Chytej.cz

kde rybařit v okoli městce kralove necteno

8.1.2012 | kanonyr | 21.946 zobrazení | 7 odpovědí

zdar všem rybařum, doporuči mi někdo kde se da chytat okoli 30km od městce kralove? jsem držítelem celosvazovky. Dík všem za tip. kanonyr

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. ledna 2012 v 16:00 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

kanonyr>společná chytačka to by šlo ale až tak někdy v květnu,mám dost našlapanej program že nevím co dřív kolikrát neodjedu na předem sjednaný víjezd sem sám se synem a ten letos končí školu a ke všemu ještě nevím jak to bude mít se závodama zatím nemám propozice.Jinak není problém akorát zjistím jak to tam je jestli tam je 24nonstop chytání to by bylo supr dyžtak potom písni na mejl kdybych náhodou zapoměl tak se připomeň tak někdy v březnu to budu moudřejší.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:55 ® kanonyr reakce na …

to bych byl radši kdyby mi nekdo ukazal revir ktery dobře zna . ja jsem za zahornic společne chytačce se nebranim ja ti mužu ukazat reviry okolo nechanic s rybařenim na labi nemam zkušenosti.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 18:48 ® stump reakce na …
stump

kanonyr> Zkus Labe pod Týncem n.L., Lžovické jezero, Labe ve Veletově a kolínské tůně. Všechno jsou to hezké a slušně zarybněné revíry, které nestačíš ani za sezonu řádně poznat. Bydlím na Dlouhopolsku, můžem vyrazit spolu. Petrův zdar!

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 18:28 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

kanonyr>v tom případě je nebo bejvávalo dobré Labe v Poděbradech z obou stran pak za vodu bejvala pěkná pískovna z té strany sem chytával.

reagovat
Středa 18. ledna 2012 ve 21:51 ® kanonyr reakce na …

jsem registrovan nechanicich znam tamni vody az po chlumec ale mel jsem namysli tip na misto, nejaky rybnik či řeku ,nejde mi o drancovani rybniku chytam pro radost, cele leto jsem v praci tak priležitostně vypadnout rybky.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 19:55 ® stump
stump

MO Městec Králové je samostatně hospodařící. Její revíry mají nevalnou sportovní hodnotu. Rybařit se dá na revírech MO Chlumec nad Cidlinou. Nechanice, Kolín, Týnec nad Labem. Tyto revíry jsou dobře zarybněné a vzdálené od Městce Králové ca 20–3O km. Podobně na tom jsou revíry MO Poděbrady a Nymburk.

reagovat
Pondělí 9. ledna 2012 v 1:33 ® ladamaj
ladamaj

kanonyr>Poděbra­dy,CHlomec jinak až přijedu ze schůze v sobotu tak se ozvu a řeknu ti více.Podle toho co zjistím je tam spousta rybníků ale nevím jak to tam momentálně je kdysy jsem tam přebíval u kamarádky.-)

reagovat