Vyhledávání
Vedoucí rybářské mládeže
10.1.2012 | Dawee | 52.875 zobrazení | 337 odpovědí
Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. února 2012 v 19:23 ® Horalcz
- reagovat
- Středa 22. února 2012 v 19:22 ® Horalcz
-
Tak zdarvim pánové,pěkně se nám to tu rozjelo.Dneska moje děcka psali testík,pro zkušenější už jen formalita pro nováčky něco nového a hlavně bylo rádi,že prospěli a stanou se malými rybáři.Teď už jen papíry vydat a mezi tím se tase vrátit k vázání háčků a všeho možnýho,než nám tu sleze sníh a budem moct vyrazit na rybníky.Tady je malá ukázka jak to vypadá u nás na Rusový,je to kousek od nás.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 18:36 ® stopař reakce na …
-
dandydm> Hele Já zatím závody nepořádám ač je to můj sen ale má bejvalá MO pořádá závody pro děcka.Je to MO Hrádek nad Nisou.Mají i webovky ale nepamatuju se název.Jedině až přijdu domů tak ti sem hodím odkaz.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 17:15 ® dandydm
-
Na popud děcek a s podporou ČMKS pořádáme 12h závody pro děti do 15 let. Propozice jsou tady v sekci závody. Kdo ještě vedete kroužek, můžete prosím o tom informovat děti? Idea je taková, že by se tento závod konal každý rok na jiném místě. A ještě se chci zeptat, jestli taky někdo z Vás organizuje letos dětské závody?
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 12:49 ® Cudla
-
Pro uvolnění ,bláznů nám začíná pomáhat stále víc,jen tak pár fotek.....
reagovat - Středa 22. února 2012 v 10:32 ® ladamaj reakce na …
-
stopař>to máš pravdu těch hnusů je pořád víc no poznal sem to osobně.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 8:36 ® stopař reakce na …
-
ladamaj> Dobrých lidí není nikdy dost.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 8:36 ® stopař reakce na …
-
Dawee> Paráda,kéž by se to tady taky takhle rozjelo.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 22:04 ® ladamaj reakce na …
-
stopař>jasně mám zde rybářství od 70r.-doposud mám předplatné,jinak několik kajmanů,rybáře no i kompletní karty ryb včetně mír a všeho okolo také sem děti dělal hodně sem snima chodil na labko aby se naučili nahazovat no a chytat přímo v reálu byly jsme nato 2 takže je dostat k vodě nebyl problém.Rád nato vzpomínám no a dnes když se setkáme u vody rádi vzpomínaj i semnou chytaj jinak občas zajedu k Cudlovi na kroužek jeto supr chlap a kamarád především kéžby takovích bylo víc.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 19:19 ® chosebaits
-
Dawee> U nás také děti chodí na nějaké takové akce.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 19:06 ® osprey reakce na …
-
Dawee> U nás, když jsem ještě vedl kroužek, chodívali žáci normálně na výlovy. Samozřejmě dostali práci přiměřenou věku.
Už několik let ale kroužek nevedu a mám pocit, že aktuálně MO žádný nemá.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 19:04 ® Dawee reakce na …
-
osprey> u nás si děti taky zkouší velkou rybařinu
Foto:http://dejwi.rajce.idnes.cz/…_-_8.4.2011/
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 18:30 ® chosebaits
-
stopař>Hm,to mě jen napadlo .Škoda.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 18:23 ® stopař reakce na …
-
chosebaits> Na to sem koukal na jejich webu ale moc inspirace mi to nedalo.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 18:00 ® chosebaits reakce na …
-
stopař> Ještě mě napadlo že ČRS vydal nějaké publikace pro vedoucí ryb,kroužku.Skus požádat na kraji o nějakou.Snad tam nějakou inspiraci najdeš.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 14:16 ® stopař reakce na …
-
osprey> Děkuju,kdyžtak se ozvu.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 14:16 ® stopař reakce na …
-
ladamaj> Kolega Zby… psal že z nich bere inspiraci z různých nákresů a pak to používá na kroužku.Tak sem jen odpověděl.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 12:47 ® osprey reakce na …
-
stopař> Kdybys tady narazil na moje ilustrace (v atlase, článcích, encyklopediích), které by se ti hodily, pošlu ti je v plném rozlišení. Dá se to vytisknout.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 12:46 ® osprey
-
Zajímavá inspirace pro pány vedoucí:
http://domazlicky.denik.cz/…0120220.html
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 11:53 ® ladamaj reakce na …
-
stopař>Nějaké rybářské časopisi navíc zde mám co bys potřeboval.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 9:41 ® stopař reakce na …
-
Zby…> Kajmanů a rybářství sem mněl hodně leč o poslední velké vodě sem přišel o vše.Používám net a pár knížek co jsem si už stihnul koupit znova.S obrázkama to je dobrej nápad.
reagovat
Díky za radu. - Pondělí 20. února 2012 ve 23:13 ® Zby... reakce na …
-
stopař>Nebo jsem napráskal surové woblery,lopatky na rotačky a starší si vyráběli sami.O splávcích už se tu psalo.
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 23:02 ® Zby... reakce na …
-
stopař> Já jsem třeba projel staré Kajmany a vybírám z nich obrázky.Ne foto,ale ty kreslené.Sestavení udic- plavaná,feeder,anatomie ryb atd.Ofotím,pokud je třeba zvětším a s tím už se dá krásně pracovat.Pokud seženeš někoho,kdo Ti obrázky zataví do igelitu,tak máš na roky vystaráno.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:43 ® stopař reakce na …
-
chosebaits> To jo,Jizaera,Kamenice super říčky.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:41 ® chosebaits reakce na …
-
stopař>Krásně tam máte a ty říčky jsou užasné.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:36 ® stopař reakce na …
-
ladamaj> Inšpirace se hodí vždy.Dík za nabídku.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:35 ® stopař reakce na …
-
chosebaits> Jo jo,letos to je s tím sněhem darebné.Já bydlím v Kořenově a silnice z Kořenova do Tanvaldu byla letos už také několikrát zavřená.Nemáme to tu lehké ale je tu krásně.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:18 ® chosebaits
-
stopař> Aha.No,do Tanvaldu jezdím také pokud to teda nezavřou silnici v Železném Brodu kuli sněhu
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:18 ® ladamaj
-
stopař>dělal sem je světel né ale to tam dělat nelze.Jinak když budeš otřebovat nějakou inspiraci tak dej vědět.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 17:58 ® stopař
-
chosebaits> Já mám svoji MO v Tanvaldu.To co myslíš je Nová Ves u Horní Sytové.
reagovat