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 20:35 ® dav reakce na …

přesně jak píšeš, a s těma nástrahama jsme za jedno, co se týče tý kukuřice používáš nějakou ochucenou nebo klasiku (bonduele)?

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 20:15 ® chosebaits
chosebaits

Mužeš nastražit vše od červa až po rybku.Vše je jen na tobě.Nejčastěji chytám na žížalu,červa,ku­ku,rohlík.

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 20:08 ® nnnap
nnnap

úplně všechno. Fídr snese úplně všechno. Spíše jde o to, abys to trošku sladil. Velikost, citlivost a pod, ale jako nástrahu můžeš třeba i fusekle, budou li to u vás žrát.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1