Vyhledávání
Vedoucí rybářské mládeže
10.1.2012 | Dawee | 52.838 zobrazení | 337 odpovědí
Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. března 2012 ve 23:21 ® regulus
-
nnnap> „… abych …, našel sobě podobného …“, kurnik, tak to máš teda honičku …
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:15 ® nnnap reakce na …
-
osprey> za to se omlouvám, ale nemohu vyhovět všem.
reagovat
Ostatně, obohacují mne reakce těch, co to daj. Proto s lidmi hovořím, abych se obohatil, našel sobě podobného. To smetí kolem beru za daň rovnosti přístupu a i když to tak nevypadá, jsem nesmírně tolerantní. - Pondělí 5. března 2012 ve 23:07 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Zato ty ho máš a občas si říkám, kolik útlocitnějších návštěvníků nemusí tvůj přístup skousnout.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 22:58 ® nnnap reakce na …
-
dandydm> nemáš patřičnej trénik z mrku
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:32 ® dandydm
-
Ted jsem zadal otázku ohledně brigádnické činnosti a je mi z těch odpovědí mírně řečeno zle.
reagovat - Neděle 4. března 2012 ve 22:47 ® Cudla
-
Testy máme takovej mix něco svýho něco internet.Svaz má něco podobného, hájení, míry,doby lovu atd…dá jim to zabrat ,ale i zvládnout.Důležitý je naučit hledat v řádu,pak to má smysl.
reagovat - Neděle 4. března 2012 ve 22:25 ® osprey reakce na …
-
Horalcz> U mě dělaly děti testy z toho, co jsem je celý rok učil. Svaz mi nic nedal, přístup k Internetu jsme na kroužku neměli.
Asi půlka to dala napoprvé, ten zbytek to dělal, dokud to neudělal.
reagovat - Neděle 4. března 2012 ve 21:45 ® Horalcz reakce na …
-
chosebaits> no právě ,že musíme doufat,že se jim bude dařit.A ta voda jim bude svědčit.
reagovat - Neděle 4. března 2012 ve 21:43 ® Horalcz reakce na …
-
dandydm> přeně tak jsdk píšeš.S tím budou mít problém i zkušenější rybáři,natož děcka.Udělal bych pro děti jiné testy,klidně takové které jsem dělal já ,když jsem chodil do kroužku.Bylo to hlavně o rybách,mírách,hájení a i něco z přírody kolem vod.
reagovat - Neděle 4. března 2012 ve 12:40 ® Ciffik reakce na …
-
dandydm> pod to bych se podepsal…nejednou jsem byl svědkem situace u vody, kdy malý klučina opravoval staršího rybáře v nesprávném určení ryb či doby lovu, mír atp… smutné na tom je, že dotyční z 99% nejsou schopni připustit chybu obvzlášť když je upozorní někdo mnohem mladší a ještě to patřičně okoření větou typu: Co si to dovoluješ ty hejsku jeden, kdyby ses straral o sebe, já chytal ryby když ty si…
sám to znám jako student biologie (ryb) při diskuzích ať na netu (tomu se už vyhýbám neb na netu je nějak moc chytrých lidí jenž se schovávají za anonymitu) či v reálu, kde moc lidí není schopných připustit, že by ten dvacetiletý synek mohl mít třeba jen z části pravdu. Jelikož oni se u piva v hospodě usnesli…to že má ten synek načtenách xy tuctů našich i cyzojazičných vědeckých prací, knih, článků…škoda mluvit bo mě chytnou zase nervy
pak to u vody a ve vodě vypadá, tak jak to vypadá…naštěstí jsou tu takový jako vy a patří vám za to velký dík, kteří se mládeži věnují a tak snad svítá na lepší časy…
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:47 ® chosebaits reakce na …
-
dandydm>Spoustu rybářu nepozná ani plotici od jesena.Né jen včerejší skušenost!!!
