Chytej.cz

Vedoucí rybářské mládeže necteno

10.1.2012 | Dawee | 52.150 zobrazení | 337 odpovědí

Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 10. května 2013 ve 20:32 ® Cudla
Cudla

kdo to má blízko je zván.......

reagovat
Úterý 23. dubna 2013 v 18:52 ® regulus reakce na …
regulus

Vladimírhunter> gelová být určitě nemusí, ale vhodnější je trakční než autobaterie, nicméně i na autobaterii to bude jezdit. Gelová je výhodná především v tom, že se z ní za žádných okolností nic nevylije, ale cena je trochu někde jinde.

reagovat
Úterý 23. dubna 2013 v 18:36 @ Vladimírhunter

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, koupil jsem si elektromotor k člunu 40 lbs. a scháním k němu baterii, bylo mi doporučeno 12V a 100 Ah, jen nevím, zda se tam může dát i baterie těchto parametrů z auta či MUSÍ být gelová.Ty jsou totiž neskutečně drahé. Děkuji za odpověď.

reagovat
Čtvrtek 4. dubna 2013 v 9:37 ® Dawee reakce na …
Dawee

To jsme na tom stejně já mám 4 holky ale zas mi chybí dorostenec :-) ale okres ZU letos na 90% jedem

reagovat
Středa 3. dubna 2013 ve 21:07 ® dandydm

Tak máme 6 nových rybářů, na to jaká jsme dědina (pardon městys) je to dobrý. Na některých je vidět, že po praktické je už neuvidím, ale doufám, že zbytek rozšíří jádro. Tým na ZU ale složím, akorát mám přebytek holek, nevíte čím to je?

reagovat
Čtvrtek 28. března 2013 v 18:43 ® Shrek reakce na …
Shrek

Cudla> jj, taky jsem to zvětšoval, jelikož ta cigára mi tam nějak neštymovala :-D

reagovat
Čtvrtek 28. března 2013 v 11:33 ® Dawee reakce na …
Dawee

nějaká motivace musí být ne :-)

reagovat
Středa 27. března 2013 ve 21:36 ® Cudla reakce na …
Cudla

Dawee> zarazilo mě že každý děcko má žváro,při zvetšení sem poznal lízátka.Už jsem se lek če je lákáš na cigára :-P

reagovat
Středa 27. března 2013 ve 20:31 ® Dawee
Dawee

Tak dnes i přes dva stupně pod nulou se děti sešly a potrénovaly Skish

reagovat
foto/forum/2013/th-img97034.jpgfoto/forum/2013/th-img97035.jpgfoto/forum/2013/th-img97036.jpgfoto/forum/2013/th-img97037.jpg
Sobota 23. března 2013 v 19:22 ® Cudla
Cudla

Je to tady

reagovat
foto/forum/2013/th-img96896.jpg
Sobota 23. března 2013 v 19:22 ® Cudla
Cudla

Je to tady máme to jistý

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 ve 20:37 ® Cudla reakce na …
Cudla

regulus> Jen mě těší to,že se ke mě hlásí„děcka“co ke mě chodily do kroužku před 20–30 roky.Někteří když dělam nějakou akci tak když maj volno přijdou,to potěší.Ale najdou se i jedinci kteří složí zkoušky a pak tě ani nepozdraví.....

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 v 7:46 ® hraji
hraji

U nás běží dva kroužky od září do května. Nyní mají hotové testy a začínají prakticou výuku. Dětí je tam něco málo přes dvacet. Tento počet je více či méně stabilní již roky. Ono to odpovídá kapacitě klubovny.

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 v 1:00 ® jepice-zruseno reakce na …

regulus> No co sleduju já, tak je tam od každého typu vždycky někdo. Ty, kteří tam jsou s nezájmem vynechám – prostě je to nějak moc bavit teba nemusí nebo tak, konec konců je nikdo nemusí nutit. Ale ty, kteří zájem mají, bych rozdělil na tři skupiny: První je nejvděčnější, na dětskejch závodech dělaj, co jim člověk doporučí a často pak mají radost z úspěchu. Pak jsou tam takoví, kteří si nechají sice poradit nebo něco doporučit (třeba ostřejší nebo menší háček a pod.), ale pak tam lítaj a zkoušej to u rákosíčka, pod vrbičkou a nebo to švihaj někam daleko, páč tam dělaj kroužky ouklejky. S tima je trošku větší potíž, protože je člověk musí neustále vymotávat a převazovat, nicméně časem si vypěstují na ty ryby čuch a pak jim to jde skvěle. No a pak jsou ti třetí, kteří dřepí, nehazují, a občas něco chytí, dokud ryby berou, když neberou, tak to dál nezkoušej, nedělaj si s tím těžkou hlavu (nelezou křovím ani neposlouchaj naše rady) a radši se mezi sebou vsázej, kdo sežere víc bílejch červů a podobně, ale je na nich vidět, že na ryby chodí rádi, byť to není až tak vždy úplně kvůli těm rybám – berou to třeba jako společenskou událost. No konec konců ty děti mají právo to zkusit a když je to zrovna nebre, budou se věnovat v budoucnu třebas jiné „kravině“ než je rybačka.

