Chytej.cz

pozdní odevzdání povolenky necteno

13.1.2012 | kukuč | 49.678 zobrazení | 269 odpovědí | upravit

Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 14. ledna 2012 v 17:17 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

chosebaits> To vim, ale ja mu psal v jine diskuzi aby na me už nikdy nereagoval.!!!NIK­DY!!!

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:17 ® timbab reakce na …
timbab

chosebaits> S odměnou to nebude tak horké jako asi u vás.Navíc to jsou lidé z výboru MO respektive MS a vůbec se nebojím že by si to vedení MO nepohlídalo.Neříkám že je naše MO jak lilie ale co kolikrát čtu tak je to děs.Občas se mi zdá že si lidé vymýšlí alias internet to sežere.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:14 ® chosebaits
chosebaits

kubiczez> Nezlob se na mě,ale ty ses ptal veřejně všech a Alov ti slušně odpověděl.Na stránkách ČRS to najdeš.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:12 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

timbab> Dost lidí tam sedí a teda i dost odměn finačních z vašeho rozpočtu jde ven a přitom se ty peníze dají použít trochu lépe.No co,každá MO to má trochu jinak.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:10 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

Alov> Co na mě reaguješ!!!Jsem ti už několikrat psal abys to nedělal, nebo jseš takovej natvrdlej opičak a nechapeš to???

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:09 ® timbab reakce na …
timbab

chosebaits> Hele ani ne,sedí tam dost lidí a jde to celkem rychle.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 17:00 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

timbab>a zbytečná stráta času hledáním a fronta až ..............

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:59 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus> no ale to potom mužem chtít změny jaký chcem když už se na vše kašle uplně odpočátku.No,…

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:58 ® timbab reakce na …
timbab

regulus> U nás dostanu razítko až když si kupuju novou.Ale je fakt že mě musí dohledat v seznamu jestli jsem včas vrátil loňskou a jestli mám splněné brigády.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:54 ® Alov reakce na …
Alov

kubiczez> Hledej šmudlo. Ale neboj, je jich dost na několik životů neschopných vychcánků, takže můžeš být v klidu 9-)

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:53 ® regulus reakce na …
regulus

chosebaits> u nás (MRS) se žádný razítka nedávají, takže mě tento problém nenapadl, popravdě nejsem si úplně jistej jestli v naší MO mají při vydávání povolenky vůbec přehled kdo loňskou vrátil, alespoň těch prvních 14 dní, ale rozvádět to nebudu.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:53 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kubiczez> Tady nejde jen o ten kus papíru!!! Tam jsou napsané ryby a ty se tam nepíšou jen pro srandu králíku!!! Pak se nedív že se zdražuje či že někde nejsou ryby.Ach jo.Pak nezapomeňte nadávat jak je vše špatně,jak nikdo nic nedělá atd. když nejste schopni udělat takovou maličkost!

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:46 ® kubiczez
kubiczez

Neví někdo kolik ma ČR Místních Organizací???

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:44 ® kubiczez
kubiczez

chosebaits> To je pravda, ale na druhou stranu je to zase dobře, jen už z teho důvodu, kdybych někdy zapoměl odevzdat povolenku.:-) :-) :-)

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:41 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kubiczez>a pak tady nemá bejt bordej :-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:40 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

chosebaits> Da se to, ale zaleži asi jak kde.Ja jsem přechazel z jedne MO do druhe a tam po me žádnou prevodku nebo neco takovyho nechtěli.Ja jsem jim řekl že jsem jim povolenku hodil do schranky a oni mi na nové Místní Organizaci dali povolenku bez problemu.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:33 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus> Stou poštou máš sice pravdu,ale nej. je osobní odevzdání nebo dostaneš razítko o odevzdání do členské prukazky.Pak jdeš pro povolenku a ten pán v okýnku nemusí nikde dohledávat jestli si odevzdal či ne ,nebo se podívá jen do členské a je hotovo.Díky lidem kteří na to kašlou se přidělává práce jiným a tím pak všichni kupujcí stojící za tímto neschopným člověkem zbytečné stojí fronty.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:17 ® regulus
regulus

Kdybys povolenku včera strčil do obálky a poslal poštou, tak ti nemůže nikdo nic říct, nebo pokud u vás pošta funguje i v sobotu, tak to zanést na poštu dnes, řekl bych, že je směrodatný datum na razítku, ikdyž jim to přijde v pondělí nebo v úterý, mělo by to být bráno tak, že povolenka byla odeslaná před 15.1.
Jinak vcelku nechápu, jak můžeš zapomenout. Pokud už když je zima nechytáš, tak to vypíšu a odevzdám třeba už v prosinci abych na to nezapomněl, pokud jako třeba já jdeš na ryby ještě na Silvestra, tak na Novej rok což je vždy den volna třeba v klidu po obědě to vypíšu, zase jen proto abych na to nezapomněl, no a pak už záleží kdy si hodláš jít pro povolenku, jestli hned první tejden nebo později. V druhým případě je ta pošta furt nejjednošejší způsob, pokud nemáš MO vedle v baráku.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 16:10 ® 1Mara reakce na …
1Mara

chosebaits> jj :-)

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 15:56 ® chosebaits
chosebaits

kubiczez> Když ti na staré MO nedají převodku nebo si nesplnil povinosti (Např.odevzdání povolenky)tak mužeš jít tak do …!Snaha něco ochcat je v ČR normální,ale také je už snaha tomu přibrzdit!

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 15:17 ® kubiczez
kubiczez

Trestu se vyhneš tím, že změníš MO, a tam si vyřídíš povolenku na letošní rok uplně v pohodě.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 0:24 ® nnnap reakce na …
nnnap

LuboO> prázdniny nechytám, to chytám lelky, takže se začnu chystat v květnu, to by tak odpovídalo. Získám rezervu na případný defekt, při jízdě s povolenkou.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 0:14 ® LuboO reakce na …
LuboO

nnnap> buduci rok sa zacni chystat v srpnu a ziskas polhodinu k dobru:DD

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 0:09 ® nnnap
nnnap

od října se tam chystám, že jako budu za správňáka, když sem na tom soukromým, a stihnul jsem to za 6 minut fajront.:-D

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 0:05 ® osprey
osprey

Totéž, co už psali chlapi – hejbni kostrou a ještě ji tam dones. Některé MO na to mají i schránku, takže dokonce můžeš stihnou termín, i kdyby tam nikdo nebyl.

reagovat
Sobota 14. ledna 2012 v 0:00 ® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

Zdravím.Podle rybářského řádu by jsi správně neměl dostat povolenku na letošní rok,pokud to nestihneš do patnáctého ledna…Já jsem členem organizace kde ti vyjímku neudělají a vážně si ten rok nezachytáš…Ale četl jsem a slýšel i různé jiné způsoby jak se tohle dá obejít.Ale to už je na jiné téma…

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 16:56 ® noba
noba

snad nikdy jsem neodevzdal povolenku včas. Přiznávám se. Vždy jsem si vyslechl cosi o lajdácích a jinak nic. Letos to ale zvládnu:-)

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 ve 12:45 ® chosebaits
chosebaits

Buď hodit do schránky příslušné MO a nebo hned při prvním otevření ryb.domu tam dojít a nasypat si popel na hlavu.Neděle je 15.1 a tak tolerujem 16–17.1.

reagovat
Pátek 13. ledna 2012 v 7:36 ® Alov
Alov

Jeste mas 2 dny. Pondelek se jeste taky myslim bude tolerovat vzhledem k tomu, ža 15.1. vycházi na neděli :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1