Vyhledávání
tropicke ryby Poharu chytej.cz ???
10.1.2012 | Biotom | 21.255 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nekdo uvital a bylo by mozne udelat v Poharu chytej.cz take misto pro rybi druhy chycene v jinych kontinentech…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 12. ledna 2012 v 17:18 ® Biotom reakce na …
-
Presne tak jsem to myslel.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 18:26 ® HaDová
-
Pohár chytej.cz pro rok 2012 budeme vyhlašovat začátkem února, tak tuto kategorii můžeme přidat.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 17:40 ® osprey reakce na …
-
regulus> Jo takhle. To by šlo. Pokusím se to navrhnout.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 17:12 ® regulus reakce na …
-
osprey> myslel jsem kolonku ne jako rubriku, ale jakoby nový druh s názvem např. tropické ryby.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 17:07 ® osprey reakce na …
-
regulus> Ano, ale programátor zařadí nový druh do databáze během chvilky, zatímco tvorba nové rubriky mu bude trvat podstatně déle. Momentálně je, pokud vím, vytížen.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 16:40 ® regulus reakce na …
-
osprey> a nebylo by lepší udělat nejdřív kolonku tropické ryby nebo ostatní (nezařazené) ryby s tím, že tam autor fotky napíše co je to za příšeru než dělat haldy kolonek pro ryby který tam nakonec ani nebudou, protože si myslím, že jich nějaký mraky nebudou a když se během roku některejch vyskytne několik, tak se příslušná kolonka dodělá???
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 ve 13:24 ® osprey
-
Určitě, některé už tam i jsou.
Napiš mi osobkou, které druhy bys tam chtěl vložit. Mám tam jeden rest – chybí tam slunečnice a někdo ji strčil do kolonky ke žraloku modrému, tak bych tu žádost programátorovi poslal najednou.
reagovat