Chytej.cz

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | 51.240 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 31. prosince 2011 v 18:23 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

troutkiller> Tady máš inspiraci

http://www.oldblackblog.com/…-portacanne/

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 20:04 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> dávej si pozor na nástrahy v kapsách, lehce se zabodnou a takézavírání je ošemetné…nakonec zjistíš, že není kam dát velké nástrahy prostor za tebou se zatápí, takže vše ti tam bude plavat…musíš to pořešit, mě to taky čeká

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 17:13 ® troutkiller reakce na …

dam> To Snowbíčko?Mně přijde že je to v poho,na každé straně jedna velká kapsa a po straně dvě malé.Za opěrkou to má dost volného místa tak tam bych napáchal nějakej ten uchyt na druhej klacek.Musim to vykoumat tak aby to bylo funkční a snadno použitelný.

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 16:05 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> nemá moc dobře vyřešené kapsy…to jsou lepší stroje…je dobré si vše jistit taky lezení do něj není ideální…ale jak už sedíš, tak ti je vše jednou a chytáš

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 15:25 ® troutkiller reakce na …

dam> Ještě dumám nad uložením druhého prutu abych ho napotratil:-(( Bout má nějaké sucháče tak to musim nějak pořešit.Nejspíš to pořeším přivázáním jako když děláš něco pod mostem,abych po 100metrech neseděl v Boutu s prázdnejma rukama:-))

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 15:09 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> kluci na kajaku používaj ocelový řetěz

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 14:35 ® troutkiller reakce na …

Tomik> Něco musím pořešit,hlavně to nesmí moc váznout páč nevim jak bych to trhal:-))

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 14:17 ® Tomik
Tomik

dam> to asi pamatuješ no..:-D trout> když se kotvím, tak používám něco jako David, akorat je to takovej děrovanej pytel do kteryho na břehu nahazim kameni..ale už od toho taky upouším…spíš se vážu k tomu břehu…

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 14:15 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> jseš dobrej kompresor:-D http://www.jestrabice.cz/videa/?…

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 14:07 ® troutkiller reakce na …

dam> Kámoš je dělá z uříznuté pístnice na nějakej bagr,nerezne to je to pochromované a todíž krásně hladké:-) O tý pumpě mi povídej,po rozbalení sem ho nafoukl hubou!Měl sem oči vytřeštěný jak žába:-)) )

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 14:03 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> hlavně ať to není ostré…jinak ten kanyst má výhodu, není tam nic ostrého a je za co uchopit…jo a po mých zkušenostech, radši vozím i pumpu:-D

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:58 ® troutkiller reakce na …

dam> Boty mám a tu kotvu pořeším z nějaké kulatiny:-) Počítám s tím že se nechám odvézt do bodu A a pak zavolám aby pro mně přijela taxíkářka do bodu B:-))

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:42 ® dam reakce na …
dam

Tomik> pamatuju si tě tak kolem 70?!9-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:41 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> s těmi kily jsem na tom podobně…já jsem kotvu vozil, ale kotvil jsem se jenom jednou… ono se naučíš jen tak z lehka káčkat a kotvit se nebudeš muset Když se přikotvíš, tak pak hodně záleží ne větru a proudu, jak tě otočí… Ale i tak si nějakou kotvu vyrob…já mám malý kanystřík plný kamínků…musíš ale počítat, že to budeš tahat a vozit, což je k prdu Jo a ještě si pořiď nejaké staré pantofle na dojití k vodě, nebo pěňáky od vietkongů

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:31 ® troutkiller

Tomik> Něco takového chci pořešit:-) Možná by se hodilo i nějaké závaží na ukotvení uprostřed řeky.

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:30 ® troutkiller reakce na …

1Mara> Já na U-Boatu i periskop ale to asi jezdíme každej na jiný lodi:-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:05 ® Tomik reakce na …
Tomik

troutkiller> Já mám vzadu na boutu takovy oko, tam mám špagát a když chci prochytat nějaky flek tak se přivážu k větvi a krásně to drží…Když nejsou kolem břehu stromy tak se dá využít i kotva hozená na břeh do trávy…

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 13:04 ® Tomik reakce na …
Tomik

troutkiller> 6–8 kg je ještě docela v pohodě. Já včera vlezl na váhu a myslel jsem že omdlim, pomyslný metrák je na dosah..:-( Takže sem se dneska naposledy narval kačenou a od novyho roku začne jinej režim…:-D

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 12:53 ® 1Mara reakce na …
1Mara

troutkiller> Ještě jsem na boatu neviděl vesla :-))

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 12:37 ® troutkiller reakce na …

dam> Lovče mám ještě jeden dotaz:-) Máš na Boatu něco čím se mužeš uvázat u břehu kdyš chceš prochytat nějakej zajímavej usek nebo pořát vesluješ jako kachna?

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 12:27 ® troutkiller reakce na …

dam> Já mám jasno!Musim sundat aspon 6–8kg,když jezdíme v létě tak mně nebaví pořád se jim jen koukat na záda:-((

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 ve 12:24 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> nesnáším novoroční sliby, ale trochu s tím pohnu…to abych nemusel tak nafukovat boat:-D ale aby mě pak nevzal proud?9-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:53 ® troutkiller reakce na …

dam> Já od neděle začínám s klukama jezdit v noci na kole:-) Už se na to těším!Potřebuju s tou fýzou taky něco udělat:-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:51 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> my se zítra taky zajedeme rozloučit s vodou…večer budu doma s mrňousema, docela se i těším Já mám boat moc rád, ale nějak mě poslední dobou zlobí záda, budu muset trochu zpevnit a bude to dobré…Přece bych si to nenechal na Selenge ujít

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:47 ® troutkiller reakce na …

dam> Tak tam nelez:-)) )Mi máme zítra ofiko teamovou rozlučku na Orlasu a pak honem do naší oblíbené nálevny na nějakou mnamku:-) Mám pocit že budu pěknej dřív než o pulnoci:-))

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:45 ® troutkiller reakce na …

mvincik> Tuhle pochoutku jim rád přenechám:-(( Pokud si každej co přijde na Orlas veme denně tři kusy pro Orlík to bude jedině přínos!Na vánoce Amurka a pak až Treska v Norcích:-) Bolenem bych si akorát pokazil dobré mínění o rybím mase:-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:23 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> já se jim nevěnuji, pro mě to je náhodný úlovek…nejvíc nachytám duhoňů, okounů a štik… Čím dál míň se mi ale do tý studený vody chce…měl jsem v plánu kajak, tak ještě uvidím, jestli neušetřím na něj

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:22 ® mvincik reakce na …
mvincik

troutkiller> Ono to nebude dlouho trvat a už to zase nebude taká jistota. Lidi už zjistili, že nemá špatné maso… :-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 11:16 ® troutkiller

dam> Potrata znám:-)) )Jinak s bolenem mně neoslníš,u nás mu říkáme zoufalá plotice poslední záchrany:-)) Když hrozí zero nabiješ Watr Monitora a máš ho:-)

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 10:43 ® dam
dam

troutkiller> tenhle mě povozil u nás

reagovat
foto/forum/2011/th-img19273.jpg