Vyhledávání
Lov z Boatu
29.12.2011 | troutkiller | 51.238 zobrazení | 262 odpovědí
Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytávky,ulovky atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. ledna 2012 v 19:40 ® zedus reakce na …
-
troutkiller> No čoveče, já mám velký ploutve a když jsem to fakt rozjel tak jsem z toho nedostal víc jak 2 až 2,5 km/h a to jenom tak 5 minut a potom toho udejchanej necháš. Normální boutovací rychlost je 1,5km/h.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 19:30 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Počítám že na Orlasu se budu pohybovat stejně rychle jako když chodim a na řece začnu 4–5km nad Pískem a doplavu do cíle po proudu.Nějaký ježdění proti proudu nepřipadá v uvahu
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 19:29 ® aldis reakce na …
-
dam> Jak říkáš. Na nějaké kratší chytání, nebo na potrénování určité nástrahy jeden prut stačí. Ale když sednu na boat na celý den, je potřeba mít těch variant víc.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 19:23 ® dam reakce na …
-
zedus> nahlížíš na to stejně jako já…přesuny jsou velmi pomalé, pokud je silnější proud, tak se zpět vracíš velmi těžko. V létě je to i příjemné, ale v zimě jde tělo do kytek, je to někdy o klouby, i když máš dobré oblečení. Jakmile zůstaneš delší dobu bez většího pohybu, tak je to nepříjemné. Už jsem chtěl letos koupit kajak, ale nějak na něj nevyzbylo…co máš za typ?
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 19:20 ® dam reakce na …
-
aldis> pěkný držáky, je fakt, že s jedním prutem jsi velmi omezený a koupat ten jeden někde za sebou je blbost…je potřeba to doladit
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 19:19 ® dam reakce na …
-
troutkiller> v neoprenu je to takový divný, no uvidíš
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 19:04 ® troutkiller reakce na …
-
zedus>Počítám s neoprenem,většina boutařu mi od dejcháču odrazuje páč se po chvilce prošoupou
reagovatTen neopren bude určo lepší a teplejší
- Neděle 1. ledna 2012 v 19:01 ® zedus
-
troutkiller> Já sem na tom taky neseděl zadkem ve vodě, ale prostě nějaký chytání v prosinci a koncem listopadu je celkem naprd. Já mám už asi šest let jedny a ty samé dejcháče a už jsou taky řádně jetý, sem tam něco prosákne. Neopren by pro tohle byl asi lepší a dalo by se to vydržet.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 18:57 ® troutkiller reakce na …
-
zedus>Jak píšeš o tý kose tak mi přijde že u toho snowbíčka ani ve vodě sedět nebudeš,je to udělaný tak že sedíš na desce z plovoucí pěny která se ani nepotopí.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 18:06 ® zedus reakce na …
-
aldis> Tak já si nechávám i bouta. Jezdíme na jednu pstruhovou přehradu v cizině a tam jsou povolený jenom bouty a ne pevné lodě, celkem zvláštní ale jiný kraj jiný mrav.
reagovatTaky jezdím dost často do NL a jezdím na Oostvoornse Meer a tam se muže i s lodě, ale zase tahej sebou na služebním autě kajak a pak ho tam skladuj někde na hotelu, to je taky nereálný. Takže boutík furt nějaké využití má.
Jinak na nějaký párhektarové P rybníčky nemá kajak smysl, to než se rozjedeš tak už se zase točíš.
- Neděle 1. ledna 2012 v 17:56 ® aldis reakce na …
-
Tak to jo. Ten kajak by mě taky lákal. Musí to být zase něco úplně jinýho. Akorát nevím, jak by se na to tvářili na těch pstruhových stojácích, kam jezdím.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 17:47 ® zedus reakce na …
-
aldis> Zase v zásadě nic tak strašnýho se nestalo. Sem tam nějaký ten povolený šev, ale to se dá sešít. Občas nějaká dírka ve svárech duší, to se dá zalepit. Jenom ten guidline má nafukovací sedačku a opěrku a na sedačce mi popraskaly komory uvnitř, takže už nedrží tvar a je to jeden velkej balon, když na to sedneš tak se to srovná a v opěrce mě taky už dva povolily. Hlavně mě štvala ta pomalost boutu na přesuny a taky je na tom celkem kosa. Tak sem šel radši do kajaku.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 17:42 ® aldis reakce na …
-
A ještě k tomu, jestli to vadí při chytání. No samozřejmě si musím dávat víc pozor při zdolávání. Ale zatím se mi ještě nestalo, že bych kvůli tomu přišel o rybu. Spíš, jak psal zedus… Když chytáš u břehu, tak na ty špičky prutů musíš být opatrnej. Málem jsem si jednou zlomil všechny tři pruty naráz:)))
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 17:38 ® aldis reakce na …
-
Musím se přiznat, že ten stojánek jsem odkoukal od tebe vedle u sousedů. Akorát jsem neměl nikoho, kdo by mi to udělal z plechu, takže jsem to vyřešil takhle. Tak ti děkuju za inspiraci. Copak se ti s boatem stalo? Já si původně chtěl taky pořídit ten Guideline, jak máš ty. Nakonec jsem se rozhodl pro Pool.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 17:35 ® aldis reakce na …
-
To jsem si ze začátku říkal:) teď mám spíš problém vybrat si s sebou na vodu jen 3 pruty:)
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 17:33 ® aldis
-
Ten stojánek jsem vyráběl hlavně na pstruhařské stojáky. Musel jsem, protože s jedním prutem si rozhodně nevystačím. Potřebuji jeden prut s lehkou hlavičkou, jeden s těžší a samozřejmě prut na plechy. A to si letos taky asi budu brát občas i mušák:)
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 17:27 ® troutkiller reakce na …
-
zedus>Taky pěkný!Koukám že už ti tam schází je vrhač hlubinejch bomb a máš to komplet
reagovatJá počítám že z Boutu budu chytat Otavu a Orlas kde to znám tak echo potřebovat nebudu a pruty mi stačí dva,lehká a střední,páč nemuším.
