Vyhledávání
Lov z Boatu
29.12.2011 | troutkiller | 51.240 zobrazení | 262 odpovědí
Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytávky,ulovky atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 31. prosince 2011 v 18:23 ® cormaxx reakce na …
-
troutkiller> Tady máš inspiraci
http://www.oldblackblog.com/…-portacanne/
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 20:04 ® dam reakce na …
-
troutkiller> dávej si pozor na nástrahy v kapsách, lehce se zabodnou a takézavírání je ošemetné…nakonec zjistíš, že není kam dát velké nástrahy prostor za tebou se zatápí, takže vše ti tam bude plavat…musíš to pořešit, mě to taky čeká
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 17:13 ® troutkiller reakce na …
-
dam> To Snowbíčko?Mně přijde že je to v poho,na každé straně jedna velká kapsa a po straně dvě malé.Za opěrkou to má dost volného místa tak tam bych napáchal nějakej ten uchyt na druhej klacek.Musim to vykoumat tak aby to bylo funkční a snadno použitelný.
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 16:05 ® dam reakce na …
-
troutkiller> nemá moc dobře vyřešené kapsy…to jsou lepší stroje…je dobré si vše jistit taky lezení do něj není ideální…ale jak už sedíš, tak ti je vše jednou a chytáš
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 15:25 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Ještě dumám nad uložením druhého prutu abych ho napotratil
reagovatBout má nějaké sucháče tak to musim nějak pořešit.Nejspíš to pořeším přivázáním jako když děláš něco pod mostem,abych po 100metrech neseděl v Boutu s prázdnejma rukama
- Pátek 30. prosince 2011 v 15:09 ® dam reakce na …
-
troutkiller> kluci na kajaku používaj ocelový řetěz
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 14:35 ® troutkiller reakce na …
-
Tomik> Něco musím pořešit,hlavně to nesmí moc váznout páč nevim jak bych to trhal
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 14:17 ® Tomik
-
dam> to asi pamatuješ no..
reagovattrout> když se kotvím, tak používám něco jako David, akorat je to takovej děrovanej pytel do kteryho na břehu nahazim kameni..ale už od toho taky upouším…spíš se vážu k tomu břehu…
- Pátek 30. prosince 2011 ve 14:15 ® dam reakce na …
-
troutkiller> jseš dobrej kompresor
reagovathttp://www.jestrabice.cz/videa/?…
- Pátek 30. prosince 2011 ve 14:07 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Kámoš je dělá z uříznuté pístnice na nějakej bagr,nerezne to je to pochromované a todíž krásně hladké
reagovatO tý pumpě mi povídej,po rozbalení sem ho nafoukl hubou!Měl sem oči vytřeštěný jak žába
)
- Pátek 30. prosince 2011 ve 14:03 ® dam reakce na …
-
troutkiller> hlavně ať to není ostré…jinak ten kanyst má výhodu, není tam nic ostrého a je za co uchopit…jo a po mých zkušenostech, radši vozím i pumpu
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 13:58 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Boty mám a tu kotvu pořeším z nějaké kulatiny
reagovatPočítám s tím že se nechám odvézt do bodu A a pak zavolám aby pro mně přijela taxíkářka do bodu B
- Pátek 30. prosince 2011 ve 13:42 ® dam reakce na …
-
Tomik> pamatuju si tě tak kolem 70?!
