Vyhledávání
pozdní odevzdání povolenky
13.1.2012 | kukuč | 49.687 zobrazení | 269 odpovědí | upravit
Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 27. ledna 2012 ve 23:34 ® ras2ta reakce na …
-
hraji> dekuji
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 23:15 ® hraji reakce na …
-
ras2ta> ono to dost záleží na jednotlivých MO, ale počítej s částkou 2500+ korun.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 21:52 ® havran62
-
clapi,víte proč se museli na rakouské a německé hranici sundat dráty,protože až poženeme provokatery typu nnnap aby se oně nepřerazil.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 18:26 ® ras2ta
-
chcu se zeptat.jelikoz si chci delat povolenku asi po 7 letech chcu se zeptat jak to chodi a kolik to asi bude stat…chci si ji delat v Hodonine protoze tu tud ziju,ale trvale bydliste mam v Drnholci.
reagovat - Středa 25. ledna 2012 ve 20:48 @ kukuč
-
A to pak stačí zajít do MO a říct si o razítko do Členské Legitimace?
reagovat - Úterý 17. ledna 2012 ve 20:07 ® Horalcz reakce na …
-
nnnap> my jsme se už vyjádřily ,ale ty jsi mimo mísu.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:08 ® nnnap
-
no co vám kluci taky jiného zbejvá, když kompetentně se vyjádřit neumíte, že.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 21:58 ® ladamaj reakce na …
-
kety.vydra>no už sem nadtím přemýšlel také ale když tady plácá pořád ty keci no budu to také přehlížet souhlas stebou.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:57 ® nnnap reakce na …
-
kakr> dobrá, nazvěme to výpalným ve formě členské známky.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:48 ® Alov reakce na …
-
nnnap> Tak to máme zprdeleklikusakra…
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:40 ® nnnap
-
právě sem se vrátil z hradu. Měna nebude!
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 18:36 ® Horalcz reakce na …
-
kety.vydra> jj jak říkáš,mele pátý přes devátý a vůbec neví co blábolí.Ukončíme tuto diskuzi s ním,páč to nemá cenu.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 18:24 ® Horalcz
-
regulus> zdarec ,to bylo moc pěkně napsané a do puntíku.On asi vůbec neví o čem mluví.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 16:44 ® kety.vydra reakce na …
-
chosebaits,ladamaj> To jste ještě nepochopili,že tzv. nnnap je jen provokatér,hrající si na chytrého a honící si vlastní ego na ostatních? Já jsem s ním skončil,nereaguju na něho a mám klid
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:24 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>stebou konverzovat je opravdu zatrest fakt.Víš co vůbec chceš!!!!
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 9:27 ® Piranha reakce na …
-
hraji> ok, v pohodě pokud ho znáš.Já ne tudíž jsem psal co jsem psal.Ale 100 duháků ti sežeru taky když je budu mít kde masit
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 9:21 ® chosebaits
-
nnnap> Fakt jseš případ do ustavu nebo vubec nevíš co píšeš.Furt tu něco o komouších a přitom tu máš volbu kde budeš chytat a za jakých podmínek.Nikdo tě nenutí být členem ČRS či MRS a platit(tak jak psal regulus).Pak si tady někde něco psal o socce a přitom se kroutíš jako socka
reagovatBeru tě teda jako socku a nešel si si nejlevnější revír chytej cz.Snažíš se chytat jen virtuálně z tvé nudy a asi i neschopnosti ,když ve vodách ČRS nemužeš nic chytit a utríkáš na soukromé a nejlépe ty zdarma. Snažíš se tu jen upoutat na sebe a vyvolat nějakou diskusi a z tý vylést jako hrdina a když se tě někdo zeptá či položí ti smyslplnou otázku tak jen utíkáš.Nic,měj se.
- Pondělí 16. ledna 2012 v 9:19 ® kakr reakce na …
-
nnnap> Žádný „udržovací poplatek neexistuje“. Jsi členem o.s. a platíš členský příspěvek, nejsi členem neplatíš. Je to na Tvém rozhodnutí. Poplatek v knihovně platíš i když si knihy nevypůjčuješ.......
