Vyhledávání
Vedoucí rybářské mládeže
10.1.2012 | Dawee | 52.837 zobrazení | 337 odpovědí
Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. března 2012 v 10:00 ® Cudla reakce na …
-
nnnap> Dam ti taky jednu takovou.Proč si si nevyplnil alespoň zálad v kartě?Maminka mi vždy říkala abych se nebavil s tím koho neznám.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 20:36 ® nnnap reakce na …
-
Cudla> můžeš nám dát přiklady?
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 20:27 ® dandydm reakce na …
-
majkllllllll> Kup si základní směs bud na bázi masové nebo sladké a dej si do toho příchutě podle vlastního uvážení. Navíc u toho máš návod. Vařit boilí ze základních surovin Ti nedoporučuji, možná až později.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 12:59 ® osprey reakce na …
-
majkllllllll> Že ty jsi optimista?
Většina lidí komunikuje tady, takže nevím, jestli ti někdo bude odpovídat mailem.
Vzhledem k tomu, že krupice je taky mouka, tak tam máš zatím tři mouky a nic do toho. Ty vejce to bude potřebovat a pak taky něco, aby to chytlo nějakej šmak a vůni.
Na to už jsou receptů milióny. Asi bych k tomu hodil ještě rybí moučku a nějakou kupovanou esenci.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 12:47 @ majkllllllll
-
ahoj mam dotaz tak treba vyroba boilies:krupice, sojova mouka a kukuricna mouka. s cim to mam smichat, asi s vejcem co?prosim vas kdo bude vedet odepiste mi na email: michal.tison@seznam.cz .PETRŮV ZDAR!!!
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 22:12 ® Cudla reakce na …
-
dandydm>Otázky dětí to je kapitola sama pro sebe.Když nevíš jak dál tak je nejlepší říct NEVÍM ,ALE DO PŘÍŠTÍHO KROUŽKU SE TI TO POKUSÍM ZJISTIT.Pak to ale musíš vyhledat kde se dá.Děti nezapomínaj.Jsou to kolikrát jobovky na co se ptaj.
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 14:49 ® dandydm reakce na …
-
1Mara> Šikana by to byla, kdyby to dělali jen pro mě, ale to je přesně podle tradic našeho učitele národů, rozvíjení vlastností formou sebevzdělávání.
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 12:52 ® 1Mara reakce na …
-
dandydm> To je šikana
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 11:46 ® dandydm reakce na …
-
Zby…> Jo, plně s tebou souhlasím, kolikrát se ošívám, protože děcka mají dost zvýdavý otázky a když něco nevím, tak je z toho nechám vypracovat referát, samozřejmě za plusové body, a máte vidět jak se skoro přetrhnou.
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 9:48 ® Zby... reakce na …
-
Dawee> Kupodivu moje někdy děckám pasujou do ruky líp,než origo.
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 9:45 ® Zby...
-
A ještě jeden vzkaz pro nějakého ALDEKOKOTA,nebo jak se jmenuje ten ubohý anonym.Kupodivu některé děcka i zajímá,jak se určuje stáří ryby.Nebo co je to otolit,Halerův(nejsem si jist správným názvem)zvonek,hypofýza,jak dlouho se kulí plůdek z jikry a pod.A tyhle děcka se určitě nebudou stydět podepsat se pod svůj názor,nebo dotaz
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 9:45 ® Zby...
-
A ještě jeden vzkaz pro nějakého ALDEKOKOTA,nebo jak se jmenuje ten ubohý anonym.Kupodivu některé děcka i zajímá,jak se určuje stáří ryby.Nebo co je to otolit,Halerův(nejsem si jist správným názvem)zvonek,hypofýza,jak dlouho se kulí plůdek z jikry a pod.A tyhle děcka se určitě nebudou stydět podepsat se pod svůj názor,nebo dotaz
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 7:35 ® Dawee
-
Zby…> To mi máme pruty origo určené na RT od nějakého výrobce při ÚS Plzeň, měli jsme jich pět ale jeden bohužel nepřezil transport a následné silnější zacházení při dálce na okresu
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 23:10 ® Zby... reakce na …
-
Dawee> Když se mi podaří sehnat starý vláčák,tak jej většinou rozeberu,použiji šroubení a různým zkrácením a převázáním oček(pokud to jde)jej upravím k obrazu svému a RT.
