Chytej.cz

Vedoucí rybářské mládeže necteno

10.1.2012 | Dawee | 52.814 zobrazení | 337 odpovědí

Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. února 2012 ve 22:26 ® dandydm reakce na …

Cudla> V tomto termínu budeme bohužel na zkušené se zlatou udicí jinak bych víkend jistě obětoval.Sice nevím jak dlouho tam jede vlak, ale určitě to někdy zkusíme.

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 21:58 ® Cudla
Cudla

Tábot taky sice to máte za humny ,ale nějaký místo se najde.

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 21:52 ® Cudla
Cudla

chosebaits>Neber úplatky,neber úplatky nebo půjdeš k Chocholouško­vi.Zval jsem vás do Zásady a to platí stále Jo budem se muset vyrovnat.....

Horalcz> Tímto to tě zvu s tvým týmem k nám na závody ,budou přibližně o víkend 25–6 května v rámci Bambiriády Kadaňáky samo taky. Fotky z minulých ročníků tady ve fotoalbu DDm Chom .Zlatá udice 2010–11

reagovat
Středa 29. února 2012 v 19:42 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

dandydm> Nejsem vedoucí kroužku,ale říci to mužu tomu našemu šefovy. Víš,ale ono je to fakt celkem daleko.Jak psal Cudla-snaha je tu se spojit aspoň v rámci okresu a je to také na draka-ale jde to.Ty vedoucí si musej na to vzít dofču a to nechtěj zanedbad své ženy a tak toho času je i tak málo.Říkám-nevedu ryb.kroužek jen znám pár lidí a tady konkrétně dva.

reagovat
Středa 29. února 2012 v 19:06 ® dandydm reakce na …

chosebaits> Přijed aji s děckama a skusím zařídit exkurzi dopivo varu i s ochutnávkou samozřejmě(pro vedoucí) :-))

reagovat
Středa 29. února 2012 v 19:04 ® dandydm reakce na …

Dawee>My s hasičama děláme každoročně výlov hasičské nádrže, máme tam nasazený náký kapříky, něco dokoupíme a hlavně je veselo. Doopravdy všechno je o lidech.

reagovat
Středa 29. února 2012 v 18:12 ® Dawee
Dawee

Teď jsem začal více spolupracovat s místními hasiči a jestli se všechno povede tak budeme dělat dvoudenní hasičsko rybářský kroužek. Jeden den bude rybářský a druhý bude hasičský, doufám že to podpoří spolupráci mezi zájmovými skupinamy v obci :-)

Neděláte někdo něco podobného?

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 14:28 ® chosebaits
chosebaits

Horalcz -Cudla-Né že nás tady v Kadani strhnete.To je samá žádost a samé povolení a ještě jsem ani flašku neviděl:-D

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 22:37 ® Frk
Frk

dandydm,Cudla/My jsme s dětičkama jezdili, dokud nás mohlo jet vlastními auty tolik abychom pobrali všechny a všechno, potom dokud nám naše firma půjčovala patnáctimístný mikrobus. Zcestovali jsme pěkných pár míst. Teď je to opravdu jen o penězích. Proto u nás v současnosti vyhrává soukromý pozemek a chovný rybník. Pokud budete chtít cestovat a u nás si zachytat, tak si zaplatíte jen vlastní dopravu a jídlo. Ostatní je naše režie jako organizace.I tak se dá v dnešní době šetřit. :-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 21:55 ® dandydm reakce na …

Cudla> Možná to někomu nebude po chuti, ale něco podobnýho pořádá ČMKS, letos to bude na revíru Dešná o prázdninách 13. – 15. července jestli někdo chcete přijet s děckama tak mu dám kontakt. A jestli se nic nezměnilo tak je to zadarmo.

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 21:22 ® dandydm reakce na …

Cudla> Je to mrzutý. Všechno se měří jen penězi. Já to vidím na letošním kroužku dětska dostali na vánoce ps a noťase a ted přestali chodit, když sem se ptal rodičů co se děje tak mi bylo odpovězeno: „Vždyť jsou hodní , nezlobí a podobný nesmysly.“ A pak jim člověk řekne, že mají něco zaplatit a hned se kroutí. A to mě ještě dorazily na svazu s brigádama, žádný hodiny, ale všichni včetně žen a důchodců platit! To teda nevím, to pak dopadne tak, že se z toho objíždění po placených vodách a kouzlo rybařiny bude v pr…

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 20:28 ® Horalcz reakce na …
Horalcz

Cudla> Je to tak jak píšeš.Vše je o prašulkách.Myš­lenka a o rybařině na příč republikou je pěkná,ale ne všechny rodiče na to mají nebo by děti někam pustila.Zvlášť tady u naás na kopcích a to jsme taky kousek od chomáče a Kadaně.Letos už mám domluvený výkend s Kadaní(s naší mateřskou MO)u nich.Tak teď uvidím co na to rodičové.

