Chytej.cz

pozdní odevzdání povolenky necteno

13.1.2012 | kukuč | 49.679 zobrazení | 269 odpovědí | upravit

Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 15. ledna 2012 ve 14:46 ® osprey
osprey

Pánové, nepřidělávejte mi dilema, zda se mám do vaší výměny názorů jako admin montovat a zkuste si své vzájemné sympatie vyjevovat například pomocí soukromých zpráv.

kubiczez> Já ti, člověče, mezi loserama potkal spoustu fajn lidí.:-))

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 14:29 ® 1Mara
1Mara

Alov> :-D šmudlíku já se poseru :-D :-D pivo

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 14:28 ® Alov reakce na …
Alov

kubiczez> Hele kloučku, uklidni se. Už to zde s tebou nebudu probírat. Ztroskotanec (volný překlad slova Loser je také volný atd.) rozhodně nejsem. Debilem se rovněž necítím, inteligenční kvocient mám rovněž slušný.
Už jen to, že tě zde nebudu nazývat tím, čím si mě nazval ty dokazuje, že si značně nevyzrálý a špatně zvládáš sve emoce. Snaž se na ně povznést a uvidíš, že bude líp. Ještě možná se z nás i kamarádi stanou šmudlíku 9-)

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 14:20 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

Alov> Dnes ti dám opět pro tvé potěšení důvod na mě reagovat.Se pěkně pleteš!!!Ja jsem na tebe jako první nereagoval, to ty si na mě reagoval jako první s těmy svými antikaprařskými výlevy, a začal si odstřelovat všechny moje reakce svými debilitamy.Hele, a přestaň si brát do huby můj věk a přirovnávat k němu trapná slova jako je klouček,šmudla,at­d., ja o tobě taky nepíšu že si debil, a přitom asi jseš(a to pěkně velkej).Vůbec mě neznáš a chceš mě tu pořád shazovat, pro takové lidi jako jseš ty vznikl pojem „LOSER“(kdybys nevěděl, tak loser je nula, nebo tak něco). Hmmmm, tak a teď mě můžeš veřejně smáznout ty chudáku!!!

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 0:50 ® hering
hering

kubiczez> A to je to české lemplovství.Místo toho abych si splnil svoje členské povinnosti,hledám pak jak s tím och**t.Že?

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 v 0:28 ® džigit reakce na …

nnnap> tohle bylo přesně na hlavičku.Já bych byl někdy mnohem stručnější,ale pak bych musel měnit R za J :-))

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 22:07 ® honzas1028

Pokud jsi zatím neodevzdal, dojdi na poštu pošli ji poštou. Pokud potřebuješ potvrzení o odevzdání, přidej k povolence odpovědní korespondenční lístek. Na ten ti to hospodář potvrdí a pošle zpět. Pokud bude povolenka pořádně vyplněná „SUMÁŘ“ tak by neměl být problém i datum 16.1 odeslání. Je k nasr..í když se zabýváte spoustou zbytečné práce za někoho kdo nepochopil jak vyplnit sumář. A pokud jsou tak jen čísla revírů tak je to minimálně 1/2 hodina času. Když se jich sejde 10 až 20 kousků stojí to zato. Vím z vlastní zkušenosti.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 21:04 ® FInnnp

Už se těším na konec ČRS.Jinak když jsi neodevzdal povolenku včas tak do jiné MO jako nový člen a nebo nějakého známeho který ti to zařídí.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 20:49 ® Alov reakce na …
Alov

Horalcz> Jakožto správce a admninistrátor stránek naši MO se na tohle neskutečně těším. Zas bude o pár obchcávačů míň :-)

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 ve 20:48 ® Alov reakce na …
Alov

kubiczez> Hele kloučku. A ted vážně. Prvně sis mě vzal do držky ty, protože si nebyl schopen v jiné diskusi argumentovat (ono ani na ty Tvé výstřiky argument najít nejde). To, že tě budu napravovat je samozřejmě nesmysl, protože takové, jako si ty napraví až život a reálná srážka s argumentem srolované dlaně.
Čas s tebou ztrácet nebudu. To nemusíš mít strach. Ale nenechám si ujít byť jedinou příležitost tě tu smáznout veřejně. A věř tomu, že každý Tvůj mozkový výstřik je doslova nahrávkou na smeč.
Tak bud pober zbytek rozumu co máš a začni se chovat jako rozumný, téměř dospělý člověk, nebo stříkej dál. Ale pak neplač a nestěžuj si…

