Chytej.cz

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | 51.232 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pátek 30. prosince 2011 v 10:26 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> jedna pro inspiraci – Olivier Portrat

reagovat
foto/forum/2011/th-img19272.jpg
Pátek 30. prosince 2011 v 10:19 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> jj, znám ho, nalil si dva panáky a večer do desítky:-D příští rok plánuju chytání na Selenge z boatu, to bude taky slušný adrenalin…ale už jsem pár fotek viděl a jde to

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 8:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

mvincik> fakt, už si nepamatuji, ale vím že jsem pár lidem doporučoval.Je to asi ta nejsnazší cesta.Vlastně jen si skočit na poštu :-)) Ty máš taky Gunisona.

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 8:27 ® troutkiller reakce na …

dam>Nalejt se mužu ale já spíš bedlivě sleduju jednoho šílence co na Boutu chytá v Norsku Dorše!Takovej blázen možná ho znáš:-)) )Na Otavě je dost míst na Fousky a dát ho na boutu to by byla erotika!

reagovat
Pátek 30. prosince 2011 v 8:24 ® troutkiller reakce na …

mvincik>Tvrdek je super!Jeho rotační svěráčky nemaji konkurenci!!!Ty neznáješ gaf??V Norsku tomu říkáme bezbolestná:-)) )

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 23:08 ® salfi
salfi

ahoj, taky jsem dostal k vanocum od moji pani snowbee, tak jsem na to zvedav. tady nad prahou prichazi v uvahu vltava a labe, stojaky jsou boatum zapovezeny (bohuzel), kdyby byl nekdo z tohoto okoli s boatem, rad se pridam

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:35 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> než nastoupíš, tak se trochu nalej…pak to jde samo. Když jsem na to vlezl prvně, tak jsem se nemohl odlepit od břehu:-D

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 20:41 ® mvincik
mvincik

troutkiller> Jj, já právě přemýšlím nad podběrákem, asi zvolím místního „tvora“ pana Tvrdka, budu u něj kupovat svěráček, tak asi vezmu i podběrák rovnou.

Jo a nějak mi nedošlo, co myslíš tím…gaf??

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 20:36 ® mvincik reakce na …
mvincik

Piranha> Vím, přec na tvé doporučení. :-)

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 20:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

mvincik> taky mám od Tomáše necky.

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 20:00 ® troutkiller reakce na …

Tomik>Otava je super!Klidnou vodu střídaji peřeje,a mužeš chytat všechno,od Duhonu po Sumejše:-))

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:58 ® Tomik reakce na …
Tomik

Já si zase nedovedu představit boutovat na nějaké menší řece… a nedejbože rychlejší…:-D Labe je na tohle ideální, táhne se jak sopel a ryba se tam občas nějaká ukecat dá..:-)

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:56 ® troutkiller reakce na …

Tomik>Dík za pozvánku ale veletoky zatim nechám v klidu:-)) Druhá věc je že na Labe to mám dost z ruky:-(( Lada až pojedu do norska,to jezdíme kolem:-)) )

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:54 ® Tomik reakce na …
Tomik

troutkiller> To snowbíčko je super. Kdyby ses nudil a chtěl vyrazit zaboutovat na Labe, můžeme se domluvit na společné boutovačce…Ve dvou se to lépe plave..:-D

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:52 ® troutkiller reakce na …

mvincik>Já mám to véčko od Hobby-G,Ježuch se plácnul přez kapsu:-)) Ještě musím poladit jojo na podběrák,na druhou stranu to samé na gaf a bude to ouklej:-)) )

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:47 ® mvincik reakce na …
mvincik

troutkiller> No potěš p*del tedy, aby se Hilgertová bála ještě… Já mám jinak přesně tenhle typ: http://www.cabelas.com/…o/742601.uts?…

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:41 ® troutkiller reakce na …

mvincik>Já už se těším i na plavbu pod Písek na Caisku:-) Ta slalomářská tratˇje výzva!

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:39 ® mvincik reakce na …
mvincik

troutkiller> To zní divně, splouvat řeku. Já to zatím zkoušel na stojáku a přehradě. Ale zní to lákavě, můžeme někdy zkusit společnou plavbu třeba.

Jinak jsem si pořídil celkem obyč boat od Tomáše Menšíka.A na mou potřebu bohatě vystačí. :-)

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:23 ® troutkiller reakce na …

Tomik>Dostal sem Snowbíčko a vypadá super!Po obejváku se nanečisto jezdilo super:-)) )

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:22 ® Tomik reakce na …
Tomik

troutkiller> Co jsi dostal za necky? letos jsem takhle zkoušel splouvat labe…docela sranda to byla…:)

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:16 ® troutkiller

mvincik>Já se na to těším moc!Nechám se odvézt nad Písek do Putimi a pojedu až do písku:-) Co si pořídil za model?

reagovat
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 18:58 ® mvincik
mvincik

Já pořídil boat letos během sezony. Musím říct, že je to paráda, zasejc něco ouplně jiného. Vyzkusil jsem jak P tak MP revír a dokonce i něco chytil. Uvidíme, co bude v sezoně následující… :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1