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 9:17 ® hraji reakce na …
-
Piranha> reagoval jsem na příspěvek, který psal o poplatcích pro ID. Jestli věříš tomu, že jeden člověk dokáže sníst zarok víc než 100 pstruhů a více než 70 kilo kapra, je to tvoje věc. Já toho rybáře znám. Když ho potkáš, jak jezdí kolem vody na kole, na mopedu a nebo chodí pěšky, aniby tě nenapadlo, že to je ID. A tyryby chytá na kšeft a ani se tím netají. Jediné co jsem tím chtěl říct je to, že není ID jako ID. Někteří ID jsou zcela obyčejní vychcánci, kteří parazitují na ostatních.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 9:06 ® chosebaits reakce na …
-
noba> Buď uplně v klidu,nebo na povolence (né jen na povolence) je napsáno že máš odevzdat do 15 dnu po skončení platnosti a žádnej strejda z MO nemuže toto měnit dle vlastního uvážení!
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 8:47 ® Piranha
-
hraji> ti kapři co se do té vody nasazují jsou určeni k tomu aby se žrali.Záměr svazu není nasadit kapry aby z nich byli 18kg stroje
reagovatTakovému člověku ani závidět nechci.Co má dělat když je tělesně omezen, jde k vodě a handicap si kompenzuje jinak.Pokud ty ryby sní, tak na tom nevidím nic špatnýho.Pokud si je zapíše, voda o ty ryby nebude další rok chudší. Teď mi to přišlo od tebe malinko sobecký a vyznělo to teď trochu jako to ošklivý co se děje na dosti revírech a to že rybářská stráž tu není pro rybáře, ale proti nim.Mělo by to být opačně. U nás na Labi se pytlačí ve velkém, do krámu nám chodí cizinci všech národností nevalně oděných a nemyslím si že mají povolenky, v loděnicích jsou nakladeny pletiva na dne přes sebe a napojeny na 400V a Účka to tam masej s vietvema jako o život.A RS se tam bojí jít.Tohle by měla RS mydlit a né kosit ve vlastních řadách i když je to mnohdy nezbytné.
- Pondělí 16. ledna 2012 v 8:46 ® noba
-
tak jsem včera slavnostně odevzdal povolenku a při vhazování do schránky jsem si všimnul že je na ni razítko „odevzdat do 5.ledna“ tak teď nevím.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 5:29 ® nnnap
-
ladamaj>
reagovatto je akorát větší prázdno.
- Pondělí 16. ledna 2012 v 0:30 ® ladamaj
-
hraji>to určitě ne co se týče pstruhů neberu škodnou tam to je o něčem jiném.Jinak jak píše Cudla také je ID a ID to se přestalo rozlišovat a to je z mého hlediska moc špatné.Tolik docházek by mne zabilo to snad ani není důchodce,ikdyž dnes to má kde kdo aniž by to potřeboval otom bych mohl vés spoustu diskusí.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 23:26 ® kubas reakce na …
-
hraji> Njn, pokud je systém tak nastavenej… Takový lidi bývají u vody dost často a pokud se nějaká ryba nasadí, tak toho využijí a ždímají co se dá. Nebo to za včas vysondují
reagovat… Bych si chtěl taky někdy zachytat, ale já natrefím na nasazenýho duháka frekvencí docházek maximálně jednou za 2 roky a to je co říct
. Už to ani na net nepíšete, docela chápu i proč, ale jediný komu to uškodí bohužel nejsou ty vydry.....
- Neděle 15. ledna 2012 ve 23:05 ® Cudla reakce na …
-
hraji> Určitě zbavuje vodu nepůvodních druhů
reagovat)
- Neděle 15. ledna 2012 ve 23:01 ® hraji reakce na …
-
ladamaj> ber to tak, že například u nás máme ID a ten má v povolence 106 pstruhů duhových a 36 kaprů. A má hodně přes stošedesát docházek k vodě. Myslíš si, že si zaslouží slevu?
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 22:31 ® ladamaj
-
Jo pánové takto jsou nastaveny poplatky i když se nám to nelíbí platíme.Já osobně nechápu jako ID platím povolenku jako mládež ale známku už jako dospělí no a ani se tím nezabívám nemá to smysl.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 22:11 ® pepanek
-
Na jedné straně je fakt,že komu se nelíbí,má táhnout,aspoň ubude kritiků,na druhou stranu by ale změny měly projít členskými schůzemi,ne to nahoře upéct a nám dole to dát hotové vyžrat.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 21:53 ® nnnap
-
kakr> to je jasné, že se platí. Zítra fičím na služebku obšťastnit bratry slováky, tak asi půjdu chrnět. Ale stejnak- proč se tedy platí udržovací poplatek?
reagovat