Regulus>> O můj klid nemusíš mít obavy. O ten se postarám sám a věř mi, že nepotřebuju nějaké popostrkování…

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 19:37 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Horalcz> snad jo

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 19:29 ® Horalcz reakce na …
Horalcz

chosebaits> jj jsou Krušné,ale teď už je tu klid.Necháme si to na jinej datum ne. :-)

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 19:15 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Horalcz> no co?? Vánice jako bejk a tak jste se trochu zdržely-teda vo… Hory jsou hold kruté-teda krušné.:-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 19:09 ® Horalcz reakce na …
Horalcz

chose neboj,v neděli před obědem,to by nám drahé polovičky pěkně vycinkali.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 19:04 ® nnnap reakce na …
nnnap

kubiczez> hoši, spravňaci, dejte si pozor na Mozkomor kaprový! ( cerebrum free var. kubičez) Přenáší se sliznicemi! Ranná stádia probíhají v trávicím traktu kapra! Přenos je možný ve vyjímečných případech poškozeným nehtovým lůžkem! Nedá se léčit. Pokročilá stádia se projevují potřebou kontaktu s kaprem, kdy jedinec, neschopný ulovit kapra povoleným způsobem v povolených hodinách místo doma nocuje v chatrných plátěných přístřešcích, sere do křoví, sebevědomí si dodává rumem a gambáčem. Bezohledně pálí večer bleskem do kaprů aniž by zapnul režim redukce červených očí. Po důkladném odslizení kapra a tedy dokonalém přenosu Mozkomorky kaprové do trička, rukou, pusinky nosiče, se tato zapouzdřuje a jako malé zavážecí lodičky stoupají oběhem tělním do dutiny lebeční. U noviců proběhne onen devastující proces, i když devastující, a jde li o opakovaně navštíveného hostile, mozkomorka kaprová umírá, protože kde nic není, ani smrt nebere.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:58 ® Horalcz
Horalcz

Alov> dlouho nebude,až se najede na uplnou elektonickou evidenci,jako máme my i zapadní čechy,kde vše už zavádíš.Tak si to ta dotyčná MO může krásně zjistit,jestli odevzdal,popř­.jestli nemá jinej škraloup.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:58 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Horalcz> :-) A věř že budou remcat . Né že si tam vezmete sebou nějakou kořalupivo Abych vám nepřijel udělat dechovou skoušku:-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:44 ® Horalcz
Horalcz

chosebaits> ahoj chose,máš pravdu ,že i my budem něco málo tolerovat.Ale možná jako jediný jdem zítra od 9 do 11 vyzvedávat povolenky.Aby se nenašli někteří rybáři,který pak remcaj,že maj čas do 15.1 a my jsme tam nebyli.Ale hlavně,že dotyční byli naposled na rybách někdy v listopadu a stahování povolenek probíhá už od 16.12.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:42 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Cudla> přesně!!! Pak není místo pro keci já vám jí dával a není potřeba někde něco zdlouhavě hledat.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:27 ® Cudla
Cudla

U nás je to značeno v členské legitimaci ČRS vydáno vráceno

reagovat
foto/forum/2012/th-img19427.jpgfoto/forum/2012/th-img19428.jpg
Sobota 14. ledna 2012 v 18:20 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus>Ale ju.Do PC se naše odevzdané povolenky také zapisují,ale právě až později kdy je trochu klidu.Kdyby tam naťukaly povolenky hned tak nic nemění to že musíš každého člena prověřovat a to je kousek času a tak když přijdeš k okénku a ukážeš potvrzené brigády a odevzdanej ulovkáč tak hned ten dotyčný muže vydávat a né neustále něco hledat. K odměnám jsem napsal své a také je nezatracuji a jsem pro ně,ale aby to byly ODMĚNY pro lidi co skutečně něco v MO dělají a né se jen vezou a také aby ty odměny nebyly tak velké že pak nejsou peníze na jiné duležité věci k správnému hospodaření.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:08 ® regulus
regulus