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 13:41 ® dam reakce na …
-
troutkiller> s těmi kily jsem na tom podobně…já jsem kotvu vozil, ale kotvil jsem se jenom jednou… ono se naučíš jen tak z lehka káčkat a kotvit se nebudeš muset Když se přikotvíš, tak pak hodně záleží ne větru a proudu, jak tě otočí… Ale i tak si nějakou kotvu vyrob…já mám malý kanystřík plný kamínků…musíš ale počítat, že to budeš tahat a vozit, což je k prdu Jo a ještě si pořiď nejaké staré pantofle na dojití k vodě, nebo pěňáky od vietkongů
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 13:31 ® troutkiller
-
Tomik> Něco takového chci pořešit
reagovatMožná by se hodilo i nějaké závaží na ukotvení uprostřed řeky.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 13:30 ® troutkiller reakce na …
-
1Mara> Já na U-Boatu i periskop ale to asi jezdíme každej na jiný lodi
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 13:05 ® Tomik reakce na …
-
troutkiller> Já mám vzadu na boutu takovy oko, tam mám špagát a když chci prochytat nějaky flek tak se přivážu k větvi a krásně to drží…Když nejsou kolem břehu stromy tak se dá využít i kotva hozená na břeh do trávy…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 13:04 ® Tomik reakce na …
-
troutkiller> 6–8 kg je ještě docela v pohodě. Já včera vlezl na váhu a myslel jsem že omdlim, pomyslný metrák je na dosah..
reagovatTakže sem se dneska naposledy narval kačenou a od novyho roku začne jinej režim…
- Pátek 30. prosince 2011 ve 12:53 ® 1Mara reakce na …
-
troutkiller> Ještě jsem na boatu neviděl vesla
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 12:37 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Lovče mám ještě jeden dotaz
reagovatMáš na Boatu něco čím se mužeš uvázat u břehu kdyš chceš prochytat nějakej zajímavej usek nebo pořát vesluješ jako kachna?
- Pátek 30. prosince 2011 ve 12:27 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Já mám jasno!Musim sundat aspon 6–8kg,když jezdíme v létě tak mně nebaví pořád se jim jen koukat na záda
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 ve 12:24 ® dam reakce na …
-
troutkiller> nesnáším novoroční sliby, ale trochu s tím pohnu…to abych nemusel tak nafukovat boat
reagovatale aby mě pak nevzal proud?
- Pátek 30. prosince 2011 v 11:53 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Já od neděle začínám s klukama jezdit v noci na kole
reagovatUž se na to těším!Potřebuju s tou fýzou taky něco udělat
- Pátek 30. prosince 2011 v 11:51 ® dam reakce na …
-
troutkiller> my se zítra taky zajedeme rozloučit s vodou…večer budu doma s mrňousema, docela se i těším Já mám boat moc rád, ale nějak mě poslední dobou zlobí záda, budu muset trochu zpevnit a bude to dobré…Přece bych si to nenechal na Selenge ujít
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:47 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Tak tam nelez
reagovat)Mi máme zítra ofiko teamovou rozlučku na Orlasu a pak honem do naší oblíbené nálevny na nějakou mnamku
Mám pocit že budu pěknej dřív než o pulnoci
- Pátek 30. prosince 2011 v 11:45 ® troutkiller reakce na …
-
mvincik> Tuhle pochoutku jim rád přenechám
reagovatPokud si každej co přijde na Orlas veme denně tři kusy pro Orlík to bude jedině přínos!Na vánoce Amurka a pak až Treska v Norcích
Bolenem bych si akorát pokazil dobré mínění o rybím mase
- Pátek 30. prosince 2011 v 11:23 ® dam reakce na …
-
troutkiller> já se jim nevěnuji, pro mě to je náhodný úlovek…nejvíc nachytám duhoňů, okounů a štik… Čím dál míň se mi ale do tý studený vody chce…měl jsem v plánu kajak, tak ještě uvidím, jestli neušetřím na něj
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:22 ® mvincik reakce na …
-
troutkiller> Ono to nebude dlouho trvat a už to zase nebude taká jistota. Lidi už zjistili, že nemá špatné maso…
reagovat - Pátek 30. prosince 2011 v 11:16 ® troutkiller
-
dam> Potrata znám
reagovat)Jinak s bolenem mně neoslníš,u nás mu říkáme zoufalá plotice poslední záchrany
Když hrozí zero nabiješ Watr Monitora a máš ho
- Pátek 30. prosince 2011 v 10:43 ® dam
-
troutkiller> tenhle mě povozil u nás
reagovat