Vyhledávání
Vedoucí rybářské mládeže
10.1.2012 | Dawee | 52.814 zobrazení | 337 odpovědí
Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. února 2012 ve 22:26 ® dandydm reakce na …
-
Cudla> V tomto termínu budeme bohužel na zkušené se zlatou udicí jinak bych víkend jistě obětoval.Sice nevím jak dlouho tam jede vlak, ale určitě to někdy zkusíme.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 21:58 ® Cudla
-
Tábot taky sice to máte za humny ,ale nějaký místo se najde.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 21:52 ® Cudla
-
chosebaits>Neber úplatky,neber úplatky nebo půjdeš k Chocholouškovi.Zval jsem vás do Zásady a to platí stále Jo budem se muset vyrovnat.....
Horalcz> Tímto to tě zvu s tvým týmem k nám na závody ,budou přibližně o víkend 25–6 května v rámci Bambiriády Kadaňáky samo taky. Fotky z minulých ročníků tady ve fotoalbu DDm Chom .Zlatá udice 2010–11
reagovat - Středa 29. února 2012 v 19:42 ® chosebaits reakce na …
-
dandydm> Nejsem vedoucí kroužku,ale říci to mužu tomu našemu šefovy. Víš,ale ono je to fakt celkem daleko.Jak psal Cudla-snaha je tu se spojit aspoň v rámci okresu a je to také na draka-ale jde to.Ty vedoucí si musej na to vzít dofču a to nechtěj zanedbad své ženy a tak toho času je i tak málo.Říkám-nevedu ryb.kroužek jen znám pár lidí a tady konkrétně dva.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 19:06 ® dandydm reakce na …
-
chosebaits> Přijed aji s děckama a skusím zařídit exkurzi do
reagovatvaru i s ochutnávkou samozřejmě(pro vedoucí)
- Středa 29. února 2012 v 19:04 ® dandydm reakce na …
-
Dawee>My s hasičama děláme každoročně výlov hasičské nádrže, máme tam nasazený náký kapříky, něco dokoupíme a hlavně je veselo. Doopravdy všechno je o lidech.
reagovat - Středa 29. února 2012 v 18:12 ® Dawee
-
Teď jsem začal více spolupracovat s místními hasiči a jestli se všechno povede tak budeme dělat dvoudenní hasičsko rybářský kroužek. Jeden den bude rybářský a druhý bude hasičský, doufám že to podpoří spolupráci mezi zájmovými skupinamy v obci
Neděláte někdo něco podobného?
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 14:28 ® chosebaits
-
Horalcz -Cudla-Né že nás tady v Kadani strhnete.To je samá žádost a samé povolení a ještě jsem ani flašku neviděl
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 22:37 ® Frk
-
dandydm,Cudla/My jsme s dětičkama jezdili, dokud nás mohlo jet vlastními auty tolik abychom pobrali všechny a všechno, potom dokud nám naše firma půjčovala patnáctimístný mikrobus. Zcestovali jsme pěkných pár míst. Teď je to opravdu jen o penězích. Proto u nás v současnosti vyhrává soukromý pozemek a chovný rybník. Pokud budete chtít cestovat a u nás si zachytat, tak si zaplatíte jen vlastní dopravu a jídlo. Ostatní je naše režie jako organizace.I tak se dá v dnešní době šetřit.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:55 ® dandydm reakce na …
-
Cudla> Možná to někomu nebude po chuti, ale něco podobnýho pořádá ČMKS, letos to bude na revíru Dešná o prázdninách 13. – 15. července jestli někdo chcete přijet s děckama tak mu dám kontakt. A jestli se nic nezměnilo tak je to zadarmo.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 21:22 ® dandydm reakce na …
-
Cudla> Je to mrzutý. Všechno se měří jen penězi. Já to vidím na letošním kroužku dětska dostali na vánoce ps a noťase a ted přestali chodit, když sem se ptal rodičů co se děje tak mi bylo odpovězeno: „Vždyť jsou hodní , nezlobí a podobný nesmysly.“ A pak jim člověk řekne, že mají něco zaplatit a hned se kroutí. A to mě ještě dorazily na svazu s brigádama, žádný hodiny, ale všichni včetně žen a důchodců platit! To teda nevím, to pak dopadne tak, že se z toho objíždění po placených vodách a kouzlo rybařiny bude v pr…
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 20:28 ® Horalcz reakce na …
-
Cudla> Je to tak jak píšeš.Vše je o prašulkách.Myšlenka a o rybařině na příč republikou je pěkná,ale ne všechny rodiče na to mají nebo by děti někam pustila.Zvlášť tady u naás na kopcích a to jsme taky kousek od chomáče a Kadaně.Letos už mám domluvený výkend s Kadaní(s naší mateřskou MO)u nich.Tak teď uvidím co na to rodičové.
reagovat - Úterý 28. února 2012 ve 12:21 ® Cudla reakce na …
-
dandydm>Velice krásná myšlenka ,ale skončí to na financích.U nás se to zatím vloni povedlo v rámci okresu,Kadaňáci k nám my k nim.Jsou to začátky,ale záleží na lidech.MO Kadaň nám vloni pomohla tím že nám zajistilá prostor na chytání na táboře ,zažádala o vyjímku na kraji.Kdyby o něco žádali oni,tak se budeme snažit aby sme jim vyhověli.Máme to od sebe 20km,ale narážíš na dopravu,a každý z nás to dělá ve svém volném čase a to chce i doma trochu víc „tolerance“
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 11:10 ® osprey reakce na …
-
dandydm> Vysoce hodnotím tenhle postoj. Spolupráce napříč republikou bude v budoucnu jediná šance, jak zachovat nějakou rozumnou úroveň rybařiny.