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:29 ® dandydm reakce na …
-
Horalcz> Jinak nechápu na co dětem je, když mají odvykládat stanovy. A vůbec zkoušeli jste ty testy dát chlapům v hospodě, o poznávačce ani nemluvím a nechtějte po nich doby hájení, to odvykládají dravce a ti lepší lososovitý a to je tak asi vše
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:26 ® chosebaits reakce na …
-
Horalcz> Letos v tom rybníku budou prvně a tak vše nám řekne výlov.
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:25 ® dandydm reakce na …
-
Cudla> Prosím Tě, já myslel, že připustím max 3 děti ke zkouškám, protože mám v kroužku zapsaných 19 dětí z to ho 12 už má papíry a 4 to flákaj a myslí si, že to dostanou jen tak.
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:11 ® Horalcz reakce na …
-
osprey> u mě taky max .4 chyby a ryby poznaj skoro bez problémů.Je to dobře,ale myslím si že by měli mít děti trochu jiné testy.A né tyhle co máme od svazu.
reagovat - Neděle 4. března 2012 v 11:09 ® Horalcz reakce na …
-
chosebaits> vím,jsem zvědavej jakej bude pro ně rok a jak budou letos vypadat.Snad to bude ok.
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 22:19 ® Cudla
-
Ano, testy max 3 chyby na 30 otázek + poznávačka pak něco doplňovačky většinou co byla chyba v testu.Jsou to „kroužkový děti“a ty jsou nadupaný.Nebyly to jen „moje“ale ze všech kroužků.
reagovat - Sobota 3. března 2012 ve 20:14 ® dandydm reakce na …
-
Cudla> Gratuluji, já připustím max 3 na přeskoušení.
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 18:24 ® osprey reakce na …
-
Cudla> Všichni? Napoprvé?
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 16:08 ® Cudla
-
Tak a je to máme asi třicet malejch adeptů rybařiny,zkoušky úspěšně složily.
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 15:58 ® chosebaits reakce na …
-
Horalcz> Určitě se uvidíme zase někdy.V uterý vám tam dovezu 10 000 mníka z tý Plzně.
reagovat - Pátek 2. března 2012 ve 22:24 ® Cudla reakce na …
-
ladamaj>No ale ty jsi přerostlý dítko.
reagovat - Pátek 2. března 2012 v 11:58 ® Horalcz reakce na …
-
chosebaits> hm ,bohužel tasy szrovna nebudu.Budu na dovče v Turecku.Takže se uvidíme asi na závodech před a pak v ten červenec co tam bud s dětskama
reagovat - Pátek 2. března 2012 v 9:19 ® chosebaits reakce na …
-
Horalcz> Ne,neboj.Včera odpoledne jsem vám už dovezl nějakej potěr.Byl tam Ruda a tak krapátek zredukoval přítok a odtok.Příští tejden jedu pro další várku.Popijem snad dole nebo 130 let
reagovat - Pátek 2. března 2012 v 8:16 ® Horalcz reakce na …
-
chosebaits> nebuď ošklivej nebo vám je opravdu vychytám.
reagovat)).Musíš holt příště nedělat šoféra a popijem u nás,co ty na to.Jinak chose led taje,vypadá to slibně,ale je moc vody.Mám docela strach jestli jsme ti rybníky nenapouštěli moc brzo.
- Pátek 2. března 2012 v 1:00 ® ladamaj
-
Cudla>já pojedu taky.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 ve 22:11 ® chosebaits
-
Cudla>No jo.Nic nechci snad jen aby jste nám tam nějaké ryby také nechaly , nebo tam po vás nic neplave.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 ve 22:09 ® chosebaits reakce na …
-
Horalcz> Ty šmejde
reagovatDnes jsem vám tam nasypal ryby a ty na mě takto.Jen počkej .
- Čtvrtek 1. března 2012 v 18:28 ® Horalcz
-
Cudla – Nic neslibuji,ale uvidíme.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 v 18:22 ® Horalcz
-
Trhni si chose
reagovat).Nic nebude ty by si se opil.