Vyhledávání
Závodní směs
17.1.2012 | zrybenec | 40.848 zobrazení | 15 odpovědí
Nemíchá si někdo krmítkovou směs s rychlým nástupem účinosti doma pouze ze šrotů a mouček aj ( ne uz z kupovanych krmeni )? Jestli ano napište. Předem díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. ledna 2012 ve 23:20 ® ladamaj reakce na …
-
stump>až se vrátíš tak písni.
reagovat - Neděle 22. ledna 2012 v 15:56 ® stump reakce na …
-
ladamaj> Nejsem momentálně doma, jak se dostanu ke svým poznámkám tak ti něco pošlu. ahoj
reagovat - Pátek 20. ledna 2012 ve 20:17 ® ladamaj reakce na …
-
stump>písni mě na mejl něco prozradím dohrobu to neponesu
reagovat - Pátek 20. ledna 2012 v 19:59 ® stump reakce na …
-
ladamaj> Ale jo, ještě s tím občas laboruji. Když přidám kupovanou směs na ovocné bázi, tak do vody k ovlhčení přidám ovocný sirup (místo předražené melasy). Když je směs na masové bázi přidám do vody nějaký smrad. Nejlépe se osvědčila čínská, krevetová omáčka. Vyzkoušel jsem i jiné věci, ale to bych sepisoval do rána. Tak ahoj.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2012 ve 21:20 ® ladamaj reakce na …
-
stump>něco to do sebe trochu má ale ještě by to chtělo trošku doladit.Jinak ok.
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2012 v 18:59 ® stump
-
Míchám to o píše kolega hraji, jen přidám navíc pytlík kvalitní, komerční směsi. V konkurenci závodníků bych s tím asi moc neobstál, ale na běžný lov to bohatě stačí.
reagovat - Středa 18. ledna 2012 ve 14:52 ® 1Mara reakce na …
-
Robur> Bacha na knedlíky , ty jdou špatně přez síto
reagovat - Středa 18. ledna 2012 ve 12:21 ® reakce na …
-
Robur> Určitě,nebál bych se toho.Nemáš za co
reagovat - Středa 18. ledna 2012 ve 12:05 ® ladamaj
-
pánové touto vecí jsem se zabíval možná víc jak 5let až sem dospěl k plnohodnotnému složení čas tenraději ani nepočítám a rovněž práci.Jezdil jsem chytat na vody s velkým rybářským tlakem no oni moc nechytali ale já ze začátku také moc né ale nic sem nevzdal anakonec jsem chytal a oni ne.Toto jsme testovali i při čeřínkování oni přikrmovali strouhankou já se svím krmením a kde byla voda čistá abylo vidět na dno tak to bylo něco neskutečného oni o pár metrů dál nic a nad mím čeřenem bylo mračno nástražek.Tak jsem požádal o test kamaráda dal jsem mu krmení a jeli do Portugalska na závody po skončení závodů otestovali moje složení no a závěr byl že stím kdyby chytali tak neskutečně bodovali nevím nač chytali při samotném závodu tam dostane každej stejné krmení patentky červy a jestli si to vyhází najednou nebo po částech je jen na samotném závodníku.Takže mám supr krmení to je pravda ale chytám sním jen já a syn stím vybouchal několikatero závodů ale stejně zůstávám při zemi když ryba nežere tak tam člověk muže házet co chce a je plonkovej.
reagovat - Středa 18. ledna 2012 v 11:51 ® Robur reakce na …
-
mannice> vidím, že jsi odborník. Mohu použít i zbytky ze závodní jídelny? Děkuji za odpověď.
reagovat - Středa 18. ledna 2012 v 11:45 ® reakce na …
-
džigit> Viď
reagovat - Středa 18. ledna 2012 v 8:51 ® džigit reakce na …
-
mannice> špica recept
reagovat - Úterý 17. ledna 2012 ve 23:48 ® osprey
-
Ono by se to doma namíchat dalo. Ale potřeboval bys špičkové znalosti a spoustu složek. Nakonec bys zjistil, že by ti to zabralo hodiny práce a ani bys moc neušetřil.
Špičkové firmy tuní svá krmení už desítky let, takže to sám těžko doženeš.
Na normální chytání není problém si něco namíchat.
reagovat - Úterý 17. ledna 2012 ve 21:53 ® hraji
-
České přísloví říká: z hovna bič neupleteš. Doplněk k tomuto příspoví říká: a když upleteš, tak nezapráskáš. Namíchat doma směs ze šrotů a mouček tak ,aby měla rychlý nástup působení není problém. Pokud budeš na revíru sám a budou na něm ryby. Ale pokud s takovou směsí vyrazíš na závody, dopadne to špatně. Nejběžnější směs, která určitě funguje, je litr strouhanky, litr kukuřičného šrotu, půl litru masokostní moučky a dva litry hlíny. Zamíchat, správně navlhčit a dobře promíchat, nechat dvacet minout nasát vodu, dovlhčit na požadovanou úroveň a můžeš jít na to. Když k tomu přidáš dvě deci bílých červů, zachytáš si.
reagovat - Úterý 17. ledna 2012 ve 21:50 ®
-
Do závodní směsy potřebuješ trochu závodní řepky,k tomu závodní konopí, potom nevynechat závodní hlínu,a když chceš jo přidat,tak všechno doplnit zavodnim balením červů.
reagovat