Vyhledávání
pozdní odevzdání povolenky
13.1.2012 | kukuč | 49.678 zobrazení | 269 odpovědí | upravit
Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. ledna 2012 v 17:17 ® kubiczez reakce na …
-
chosebaits> To vim, ale ja mu psal v jine diskuzi aby na me už nikdy nereagoval.!!!NIKDY!!!
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 17:17 ® timbab reakce na …
-
chosebaits> S odměnou to nebude tak horké jako asi u vás.Navíc to jsou lidé z výboru MO respektive MS a vůbec se nebojím že by si to vedení MO nepohlídalo.Neříkám že je naše MO jak lilie ale co kolikrát čtu tak je to děs.Občas se mi zdá že si lidé vymýšlí alias internet to sežere.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 17:14 ® chosebaits
-
kubiczez> Nezlob se na mě,ale ty ses ptal veřejně všech a Alov ti slušně odpověděl.Na stránkách ČRS to najdeš.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 17:12 ® chosebaits reakce na …
-
timbab> Dost lidí tam sedí a teda i dost odměn finačních z vašeho rozpočtu jde ven a přitom se ty peníze dají použít trochu lépe.No co,každá MO to má trochu jinak.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 17:10 ® kubiczez reakce na …
-
Alov> Co na mě reaguješ!!!Jsem ti už několikrat psal abys to nedělal, nebo jseš takovej natvrdlej opičak a nechapeš to???
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 17:09 ® timbab reakce na …
-
chosebaits> Hele ani ne,sedí tam dost lidí a jde to celkem rychle.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 17:00 ® chosebaits reakce na …
-
timbab>a zbytečná stráta času hledáním a fronta až ..............
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:59 ® chosebaits reakce na …
-
regulus> no ale to potom mužem chtít změny jaký chcem když už se na vše kašle uplně odpočátku.No,…
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:58 ® timbab reakce na …
-
regulus> U nás dostanu razítko až když si kupuju novou.Ale je fakt že mě musí dohledat v seznamu jestli jsem včas vrátil loňskou a jestli mám splněné brigády.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:54 ® Alov reakce na …
-
kubiczez> Hledej šmudlo. Ale neboj, je jich dost na několik životů neschopných vychcánků, takže můžeš být v klidu
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:53 ® regulus reakce na …
-
chosebaits> u nás (MRS) se žádný razítka nedávají, takže mě tento problém nenapadl, popravdě nejsem si úplně jistej jestli v naší MO mají při vydávání povolenky vůbec přehled kdo loňskou vrátil, alespoň těch prvních 14 dní, ale rozvádět to nebudu.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:53 ® chosebaits reakce na …
-
kubiczez> Tady nejde jen o ten kus papíru!!! Tam jsou napsané ryby a ty se tam nepíšou jen pro srandu králíku!!! Pak se nedív že se zdražuje či že někde nejsou ryby.Ach jo.Pak nezapomeňte nadávat jak je vše špatně,jak nikdo nic nedělá atd. když nejste schopni udělat takovou maličkost!
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:46 ® kubiczez
-
Neví někdo kolik ma ČR Místních Organizací???
