Vyhledávání
Vedoucí rybářské mládeže
10.1.2012 | Dawee | 52.843 zobrazení | 337 odpovědí
Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 30. března 2012 v 9:43 ® Cudla
-
doufam že ty líny ti tví fousáči nevyžrali
reagovat - Pátek 30. března 2012 v 9:34 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Ti to řeknu a ty to budeš používat
reagovatNo,ale až tam budete tak ti něco poradím.
- Pátek 30. března 2012 v 9:30 ® Cudla reakce na …
-
chosebaits> Tak schválně jak voláš na tuhle.Ty větší asi byly hluchý,Nebudu zlej tyhle sem vám tam záviděl,snad budou letos komunikovat
reagovat - Čtvrtek 29. března 2012 v 17:29 ® ladamaj reakce na …
-
Cudla>tak ty seš vedoucí jo tak se starej.
reagovat - Čtvrtek 29. března 2012 v 11:31 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Tak to je pěknej hajzlík.
reagovatDám sním řeč a snad bude ochoten vám jí zapujčit,ale zdejší ryby nechat napokoji .Má je pojmenovaný a pozná je po hlase
- Čtvrtek 29. března 2012 v 11:00 ® Cudla reakce na …
-
ladamaj>klidně ,ale plínky ti ty naše miminko měnit nebudu. Vejškově splňuješ.
reagovat - Středa 28. března 2012 ve 22:44 ® ladamaj reakce na …
-
Cudla>já bych měl zájem také sem děcko.
reagovat - Úterý 27. března 2012 ve 22:34 ® Zby...
-
Tak sokolíci,dlouho jsem tu nebyl.Po včerejším otevření E-mailu jsem zjistil,že konečně začnu sklízet ovoce své práce.Přišla mi -sice neoficiální,ale přišla pozvánka na plavačkové závody na Slovensko.Už se těším na ten řev,až zítra v kroužku tu novinu oznámím.Ale zase se netěším na zklamání,protože nemůžu vzít všechny.Ale vše špatné je pro něco dobré.Aspoň budou mít ostatní motivaci,a to je důležité.
reagovat - Úterý 27. března 2012 v 18:12 ® osprey reakce na …
-
Cudla> S letákama problém není, snažím se jen dohnat lidi, aby našli cestu do Bazaru.
Pěkně o tu mládež pečujte, já už po těch deseti odsloužených letech nemám dost entuziasmu.
reagovat - Úterý 27. března 2012 v 10:49 ® Cudla reakce na …
-
osprey> Dík za nabídku,a jsem rád že si mě nechal „vylepit“leták.
reagovat - Pondělí 26. března 2012 ve 21:06 ® Dawee
-
tak jsme v pátek potrénovaly
reagovat - Pondělí 26. března 2012 ve 20:19 ® osprey reakce na …
-
Cudla> To je mi jasné. Proto pokud je možná z mé strany nějaká podpora, rád vyhovím.
reagovat - Pondělí 26. března 2012 v 10:09 ® Cudla reakce na …
-
osprey>Míro taky to dá makačku dát to dohromady,letos to bylo ohrožený ,ale povedlo se to realizovat.Zajímavý je že se hlásí vic „cizinců "než děcek od naší MO.Cemu se snažíme srazit co nejníž,doprava to letos dost natáhla,nafta a každej se vymlouvá na DPH.Stačí to jen jak jsou vedoucí placení "svoji dovolenou a 60min. za hodinu“
reagovat - Pondělí 26. března 2012 v 10:00 ® Cudla reakce na …
-
chosebaits> Tu tam vlastní jeden „pán“určitě ho znáš,ale klíčky od zámku nám nepučil
reagovata je to chyteják......
- Neděle 25. března 2012 ve 22:36 ® dandydm reakce na …
-
chosebaits> To je záchranářská ne? Jinak, dvanáctihodinovka se blíží, doufám, že vyjde počasí. Hlavně, aby se bavily děcka.
reagovat - Neděle 25. března 2012 v 19:40 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla>Máte tam pěknou loď
reagovat - Neděle 25. března 2012 v 18:30 ® osprey
-
dandydm> Přivést děti k rybařině sice stojí kromě času i práce nějaké peníze, ale tohle bych jako komerci nebral. Perte to sem – jakoukoli kvalitní akci pro děti je třeba podporovat
reagovat - Neděle 25. března 2012 v 17:58 ® dandydm reakce na …
-
osprey> souhlasím, i když to bohužel je i o komerci.
reagovat - Sobota 24. března 2012 ve 21:53 ® osprey reakce na …
-
Cudla> Právě jsem to schválil v administraci rybářských akcí a závodů. Jenže tam se to řadí chronologicky, takže to nebude moc na očích a až se to v červenci dostane do popředí, bude už pozdě.
Takže tu akci časem ještě párkrát připomeň v tomto fóru. Tohle není žádná komerční reklama – dobrý rybářský tábor je pro spoustu dětí k nezaplacení.
reagovat - Sobota 24. března 2012 ve 21:43 ® Cudla
-
snad to vyjde
reagovat - Sobota 24. března 2012 ve 21:27 ® Cudla reakce na …
-
dandydm>Nevím zdali to bylo pro mě ,ale jezdili snáma i děcka z Písku ,Dobříše atd…záleží na rodičích jestli je sem hodí.Více v Rybářských akcích
reagovat - Pátek 23. března 2012 ve 22:59 ® dandydm reakce na …
-
Napiš mi o tom víc.
reagovat - Pátek 23. března 2012 v 15:29 ® Cudla
-
RYBÁŘSKÝ TÁBOR 1–10. 7 V Zásadě u Kadaně máme ještě nějaké volné místo.máli někdo zájem může mě kontaktovat fotky z minulých táborů v Fotoalbu
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:03 ® Dawee reakce na …
-
Cudla> My plánujeme místní kolo na 28 dubna a potom chcem jest na okres 12 května do Kdyně tak se uvydí děcku už umí jakštakš vše tak sem na ně zvědavej.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 10:10 ® Cudla
-
my si tu děláme takous jakous svojí a máme ji naplánovanou na 25–26.5.nějaký ceny už mam,i něco slíbenýho tak se uvidí.
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 21:48 ® Dawee
-
Tak co? Jak jde příprava na blížící se Zlatou udici chlapy ?
reagovat - Sobota 17. března 2012 ve 13:39 ® Dawee reakce na …
-
Cudla> tam sem to právě hledal a nic, ale už to nepotřebuje už sem si to zjistil
reagovat - Sobota 17. března 2012 ve 12:45 ® Cudla reakce na …
-
Dawee> Najdi si stránky českýho rybářskýho svazu,odbor mládeže a tam už se doklikáš
reagovat - Pátek 16. března 2012 ve 23:28 ® Dawee
-
Nevíte někdo kde seženu termínovej kalendář ZU 2012 pro plzeňský kraj???? nějak ho nemůžu najít
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 16:00 ® dandydm
-
nnnap> A navíc jsi rybářský vedoucí?
reagovat