Vyhledávání
Vedoucí rybářské mládeže
10.1.2012 | Dawee | 52.151 zobrazení | 337 odpovědíToto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Úterý 17. ledna 2012 v 19:32 ® ladamaj reakce na …
-
Horalcz>tak to máš dobré unás by to fugovalo jenom kdybych se přestěhoval zpět,není nikdo kdo by to chtěl dělat a dětí ubívá i když dětské závody jsou suprově obsazeny.
reagovat - Úterý 17. ledna 2012 v 19:04 ® Horalcz
-
zdravím všechny vedoucí kroužků,tak já sem už vedoucí u naší MS téměř 8 let.Když jsem začínal měl jsem kolem 25 dětí,pak dorostli a dětiček ubylo na 6.Po prázdninách se mi kroužek naplnil na nějakých 19,ale podle mého se to ještě upraví,tak na 15.Ale i to je v dnešní době veliký úspěch a u nás na horách dvojnásobný.Naše MS má asi 140 členů,což na malé město Vejprty je dost vysoké číslo.Kažsý rok pořádáme s naší MO a MS dětské závody,aby si děti trochu užily.přikládám pár foteček.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 16:48 ® ladamaj
-
Osobně jsem s mládeží pracoval ale po přestěhování vše kleklo,no jedu v sobotu na schůzi tak budu moudřejší.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 14:44 ® Dawee
-
Zdravím všechny, u nás v Poběžovicích (okr Domažlice) máme kroužek při MO již řadu let. Já jsem v něm začínal a dnes jsem jeden z vedoucích
Pár fotek z akcí které pro děti pořádáme:
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 12:56 ® Maťko
-
Nemáme žádné vedoucí rybářských kroužků ale máme někteří děti jiní vnoučata. A proto pro děti pořádáme rybářské závody a když je to stejný jako pro dospěláky,losování,krmení, chytání a měření tak to nemá chybu. Dětský smích to je úžastný pohled. Jinak k nahlédnutí na www.kocandateam.snadno.eu
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 9:37 ® Cudla
-
Náš tým s DDm Chomutov,jinak asi dost málo.Druhý foto od kolegů s Kadaně.Tatík koupí papíry dítko do kroužku nemusí tak i to málo pujde brzy do pr…!
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 7:32 ® hraji
-
Tak to jsem sám zvědavý, kolik návštěvníků Chytej se věnuje práci s mládeží.
reagovat