kubiczez> Alov> hoďte se do klidu …

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 18:06 ® regulus
regulus

chosebaits> ty jsi to nepochopil, MRS má papíry (myšleno formuláře) trochu jinak než ČRS. Např. sumář je extra papír není součástí povolenky, razítka žes odevzdal povolenku se nedávají ne proto, že by na to má MO kašlala, ale prostě se nedávají v celým MRS, není na to nikde kolonka a myslím si, že to vaše berany berany duc (razítko) je trochu zbytečný, ale ČRS to má takhle nastavený a mě nepřísluší se k tomu vyjadřovat.
Pokud se týká toho co jsem nechtěl komentovat, tak je to jednoduchý, naše MO má 2000 členů, aby byl přehled tak to musí někdo nadatlovat do počítače, že dotyčnej sumář a starou povolenku odevzdal, no a to si myslím, že ti naši důchodci (kdo jinej by to taky dělal) asi nestihnou za 14 dní, takže dost pochybuju, že to aspoň do 15.1. vůbec kontrolujou (možná se mýlím), prostě předpokládají, že kdo si do té doby přijde pro papíry ten starou povolenku odevzal (na starý povolenky tam mají takovou schránku nejspíš aby jejich vybírání při vydávání novejch nezdržovalo).

Mimochodem k těm odměnám, je to pár šupů, alespoň u nás, na žití to není a normální pracující by vydávání povolenek nemohl dělat, protože by si na to musel vybrat celou dovolenou, takže je to práce pro důchodce a nevidím důvod proč by to měli dělat zadarmo, ona je to alespoň ze začátku dost pakárna. Navíc to není jenom vydávání povolenek, ona ta agenda MO je trochu víc, namátkou musí se zpracovat sumáře atd.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:56 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

Alov> Hmmmmm, tak ty si myslíš že jseš nějakej internetovej Guru co ma za úkol brouzdat po rybářských webech a napravovat rybáře???Víš co, jdi radší někdy do terénu a najdi si u vody nějakou partu takovejch jako jsem ja a začni je přívádět k poznání, uvidíš jak tě rychle poženou a ty budeš rád když jim utečeš.Fakt bys to měl ale zkusit, třeba by tě přešla chůť buzerovat tady na webu, jako jeden z mnoha internetových siláků.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:55 ® chosebaits
chosebaits

No tak nějak to sklouzlo někam jinam a trochu i sklouzne.Ono neodevzdat povolenku a jít někam jinam -teda pokud to jde je jisté řešení.Tím že se neodevzdá povolenka(kus papíru) se defakto nic neděje,ale tím že se nespracují ony ulovky už se něco děje. Když to udělá jeden tak to asi nějakej dopad nemá,ale když se takto chová vícero lidí tak … … . Pak se dojde k sumarizaci ulovku z ruzných revíru a číslo je nějaké.Nasadí se do rybníka 10000 kapru a uloveno rybáři dle ulovkáču je jen třeba 6000 ks.Vše se určitě nevychytalo cca 2000,něco přirozeně chcíplo cca 100 ks a kde je zbytek??? HA,hodíme to na kormorána a nebo ještě na sumce tak jak to normálně bejvá.To že mělo několik kormoránu či sumcu ofiko povolení a měli barvu většinou maskáčovou či takovou montérkovou už moc lidí nenapadá.PS-Tady jsme také u toho jak bylo v reportáži na Nově s kormoránem! Kolik zaplatit svazu za škody spusobené kormoránem?? To PS berte trochu s nadhledem!

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:36 ® timbab reakce na …
timbab

chosebaits> Nějaký ty statisíce :-)) Ne nesype ale na MO to někdy asi sype dost.Nějaký ty čachry s rybama,pozemkama atd se vždy najdou.My jsme jen MS tak jsme bokem :-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:33 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

timbab>tak to je jiná.Kolik to sype tobě????:-) 8-( :-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:31 ® timbab reakce na …
timbab

chosebaits> Já neříkám že nejsou,jen že to nebude tak horké.A ani se neboj že jsem s těmi lidmi v kontaktu jen když si jdu pro „papíry“.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:28 ® chosebaits
chosebaits

timbab> Je dobře že stále žiješ v tom že to dělaj zdarma či jen za povolenku.Já-NÉ jen já jsem také tak žil.Až budeš na schuzy a budou říkat rozpočet tak dobře poslouchej položku odměny! Neříkám že nějaké odměny nee,ale furt to musej bejt jen odměny za práci a né krásné ryto.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:25 ® Alov
Alov

kubiczez> Ale šmudlooo… Nerozčiluj se Kubíčku. Ja Ti psal taky v jiné diskusi, že na Tebe reagovat budu a že se budu snažit tě přivést na cestu poznání.
Tak už tu nekydej howénka a věnuj se tématu :-)

reagovat