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 21:54 ® dandydm reakce na …
-
Frk> To je to oč se snažím, možná to zní blbě, aby se děcka poznali napříč republikou a aby se naučili mezi sebou spolupracovat. Klidně mi můžeš napsat něco o tom víkendu, třeba by jsme přijeli.
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 22:06 ® Frk
-
My pořádáme koncem školního roku v červnu. Třídenní rybářský maraton. Tuším už minimálně patnáct let. Děti jsou pod stany a ten vikend si neskutečně užijou. Kromě závodů a medajlí si užijou i srandu při noční hře. Máme je na chovném rybníce, takže mohou chytat i ti, kteří ještě na povolenku nedosáhli. Možná, že by zájem dalšího kroužku o spolupráci nebyl od věci.
reagovat - Neděle 26. února 2012 v 19:08 ® Zby...
-
Něco takového.
reagovat - Neděle 26. února 2012 v 18:22 ® Zby... reakce na …
-
dandydm> Bylo to loni poslední veekend v září.Počasí super.Úroveň-podle mých kritérií-dobrá.A to jsem na ně celkem PES.Ale,spousta takovýchto akcí je o sponzorech. A je třeba VŽDY,při každé vzpomínce na jimi zastřešenou akci poděkovat.A to je ta trofej,o kt. soutěží.Mají ji v držení celý rok,až do dalších závodů.
reagovat - Neděle 26. února 2012 v 18:07 ® Zby... reakce na …
-
stopař> Nechal jsem Ti na osobce zprávu.
reagovat - Neděle 26. února 2012 v 11:52 ® dandydm
-
Zby…> Vypadá to na pěknou akci.
reagovat - Neděle 26. února 2012 v 0:12 ® Zby...
-
Ao tom to je
reagovat - Pátek 24. února 2012 v 19:14 ® Zby... reakce na …
-
dandydm Ten druhy je jako vzpominkovy memorial. Nechal jsem u sponzora vyrobit pohar-trofej kapra o velikosti cca43cm. Trofej je kovana a opravdu vypada jako kapr,na drevenem podstavci,na ktery se lepi stitky se jmeny vitezu. A je o to sakra boj.
dandydm> Priznam se ze napad je to dobry.Jenom pro mne prisel trosku pozde,jelikoz man neco rozpracovane se Slovakama.pokousim se o spolupraci s jejich org.a toho casu neni tak hodne. Tak se nezlob,ale do budoucna je vsechno mozne.
reagovat - Pátek 24. února 2012 v 19:04 ® Zby... reakce na …
-
dandydm Ten druhy je jako vzpominkovy memorial. Nechal jsem u sponzora vyrobit pohar-trofej kapra o velikosti cca43cm. Trofej je kovana a opravdu vypada jako kapr,na drevenem podstavci,na ktery se lepi stitky se jmeny vitezu. A je o to sakra boj.
reagovat - Pátek 24. února 2012 ve 13:32 ® chosebaits reakce na …
-
dandydm>Tak snad každej kroužek má nějaký ty závody.Učastnit se je jedna věc a druhá kde a za jakých okolností.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:47 ® dandydm
-
A ted pro všechny vedoucí, nechcete se s děckama zůčastnit? Chtěli by jsme, aby si tato akce získala prestiž, aby každý rok byly závody na jiném revíru a v jiném kraji. A co si budeme povídat, pokud akce získá celorepublikový kredit, budou se líp shánět sponzoři.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:33 ® dandydm reakce na …
-
Zby…> Kamaráda je mi líto, taky mě něco podobného potkalo, takže tuším jak Ti je. Ted k těm dětem, jak jsem pochopil, ten první je něco jako zlatá udice a ten druhý ?
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 18:34 ® Zby... reakce na …
-
dandydm> Já dělám závody 2krát ročně.Na jaře je to trojboj něco jako ZU-teorie,LRU a ryb. technika.Celkem to jde.Na podzim je to o putovní trofej Pavla Černého. Kolega rybář,vedoucí děcek a hlavně super kamarád. Svatý Petr jej před čtyřma rokama zavolal chytat na svůj nebeský revír.Bylo mu 34 roků.Vzpomínky a už zase nevidím na klávesnici.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 9:12 ® stopař reakce na …
-
Dawee> Sem ti poslal osobkou to co sem chtěl poslat dandymu tak se toho nelekej.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 8:21 ® Dawee
-
dandydm> u nás děláme koncem dubna dětské závody jako místní kolo ZU a před prázdninama děláme „poslední kroužek“, děti přijdou v 5 hodin, opečou si buřty a potom se jde chytat, chytá se do 22:00 a poslední dva roky zpátky jsme sehnaly sponzory tak to bylo formou závodů.
Foto:http://dejwi.rajce.idnes.cz/…rouzek_2011/
http://dejwi.rajce.idnes.cz/…k_2009-2010/
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 20:19 ® dandydm
-
Díky a prosím ten kontakt
reagovat