reagovat
Středa 6. března 2013 ve 21:52 ® regulus reakce na …
regulus

Cudla> já nechcu být poslem špatnejch zpráv, ale když si přeberu to co jsem viděl a konec konců vidím každej rok na rybářskejch závodech, tak bych brečel. Pravda je tam pár jedinců, ze kterejch se možná něco vylíhne, ale je to bohužel menšina. To co mají v mysli z domova nepřebiješ i kdybys si v pr.eli prst zalomil, ale ono to fakt nemá cenu lámat přes koleno, já furt věřím, že když to semínko dobře zaseješ, tak vzklíčí, třeba až za pár let, až je přejdou ty telecí roky a až pochopí, to co jsme nejspíš pochopili my. Není třeba to nějak výrazně řešit, nic s tím neuděláš, buď se děcka uchýlí jen k počítačům nebo i k přírodě.

reagovat
Středa 6. března 2013 ve 20:56 ® Cudla reakce na …
Cudla

regulus> To z tebou taky souhlasím počítač a dokonce jsem zažil když na rybách jedno děcko vyndalo mobil na něm hru rybaření a chytalo virtuálně a opravdový záběry pro.rávalo to ti hlava nebere,pak jsou to děcka koulařů,aby bylo nahozeno více prutů na koule.Poslední jsou čudličkáři a ty baví plavajda,feeder,pří­vlač i moucha.Za ty leta co to dělam bych řek že těch je nejmíň,ale o to víc jsou zapálený pro ryby…

reagovat
Středa 6. března 2013 ve 20:43 ® regulus reakce na …
regulus

jepice> u nás bylo loni čistý zero, v předchozích letech do 6-ti lidí, prostě katastrofa, počítače vedou. :-((

reagovat
Středa 6. března 2013 ve 20:17 ® Cudla
Cudla

My děláme nábor začátkem září,a minulý týden 2.3.jsme dělali zkoušky a přibylo nám 32 mladejch rybaříků,ode mě 9 adeptů a všici udělali

reagovat
Středa 6. března 2013 v 18:27 ® jepice-zruseno

Dnes u nás začal kroužek pro nábor nových dětí. Nebyl jsem přítomen, ale prý přišlo cca 20 dětí věkově od 1. do 3. třídy. oproti cca 6ti v minulých letech. Zaznamenali jste letos taky nárůst zájmu?

reagovat
Čtvrtek 28. února 2013 ve 2:24 @ jimy
reagovat
Neděle 13. ledna 2013 v 11:58 ® Dawee
Dawee

I takovéhle rybky naše děti umí ulovit.

reagovat
foto/forum/2013/th-img91468.jpg
Neděle 4. listopadu 2012 v 19:11 ® dandydm reakce na …

zdepa> Potřebuji co nejlevnější, kvalitu až pokud jim to půjde Dík

reagovat
Pátek 2. listopadu 2012 v 18:39 ® zdepa reakce na …

dandydm> OK. Pár ukázek mé práce. Bližší info osobní poštou nebo na 723 483 995.

reagovat
foto/forum/2012/th-img21337.jpgfoto/forum/2012/th-img21338.jpgfoto/forum/2012/th-img21339.jpg
Středa 31. října 2012 ve 13:23 ® dandydm reakce na …

zdepa> Hele, taky bych je potřeboval

reagovat
Sobota 27. října 2012 v 16:26 ® Dawee reakce na …
Dawee

Zatím pouze sháním kontakty na výrobce jelikož náš výbor ještě neschválil uvolnění finančních prostředků, tak uvidíme :-)

reagovat
Pátek 26. října 2012 ve 21:52 ® zdepa

Dawee> Mohu nabídnout pruty na RT. Jde o pruty na arenberg a skish?

reagovat
Středa 24. října 2012 v 10:12 ® Dawee
Dawee

Tak už jsem vygooglil :-)

Jiří Kříž, Klatovská 124, 320 08 Plzeň tel.: 733 702 010 e­mail: kriz45@seznam.cz

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 7:50 ® Dawee
Dawee

osprey> Stavěl bych se rád ale je to pro mne hodně z ruky takže z toho nic nebude. Googlit jsem zkoušel a zatim nic tak se budu snažit dál. Jinak díky za odpovědi.

reagovat
Pondělí 22. října 2012 ve 21:32 ® Cudla
Cudla

Já mam tyto házel sem s nima jako kluk a v Domečku mame taky dva.jinak na „místní“ házení používáme stejný teleskopy 2,7 dlouhý na dobití stačí.Mam i malej terčák,asi 1,2m stim občas trénovali mrňata…

reagovat
foto/forum/2012/th-img21253.jpgfoto/forum/2012/th-img21254.jpgfoto/forum/2012/th-img21255.jpg
Pondělí 22. října 2012 ve 20:28 ® osprey
osprey

Dawee> Jinak kdysi to stavěl nějaký pan (tuším) Světelský. Zkus gůglit.

reagovat