Chytej.cz

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | 51.238 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. ledna 2012 v 18:36 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

troutkiller> Letos jsem to jednou v zkusil a je to fakt na nic, nejen že je boat potom zaprasenej, ale ani si rukou nepřejedeš po hladině a ještě ke všemu máš hlavu pár decimetrů od toho. Je to prostě hnůj. Ale jinak je Orlík perfektní, ale ten respekt z té hloubky tam prostě je.. "-)

reagovat
Pátek 6. ledna 2012 v 17:37 ® troutkiller reakce na …

Bulldog.o>Na ten Orlas sem zvědavej:-) Pokud bude zelenej jako obyčejně tak budu muset ještě dokoupit wapku abych to u vody hned opláchl od těch zelenejch sraček:-((

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 22:56 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

troutkiller> Taky jde o hloubku, ale to je každých sto metrů jiné. tak ty úseky přejedeš opatrně. Jinak raft je proti boatu parník. Uvidíš sám, … každopádně je to v podstatě jedno, důležitý je ten zážitek a na Orlík to máš kousek.. takže dle chuti každého soudruha "-) , já osobně dle nálady a času :-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 22:02 ® Piranha reakce na …
Piranha

1Mara> prej nedofouklej :-)) ty sedmilháři :-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:27 ® troutkiller reakce na …

dam>Copak Alda:-) To je kamarád:-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:12 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> no už se vidím na Selenge…to bude prča:-D Alda by nám nenechal jedinou masérku:-((

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:06 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mvincik> Samosebou ho mám nedofouklej , kvůli stabilitě :-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:06 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Piranha> Ta špekatá noha ti udělá tunel do řitě !!!! :-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:44 ® troutkiller reakce na …

Bulldog.o> Proč by to nešlo?Co mám Otavu prolezlou tak jsou mezi Strakačkama a Pískem dvě místa kde to teče trochu víc a tam počítám jen s proplutím:-)) Uvidíme praxi páč zatim sem neprubnul ani ten rybník ale na raftu je Otava nuda která neteče:-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:37 ® paolomaldini
paolomaldini

Zdar moreplavci. Ma nekdo zkusenost s timto modelem? http://www.jigfanatics.de/…t/jenzi.html

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:35 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

troutkiller> Tak ze Strakonic do Písku to určite nejde (jde, ale bez rybaření).., ale některá místa se proplout dají. U boatu nejde o dálky, ale spíše o místa kam se nikdo ze břehu nedostane.. Já jsem se na řeku s boatem odhodlal a lehounký proud je k dobru věci, ale jen se to trochu rozjede už se člověk musí soustředit víc na plavbu než na chytání.. Když jsem začínal, tak jsem taky vyrazil na rybník na sucho.. a je to určitě rozumný nápad. Chytání na Orlíku je takový více relax.., Otava spíše makačka (pokud nejde o Písecké nebo Strakonické Podskalí a pod.)Ještě uvažuji nad kombinací Boat a splávek.., :-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:16 ® Piranha reakce na …
Piranha

mvincik> nene má ho přefouklej ale je to vepřovka znám ho :-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:13 ® mvincik reakce na …
mvincik

Piranha> Dobrej poznatek. Ale jistě že nic proti kolegovi, jen ho má málo nafouknutý zřejmě! .-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 20:04 ® Piranha reakce na …
Piranha

1Mara> se mi líbí jak Línka má ten boat skoro celej na hladině a ty víc jak polovinu ve vodě :-)) špeku.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:37 ® troutkiller reakce na …

mvincik>To já chci hlavně tu řeku:-) Na Orlas a větší dálky se radši domluvim s kámošem co má lodˇ:-)) Uvidim jak to bude se stabilitou a pokud to bude v poho tak hurá do proudu:-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:08 ® mvincik reakce na …
mvincik

troutkiller> Nezkoušel, na řeku jsem se s boatem zatim neodhodlal. Ale rozhodně bych se tomu nebránil, bylo by to fajné. Domluvit se můžeme, hned jak bude ten dprávný čas. :-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 11:01 ® troutkiller reakce na …

mvincik>Když sme u té Otavy nezkoušel si třeba vejlet na celej den třeba ze Strakaček do Písku?Musela by to bejt pecka takle ráno vyjet a večer se vrátit?Až to natrénuju tak bych to klidně dal.Mužeme se domluvit že by si pro mně zajel do Písku a já bych tě večer hodil do Strakonic.Otava má po cestě hodně zajímavejch míst.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 10:55 ® troutkiller reakce na …

Kazan>Uvidíme:-) Ono pujde hlavně o cvik jak s tim zatáčet a tak.Sem na to strašně zvědavej!

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 10:53 ® troutkiller reakce na …

dam>Zdarec:-) Ten Alda umí žít!Hned bych jel do lázní taky!Hele s tím ucházenim nestraš,mám ho nafouklej od vánoc a zatim drží:-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 10:19 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> vem si i šnorchl a ten taky trénuj na suchu…až ti najednou ujde, je to prča:-D Alešek se nám povaluje v lázních a má to tam samou masérku;-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 9:38 ® Kazan reakce na …

troutkiller> až pojedeš první jízdu, dej vědět, stoupnu na břeh s turisty s foťákem:-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 9:34 ® troutkiller reakce na …

Bulldog.o>Já mám v plánu krom nácviku na suchu i plavbu jen tak na nečisto:-) Abych si vošahal manévrování a tak.To zas budou mít turisti okolo vody veselo:-))

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 9:32 ® troutkiller reakce na …

1Mara>Hele další co u Boutění musí čučet na bednu:-)) )Vítej v klubu!

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 9:31 ® troutkiller reakce na …

mvincik>Já nevim ale kámoš má s tý mojí loni Fouska ke dvoum metrum:-)

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 22:46 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

troutkiller> Nic neříkám, ale zapřáhnout sumce na boatu… tak už nikdy nebudeš chtít jinak :-) ., tvoje nohy ve vodě, nafouknutý boat, rozuřený sumík kroužící kolem tebe , případně zavěšený trojhák u jeho huby , nestojatá voda, nějaký ten metr pod tebou, manévrování s boatem kterým neustále Otava „cvičí“ a jen dvě ruce...... asi je jen málo horších rybářovo nápadů :-) … každopádně o Otavě nepochybuji. Letos jsem zapřáhnul i nějakého pekelníka, ale ten mi to ukázal jasně.. Jednoznačně tě čeká veliká šmakovačka takže nacvičovat po obýváku manévrování s boutem a těšit se na zahájení je momentálně naše spása "-)

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 21:19 ® 1Mara
1Mara

Tady i s Línkou :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19345.jpg
Středa 4. ledna 2012 ve 21:11 ® 1Mara
1Mara

Taky vám sem něco přihodím :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19343.jpgfoto/forum/2012/th-img19344.jpg
Středa 4. ledna 2012 ve 21:04 ® mvincik reakce na …
mvincik

troutkiller> Tady tu Otavu nějak vychvaluješ. Jen jestli vůbec mluvíš o té naší jihočeské… :-)

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 20:40 ® troutkiller reakce na …

Bulldog.o>Já nevim ale mám spoustu Sumcu kolem 110cm na cajk na Boleny a v pohodě:-) Kámoš ho vyndal na 5cm Illexe s 0.18 mono taky v poho.Na Otavě se vyskytujou i kousky přez dva metry a to už by byla jízda!

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 20:34 ® Bulldog.o
Bulldog.o

troutkiller> Tak zase můžeš- spíš musíš používat ploutve- dá se vytvořit docela pěkný odpor i na boatu.

reagovat