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 23:02 ® Zby... reakce na …
-
aldebaran> ATy sje CYP !!!!!!!!!!!
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 21:50 ® Cudla reakce na …
-
Dawee>
reagovatMy to máme i pro 20 dětí musíme si to splašit sami,prý je to až dost
- Sobota 10. března 2012 ve 21:20 ® Zby... reakce na …
-
Dawee> Tak to vidíš co je ze mě za kreténa.Dobře ,že jsi nakopl problematiku levorukých.Ono-není to tak jednoduché,jak se zdá.Ti leváci totiž pracují úplně odlišně než praváci.Chodil mi klučina levák.Taky jsem si myslil že bude stačit přehodit kličku.VELKÝ OMYL.Už ani nevím jakým způsobem a kde se mi podařilo sehnat levoruký-resp.naviják pro leváka.Byl na něm i opačný překlápěč.Pokud jej dostal do ruky pravák,tak byl lehcce v PR… .Okamžitě byla jeho RT o něčem jiném.Nakonec jsem mu jej dal.A dnes by se mi opět hodil.Nevadí zase budu shánět.
reagovat - Sobota 10. března 2012 v 19:27 ® hraji reakce na …
-
Dawee> nikdy jsem si u žádného navijáku kličku nepřehazoval, ono to bude asi tím, že Stabil IV tuto možnost prostě neměl.
reagovat - Sobota 10. března 2012 v 11:09 ® Dawee reakce na …
-
Cudla> vono čtyri pruty na cca. 12 dětí je docela málo, asi budu muset vyrazit na výbor a podat žádost o dovybavení
reagovat - Sobota 10. března 2012 v 10:31 ® Cudla reakce na …
-
Dawee> Mam tam 3 stejný ta je používáme i na soutěže aby byly stejný podmínky.
reagovat - Sobota 10. března 2012 v 9:54 @ aldebaran
-
osprey> To jsi je zkoušel z těch pičovin, kolik mán kapr jiker?
reagovat - Sobota 10. března 2012 v 7:47 ® Dawee reakce na …
-
Cudla> mi máme jenom čtyři pruty, takže to vždycky rozdělím na dvě skupiny a půlka háže a druhá se zabývá teorií a po hodince se to střídá.
reagovat - Pátek 9. března 2012 ve 23:23 ® Cudla reakce na …
-
Dawee>pro levaky mam stabilne Predelanej proutek,omluv pisu z mobilu
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 19:26 ® Dawee
-
dandydm> jo jo každej je dobrej v něčem jiným a v tom se ho snažím vypiplat k nejlepšímu
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 17:55 ® dandydm reakce na …
-
Dawee> hlavně se je nesnaž předělávat. Já tam mám dvojčata, kdyby byli jeden tak je to perfektní klučina. Jeden je dobrej na teorii a druhýmu jde perfektně praxe. Podle nákýho klíče je dali do specialní třídy a myslím, že jim to uškodilo
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 16:23 ® Dawee reakce na …
-
hraji> tak to jo akorát musím eště přehodit kličku
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 16:21 ® hraji reakce na …
-
Dawee> takový průměrný levák je o hodně šikovnější a inteligentnější než průměrný pravák. Jen je potřeba mu dát dostatek času, aby se jeho nadprůměrné schopnosti projevily.
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 15:58 ® Dawee
-
Tak dnes jdu s dětmi prvně ven, sice jen trénovat RT ale mám tam několik leváků, mám docela strach jak jim to pude, má někdo zkušenosti s levákama?
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 0:00 ® dandydm
-
Tak jsem dnes navštívil výstavu rybaření a kupodivu jsem dostal příslib sponzorských darů na tu dětskou dvanáctihodinovku. Již je jisté, že děti mimo pizzy a pití, ještě obdrží náký chytací boilí a PVA punčochu. Uvidím dál, protože mám rozjednanou zajímavou věc pro vítězný tým.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:26 ® nnnap
-
regulus> kdo nehoní s námi, honí proti nám! Původně sem tam měl napsáno rovného, ale to jsem raději, z důvodu předpokládaného nepochopení, změnil na jednoduchysmus.
reagovat