- Neděle 1. ledna 2012 v 17:18 ® zedus reakce na …
-
aldis> Koukám, že si vycházel z podobného konceptu, který jsem dělal na boutíka loni.
Tady je muj boutík. Chytal jsem s ním převážně přehrady a vláčku, občas mouchu. Rozhodně jsem si nevystačil s jedním prutem. Sestava byla následující. 1× pru na woby 1× prut na větší gumy s těžkou hlavou a 1× prut do 15g na dropshot popřípadě na lehčí gumovačku a občas i mušák.
reagovatNení nad to jenom sáhnout vedle a vytáhnouzt prut už navázaný s nástrahou, než převazpvat ten co zrovna držím. Nezavazelo to vubec, jenom při dojíždění ke kraji se na to muselo myslet. Jinak po dvou letech celkem časté boutovačky je pomalu boutík na odpis, naštěstí už mám jiné plavidlo.
- Neděle 1. ledna 2012 v 16:59 ® troutkiller reakce na …
-
aldis>Slušný Koudelka
reagovat)Tak nějak si to představuju!Akorát těch uchytu je tam zbytečně moc,stačí mi jeden,druhej prut budu držet v ruce.
- Neděle 1. ledna 2012 v 16:44 ® mvincik reakce na …
-
aldis> Při jaké rybařině to využiješ?? Já mam boat na pstruhové stojáky nebo nějakou přívlač. A zde si vystačím s jedním prutem. Možná u té přívlači bych ještě jeden na výměnu bral, jinak nee…
A za další, nevadí to při samotném chytání? Přijde mi, že to zabere dost místa okolo sebe.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 v 15:26 ® aldis
-
Ahoj, já si doma vyrobil toto. Je to celé z plastu, viděl jsem i hliníkové varianty. Ty tubusy na pruty jsou z novoduru. Na boat to přidělávám pomocí suchých zipů a přesek. Stojánek je stabilní, zatím jsem s ním neměl žádné problémy.
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 14:55 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Já už sem nad tím koumal,Snowbíčko má po straně takové uchyty a tam by to šlo
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 14:31 ® dam reakce na …
-
troutkiller> mám i toho fishcata, taky povolil ve svárech…leží tady už dva roky a nemám náhradní duše… ten web je zajímavý, ještě domyslet, jak to tam uchytit, to tam moc vidět není
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 14:12 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Já tak nějak podobně
reagovatNa víc sem zdechlej.Ten držák kousek níž na odkazu vypadá zajímavě
- Neděle 1. ledna 2012 ve 12:05 ® dam reakce na …
-
troutkiller> já byl doma s dětma, takže pohoda a jen pár deci vínka
reagovatByl jsem vyhnán uklidit si binec v rybářském kamrlíku a jdu s bincem do koňťasu…to jsem zase našel věcí
Proutek jsem ti dal do futrálu a nějak vymyslíme předávku. Stejně s ním asi teď nevyrazíš… Jinak musím si vyrobit nějaké úchyty na boat, konečně se tomu zavěnuji…když příjdeš na nějaký dobrý nápad, tak to rozebereme
A asi vyrazím na chvilku na kolo
- Neděle 1. ledna 2012 v 11:14 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Zdarec lovče
reagovatTak už si se probral z alkoholového opojení
Blány mi ještě nerostou ale makám na tom
- Sobota 31. prosince 2011 ve 21:17 ® dam reakce na …
-
troutkiller> tobě ještě nenarostly plovací blány?
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 ve 20:51 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Neprubnul páč nemám ty ploutve a voda je studená
reagovat)
- Sobota 31. prosince 2011 ve 20:48 ® dam reakce na …
-
troutkiller> prubnul jsi ho dnes?
reagovat - Sobota 31. prosince 2011 ve 20:30 ® troutkiller
-
cormaxx>Ty kokso to vypadá zajímavě!Dalo by se to celkem jednoduše poskládat z vodovodních trubek!
reagovat