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:44 ® kubiczez
-
chosebaits> To je pravda, ale na druhou stranu je to zase dobře, jen už z teho důvodu, kdybych někdy zapoměl odevzdat povolenku.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:41 ® chosebaits reakce na …
-
kubiczez>a pak tady nemá bejt bordej
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:40 ® kubiczez reakce na …
-
chosebaits> Da se to, ale zaleži asi jak kde.Ja jsem přechazel z jedne MO do druhe a tam po me žádnou prevodku nebo neco takovyho nechtěli.Ja jsem jim řekl že jsem jim povolenku hodil do schranky a oni mi na nové Místní Organizaci dali povolenku bez problemu.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:33 ® chosebaits reakce na …
-
regulus> Stou poštou máš sice pravdu,ale nej. je osobní odevzdání nebo dostaneš razítko o odevzdání do členské prukazky.Pak jdeš pro povolenku a ten pán v okýnku nemusí nikde dohledávat jestli si odevzdal či ne ,nebo se podívá jen do členské a je hotovo.Díky lidem kteří na to kašlou se přidělává práce jiným a tím pak všichni kupujcí stojící za tímto neschopným člověkem zbytečné stojí fronty.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 16:17 ® regulus
-
Kdybys povolenku včera strčil do obálky a poslal poštou, tak ti nemůže nikdo nic říct, nebo pokud u vás pošta funguje i v sobotu, tak to zanést na poštu dnes, řekl bych, že je směrodatný datum na razítku, ikdyž jim to přijde v pondělí nebo v úterý, mělo by to být bráno tak, že povolenka byla odeslaná před 15.1.
reagovat
Jinak vcelku nechápu, jak můžeš zapomenout. Pokud už když je zima nechytáš, tak to vypíšu a odevzdám třeba už v prosinci abych na to nezapomněl, pokud jako třeba já jdeš na ryby ještě na Silvestra, tak na Novej rok což je vždy den volna třeba v klidu po obědě to vypíšu, zase jen proto abych na to nezapomněl, no a pak už záleží kdy si hodláš jít pro povolenku, jestli hned první tejden nebo později. V druhým případě je ta pošta furt nejjednošejší způsob, pokud nemáš MO vedle v baráku. - Sobota 14. ledna 2012 v 16:10 ® 1Mara reakce na …
-
chosebaits> jj
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 15:56 ® chosebaits
-
kubiczez> Když ti na staré MO nedají převodku nebo si nesplnil povinosti (Např.odevzdání povolenky)tak mužeš jít tak do …!Snaha něco ochcat je v ČR normální,ale také je už snaha tomu přibrzdit!
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 15:17 ® kubiczez
-
Trestu se vyhneš tím, že změníš MO, a tam si vyřídíš povolenku na letošní rok uplně v pohodě.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 0:24 ® nnnap reakce na …
-
LuboO> prázdniny nechytám, to chytám lelky, takže se začnu chystat v květnu, to by tak odpovídalo. Získám rezervu na případný defekt, při jízdě s povolenkou.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 0:14 ® LuboO reakce na …
-
nnnap> buduci rok sa zacni chystat v srpnu a ziskas polhodinu k dobru:DD
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 0:09 ® nnnap
-
od října se tam chystám, že jako budu za správňáka, když sem na tom soukromým, a stihnul jsem to za 6 minut fajront.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 0:05 ® osprey
-
Totéž, co už psali chlapi – hejbni kostrou a ještě ji tam dones. Některé MO na to mají i schránku, takže dokonce můžeš stihnou termín, i kdyby tam nikdo nebyl.
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 v 0:00 ® KOLIBŘÍK
-
Zdravím.Podle rybářského řádu by jsi správně neměl dostat povolenku na letošní rok,pokud to nestihneš do patnáctého ledna…Já jsem členem organizace kde ti vyjímku neudělají a vážně si ten rok nezachytáš…Ale četl jsem a slýšel i různé jiné způsoby jak se tohle dá obejít.Ale to už je na jiné téma…
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 v 16:56 ® noba
-
snad nikdy jsem neodevzdal povolenku včas. Přiznávám se. Vždy jsem si vyslechl cosi o lajdácích a jinak nic. Letos to ale zvládnu
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 ve 12:45 ® chosebaits
-
Buď hodit do schránky příslušné MO a nebo hned při prvním otevření ryb.domu tam dojít a nasypat si popel na hlavu.Neděle je 15.1 a tak tolerujem 16–17.1.
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 v 7:36 ® Alov
-
Jeste mas 2 dny. Pondelek se jeste taky myslim bude tolerovat vzhledem k tomu, ža 15.1. vycházi na neděli
reagovat