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:21 ® Cudla reakce na …
Cudla

dandydm>Velice krásná myšlenka ,ale skončí to na financích.U nás se to zatím vloni povedlo v rámci okresu,Kadaňáci k nám my k nim.Jsou to začátky,ale záleží na lidech.MO Kadaň nám vloni pomohla tím že nám zajistilá prostor na chytání na táboře ,zažádala o vyjímku na kraji.Kdyby o něco žádali oni,tak se budeme snažit aby sme jim vyhověli.Máme to od sebe 20km,ale narážíš na dopravu,a každý z nás to dělá ve svém volném čase a to chce i doma trochu víc „tolerance“

reagovat
foto/forum/2012/th-img19895.jpg
Úterý 28. února 2012 v 11:10 ® osprey reakce na …
osprey

dandydm> Vysoce hodnotím tenhle postoj. Spolupráce napříč republikou bude v budoucnu jediná šance, jak zachovat nějakou rozumnou úroveň rybařiny.

reagovat
Pondělí 27. února 2012 ve 21:54 ® dandydm reakce na …

Frk> To je to oč se snažím, možná to zní blbě, aby se děcka poznali napříč republikou a aby se naučili mezi sebou spolupracovat. Klidně mi můžeš napsat něco o tom víkendu, třeba by jsme přijeli.

reagovat
Neděle 26. února 2012 ve 22:06 ® Frk
Frk

My pořádáme koncem školního roku v červnu. Třídenní rybářský maraton. Tuším už minimálně patnáct let. Děti jsou pod stany a ten vikend si neskutečně užijou. Kromě závodů a medajlí si užijou i srandu při noční hře. Máme je na chovném rybníce, takže mohou chytat i ti, kteří ještě na povolenku nedosáhli. Možná, že by zájem dalšího kroužku o spolupráci nebyl od věci.

reagovat
Neděle 26. února 2012 v 19:08 ® Zby...

Něco takového.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19887.jpg
Neděle 26. února 2012 v 18:22 ® Zby... reakce na …

dandydm> Bylo to loni poslední veekend v září.Počasí super.Úroveň-podle mých kritérií-dobrá.A to jsem na ně celkem PES.Ale,spousta takovýchto akcí je o sponzorech. A je třeba VŽDY,při každé vzpomínce na jimi zastřešenou akci poděkovat.A to je ta trofej,o kt. soutěží.Mají ji v držení celý rok,až do dalších závodů.

reagovat
Neděle 26. února 2012 v 18:07 ® Zby... reakce na …

stopař> Nechal jsem Ti na osobce zprávu.

reagovat
Neděle 26. února 2012 v 11:52 ® dandydm

Zby…> Vypadá to na pěknou akci.

reagovat
Neděle 26. února 2012 v 0:12 ® Zby...

Ao tom to je

reagovat
foto/forum/2012/th-img19872.jpgfoto/forum/2012/th-img19873.jpg
Pátek 24. února 2012 v 19:14 ® Zby... reakce na …

dandydm Ten druhy je jako vzpominkovy memorial. Nechal jsem u sponzora vyrobit pohar-trofej kapra o velikosti cca43cm. Trofej je kovana a opravdu vypada jako kapr,na drevenem podstavci,na ktery se lepi stitky se jmeny vitezu. A je o to sakra boj.

dandydm> Priznam se ze napad je to dobry.Jenom pro mne prisel trosku pozde,jelikoz man neco rozpracovane se Slovakama.pokousim se o spolupraci s jejich org.a toho casu neni tak hodne. Tak se nezlob,ale do budoucna je vsechno mozne.

reagovat
Pátek 24. února 2012 v 19:04 ® Zby... reakce na …

dandydm Ten druhy je jako vzpominkovy memorial. Nechal jsem u sponzora vyrobit pohar-trofej kapra o velikosti cca43cm. Trofej je kovana a opravdu vypada jako kapr,na drevenem podstavci,na ktery se lepi stitky se jmeny vitezu. A je o to sakra boj.

reagovat
Pátek 24. února 2012 ve 13:32 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

dandydm>Tak snad každej kroužek má nějaký ty závody.Učastnit se je jedna věc a druhá kde a za jakých okolností.

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:47 ® dandydm

A ted pro všechny vedoucí, nechcete se s děckama zůčastnit? Chtěli by jsme, aby si tato akce získala prestiž, aby každý rok byly závody na jiném revíru a v jiném kraji. A co si budeme povídat, pokud akce získá celorepublikový kredit, budou se líp shánět sponzoři.

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:33 ® dandydm reakce na …

Zby…> Kamaráda je mi líto, taky mě něco podobného potkalo, takže tuším jak Ti je. Ted k těm dětem, jak jsem pochopil, ten první je něco jako zlatá udice a ten druhý ?

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 18:34 ® Zby... reakce na …

dandydm> Já dělám závody 2krát ročně.Na jaře je to trojboj něco jako ZU-teorie,LRU a ryb. technika.Celkem to jde.Na podzim je to o putovní trofej Pavla Černého. Kolega rybář,vedoucí děcek a hlavně super kamarád. Svatý Petr jej před čtyřma rokama zavolal chytat na svůj nebeský revír.Bylo mu 34 roků.Vzpomínky a už zase nevidím na klávesnici.

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 9:12 ® stopař reakce na …
stopař

Dawee> Sem ti poslal osobkou to co sem chtěl poslat dandymu tak se toho nelekej. :-)

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 8:21 ® Dawee
Dawee

dandydm> u nás děláme koncem dubna dětské závody jako místní kolo ZU a před prázdninama děláme „poslední kroužek“, děti přijdou v 5 hodin, opečou si buřty a potom se jde chytat, chytá se do 22:00 a poslední dva roky zpátky jsme sehnaly sponzory tak to bylo formou závodů.

Foto:http://dejwi.rajce.idnes.cz/…rouzek_2011/

http://dejwi.rajce.idnes.cz/…k_2009-2010/

reagovat
Středa 22. února 2012 ve 20:19 ® dandydm

Díky a prosím ten kontakt

reagovat